בעיה שצריך עזרה

xanadu

New member
אכן ג´ואן קולינס היא אישה

מכריות כתפיה ומעלה ואין דומה לה ביקום. חוץ מאולי גילת אנקורי.

בדיוק! ולכן, איזכור שמה של השיקסע

המדומה הזו, גילת אנקורי, היה ממש לא במקום. חשבתי בעצמי לכתוב שאולי היא המקבילה הישראלית, אבל אז אמרתי לעצמי "נראה לך?! לא, ברצינות, נראה לך?!" היא לא מתקרבת אפילו לקרסוליה (החטובים) של אלכסיס! שלא לדבר בכלל על כריות הכתפיים. גילת יכולה להמשיך מצידי להסתובב בדיוטי-פרי ולהריח בשמים. יותר עדיף לה.
(קסאנדו...אל תרגיז אותי שוב, אוקיי?...
אוהב אותך הרבה, משנה תורן)

לירוי25

New member
כפרות על הבגדים..התסרוקות!

אבל אין ספק שהמוזיקה היתה איכותית יותר מתמיד! כנ"ל לגבי שנות ה-90.

בן 17 בשנת 2002...

זה אני... המף... חסרונות: בגרויות מורים צבא הורים. יתרונות: הרבה פעמים בגרויות יכולות להיות ממש כיף(למשל לי, הבגרות בתקשורת, כיף כיף כיף כיף כיף!
) צבא, יכול להיות טוב אם אתה מתגייס לאן שאתה רוצה. כמוני עם גרעין הנח"ל. מורים- מעטים המורים ששוים את הכינוי שנחרש שלא בצדק "מורה לחיים"...לי יש 2, וכשיש מורים כאלו אפשר גם לומר שיש מורים טובים באמת. למרות שיותר ממורים טובים הם פשוט בני אדם טובים.....
הדחקה היא לא לכולם בגיל 17! הוכחה: אני! שכבר יצאתי... הגיל הנורא בחיים שלי עד היום היה 16...17 היה גיל מדהים...אני לא רוצה שיגמר עוד חצי שנה ככה... לכל אחד יש את ה17 שלו...לי היה נפלא...מקווה שיהיה מדהים גם לכוווווולם
.

טוב, הגעתי להחלטה../images/Emo32.gif

אם אני לא מקבל תגובה על הפרק הנוכחי של היומן שלי בפריידזין אני לא מעדכן אותו יותר... פשוט אני לא יודע אם אני כותב אותו פתוח מידי או לא...ודיברתי על זה ביומן וביקשתי תגובות אבל אף אחד לא מגיב
. אז בבקשה תכנסו ותגיבו.....כי אני צריך להחליט...אם להמשיך לכתוב רגיל או לא...המף, אני איש ממש מוזר יומן שלי ואני לא עושה בו מה שבא לי...

campari

New member
שרימפי אתה חמוד ../images/Emo170.gif

והיומן שלך מקסים, אבל... לקרוא יומנים בגוגיי? כאילו, מה, אין לנו חיים? מה גם שכל הפרטים המעניינים נשארו בחוץ: תמונות של אלכסון, תמונות שלך, תמונות של שניכם, כתובות של אתרים טובים להורדת שירים של אלאניס, מה החלטת לגבי היציאה מהארון בשנת שירות, מתי אתה בא לשאדו... ובמקום זה אתה מספר על איך שטפת את החדר. אם כי, אי מודה, לא קראתי אף פעם תיאור כל כך חינני של שטיפת חדר בעברית.

המף...

שטיפת חדר??? לא זכור לי...חוץ מכשארגנתי את החדר כי אלכסון עמד לבוא.... המף...טוב אני אעדכן גם בפרטים שאתה כל כך חפץ לדעת.... רק שאני יבין, אני מוזמן לשאדו??? ועכשיו תסבירו לי את העניין- שאדו?-מה?מי?מוווווווווווווו?

שרימפי יקר

עוד המף... אחד בתור כותרת ואני נוסע לצפון ודוחס עשרות שרימפיניונים לישבנך הענוג. המף...
חוץ מזה חמודון, ראה את תגובתי ביומן עצמו

תגובתו של אלאדין אינה מקובלת

ההמף הוא מבורך. הרי מספר לא מבוטל של חברי הפורום אומרים המף מאז הגיעו של השרימפ לפורום. אלאדין, לא נאה לך, כוס לך! אל תשתיק את השרימפ!

תודה רבה, כבר יש לי כוס אחד מיותר..

וחוץ מזה, בימים טרופים אלה יש להחרים גם את השימוש במילה "סלאם", אשר עלול לעודד את שכנינו/אויבנו ובכך לעודד פיגועי טרור רצחניים. כמו כן, הרי זה ידע נפוץ ש "המף" הם ראשי תיבות של "הידד מדינה פלשתינאית". שלא לדבר על כך שעצם השימוש במונח "שרימפ" חותר תחת ערכי היהדות, אשר הינם הבסיס לעם, למדינה ולפורום זה. חברי פורום יקרים - מרעיל בארות בוגדני אוכל טריפות נחשף בדמותו של השרימפ (אשר מכנה את עצמו בחיבה שרימפיניון). שרימפי - חזור בך מדברי הבלע ושוב לחיקנו היהודי האוהב (בעצם, תרד קצת מהחיק, עוד קצת, עוד קצת. זהו - ככה טוב).

גם אותי שיגע ה"המף"

הפלגתי לתומי על ספינת נופש לחופי המזרח התיכון. בעוד השלווה הפסטורלית מביאה לי את המוזה לכתיבת שירים חדשים, התחלתי לשמוע רעשים מוזרים. הייתי בטוח שהספינה נסדקת ואנחנו הולכים לטבוע סטייל טיטאניק (ובכך אצטרף לג´ון לנון וקורט קוביין לרשימה המכובדת של אמנים גדולים שמתו בנסיבות טראגיות). אחרי מספר דקות בהן המשיך הרעש אך הספינה עדיין שטה, ירדתי מהתורן (דרך אגב - היה גדול משנה, בפעם הבאה אתה תהיה עלי) וגיליתי נער מסתובב על הסיפון ומהמפף לו באופן רצוף ומעצבן. אותו נער המשיך לרדוף אחרי ולהרוס לי את המוזה בכל משך הטיול. אני קורא לכם הומואים יקרים שלי (חופני, תתעודד, לא נורא) - הקץ להמף! נ.ב. שרימפי - כמה אתה לוקח על שטיפת החדר?

זו הומופוביה לשמה

לרדוף את ה"המף"? ואיך יקרא לי? מיסטר ריז? Are you free Mr. riz? אלאדין, אני מבקש ממך בשמי, בשם אמא שלי ובשם הפוסי של גברת סלוקומב - הפסק את השמצותיך לפני שאני מתחיל לבכות!
שרימפי - אני מוכן למדוד את הרגל הפנימית שלך מתי שתבקש

אני בוש ונכלם

ש"נקבה" משתמשת ב"המף" שלי. שרימפ, בפרפרזה על מה שאמרתי אתמול למרמלד, אומר לך כך: "אם לא תפסיק עם ה´המף´ עכשיו, אתה הולך להתחרט על זה. אולי לא היום, אולי לא מחר, אבל בקרוב ולכל החיים שלך". שחק אותה סאם! שרימפי - אם אתה רוצה אותי, פשוט שרוק

my self

New member
ושוב בתפקיד המילון

מתוך Longman Dictionary of Contemporary English:
humph - a sound made with the lips closed to express a feeling of doubt or dissatisfaction with something said or done​
ועכשיו, נשאל את שרימפי: 1. למה שפתיך חתומות? גם דיאגונל לא אוהב את זה. שנאמר: אַתְּ פְּתַח לוֹ. 2. ספק? כמו שאומרים בצבא: אם יש ספק, אין ספק! 3. חוסר שביעות רצון? זה באמת לא תלוי בנו. לטיפולם של המפרי בוגארט וסיר המפריז (ואולי גם של מתי סרי?
), השביעו את רצונו
(
---------->
)

my self

New member
(סלף, מושפע יותר מידי מאלאדין)

(ומתחיל לדבר על עצמו בגוף שלישי, כמו העוגייה
).

אלאדין - תיזהר

קראנו את מה שכתבת. אם באמת תתאכזר להמוני חיות ים נחמדות ותדחוף אותן לישבנו של המתרומם (לא משנה כמה ענוג הוא) - תגרום להם סבל בל יתואר. גם לחסילונים יש רגשות, ולמרות צורתם העקומה רובם סטרייטים לחלוטין (וההומואים מביניהם הם פסיביים ולא אקטיביים). למען החיות והמוסר - אלאדין, חזור בך מתוכניותך הזדוניות!!!

למעלה