בעיה

אוופס... הנה ברחה לה הנקודה...

שוב, אין פה שום האשמה שאפילו דומה להאזנת סתר... ונכון שזכותו לא להגיב. הנקודה היא השימוש הציני במידע, כשנקודת מוצא נמצאת במצב פגיע. זהו שימוש ציני לצורך מניפולציות ותו לא. לכן זה לא בסדר מבחינתי.

Barbie

New member
לצער כולנו, כבודו הוא לא החוק

העליון. שימוש ציני במידע היא לא עבירה (או חטא, או קלון, או איך שתקרא לזה). אני גם חלוק לגבי הפרשנות השלילית לדבר. מי שצועק בחוצות העיר, שלא יתפלא אם יהיה מי שיחזור על הדברים באוזן אחרת.

Barbie

New member
ו ?

דעתי האישית היא שהירח יפה מאוד מאוד. מזיז למישהו ? אם אתה מנסה להעביר מסר, זו לא הדרך (אתה כאילו תגבורת סודית ?).

יפה מאד שאתה חושב שהירח יפה אבל..

אני לא תגבורת סודית, ואין לי "מסרים" להעביר. אני פשוט רואה מישהו שיוצא להגן על מעשה שאמנם הוא לא פלילי אבל מבחינה מוסרית הוא לא בסדר. אם היית רואה מרחוק זקנה נופלת ולידה בחור שנקרע מצחוק במקום לעזור לה אז הוא גם בסדר? הוא לא עשה שום דבר פלילי, זו פשוט לא צורה להתנהג. במיוחד אם אתה אמור *לאהוב* את הבן אדם.

Barbie

New member
יופי של דוגמא.

אז אני אצעק ברחוב שהוא לא בסדר ואלך אחריו לכל אשר יפנה, תוך כדי נשיאת שלטים על רמת מוסריותו הנמוכה. אני אפיק סרט קצר על המעשה ואשלח לו בדואר רשום. יופי שאתה צד נייטרלי בסיפור, ללא שום משוא פנים. מגן על ידידתך הטובה.

Barbie

New member
אני אני. ואת את. וההוא טמבל.

כולם שווים - גם האקס שלך, שמרגע לרגע אני מחבב אותו יותר.

באותה מידה אנחנו יכולים להתחיל

להתווכח אם למישהו מותר להתנהג בצורה ביצ´ית לאנשים... כן, מותר. אבל יפה זה לא..

Barbie

New member
ומה אתה יכול לעשות,

חוץ מלהוציא דיבה על אותו האיש ? כ ל ו ם.

ברבי, אני אסביר לך למה הוא מתכוון

היו דברים בשיחות ביננו שהייתי מבינה אחרת אם הייתי יודעת שהוא קורא. הוא בחר לא להגיד לי עד היום. ואני תוהה למה. וזה דבר שהקרימינל יודע. עכשיו כולם יודעים. ואין לי בעיה עם זה. רק הייתי שמחה אם הייתי יודעת קודם שהוא קורא את מה שעל ליבי כאן ומדבר איתי כאילו כלום...

Barbie

New member
יפה - סוקראטס היה גאה בך.

הבנת שיש דברים שאת לא יודעת. יש דברים שלא לקחת בחשבון באותו הזמן. אז מה ? ועכשיו את יודעת הכל ? אין שום משמעות לרדיפה אחרי האמת ה´שלמה´ (אלא אם כן תוכלי לחזור בזמן). את תוהה למה - מצויין, אבל זה לא משנה.

Barbie

New member
ומי כבודו ? ומה הוא עושה כאן ?

סוקראטס זה ציניות ? טמבל. עלה הביתה.

למעלה