בעיה שצריך עזרה

merman

New member
ברוך הבא!

אני אוהב את סגנון הכתיבה שלך - אבל המסר - אללי - קצת פסימי...

MARMELAD

New member
הי בננה ספליט

רק הבהרונת קטנה: הגישה הפסימית/מציאותית שלי לא ממש משקפת את דעתי
אני באופן אישי הייתי הולך על הגישה האופטימית. יותר עדיף. וטום קרוז? באחריותך לשרשר לגלרייה תמונות ויהיה בסדר.

מכיוון שאני בשווווווונג של

לגלות סודות, אז עוד אחד: עד אותו יום סגרירי (אני זוכר את זה כאילו זה היה שלשום... בעצם זה היה שלשום!), הייתי - כנגד כל הסיכויים - אדם אופטימי וטוב לבב... ואז, בעקבות שפע האופטימיות הבלתי נלאית שלי, החלטתי לעשות החלטה.. היום אני מספר לו, חשבתי לעצמי. וכאחד שהמילה שלו לעצמו שווה משהו, כך היה... מאז למדתי לקח אחד חשוב; אופטימיות? הכל טוב ויפה... לפעמים באמת יש את כל הסיבות להיות מאושרים, ו.., איך לא, עליזים... אבל לפעמים, יש לנו את כל הסיבות להתבאס.. וזה מה שכיף כל כך ב"חיים". הקיצר, אני בעד הגישה החדשה: "הקדם תרופה למכה"... באמת שזה יעשה אותי האדם המאושר בעולם לגלות שאנשים כאלו ואחרים הגשימו את החלום שלהם (בין אם אני מכיר אותם, ובין אם לאו), לפעמים החיים נותנים לך לימונים, ואתה מצליח לעשות לימונדה, ולפעמים החיים נותנים לך לימונים, אבל לוקחים את הסוכר... ושוב, פילוסוף חכם אחד הגדיר כל כך יפה את המושג חיים; איככככס.
אבל מי אני שאתלונן... עוד סוד אחד לפני פיזור; גם אני בעד הגישה האופטימית, אבל שאף אחד לא יבוא לבכות לי כשהיא לא תצליח..

MARMELAD

New member
../images/Emo18.gifזהירות! סכנת שעמום

אתה לא חושב שגישה פאסימית ונטולת סיכונים הופכת את החיים למש-עממ-ים?

זורבבל

New member
יחי השיעמום ../images/Emo70.gif

המוטו שלי הוא סיכון מחושב. אני שוקל את התרחיש הגרוע ביותר ומחליט. אנשים מסויימים יקראו לזה פסימיות... זורו

merman

New member
לדעתי גישה פסימית היא הכי מסוכנת

לא לקחת סיכונים באופן קבוע מתגלה כמעשה הכי מסוכן, והכי מטומטם שאדם יכול לעשות עם החיים שלו. חוץ מזה פסימיות היא לא בריאה (זה הוכח מדעית ע"י רבנים רבים! {סליחה, הרבי מוגרבי קפץ לבקר...}) וגם די מעצבנת.

שיעור מזורז בקריאה...

1. היה כתוב: זהירות סכנת החלקה! לא שיעמום... 2. לא אמרתי שאני בעד הגישה הפאסיבית, אלא, נא לקרוא שוב, הגישה האופטימית... הזכרתי גם את גישת ה:"הקדם תרופה למכה".. אבל הכי חשוב.. תרשה לי להזכיר לך שאני לא אומר את מה שאני אומר סתם, אלא צעד אחד אחרי שעשיתי את מה שעשיתי.. וסיכון לקחתי, מודה שזה קצת הוסיף פלפל בחיי, אבל אם מה נשארתי? את כל מה שהיה לי הפסדתי בהימור הזה! (טוב, אני נסחף
)... לסיכום, אם מישהו בפורום הבין שאמרתי לא לקחת סיכונים, אני מצטער. תיקון: יש לקחת סיכונים בחיים, אבל החוכמה היא לדעת מתי הסיכון לא משתלם! במקרה ה-ס-פ-צ-י-פ-י הזה.. הוא לא! מניסיון! מי שאמר שבסוף האהבה מנצחת - שיקר! אבל האופטימיות תמיד תנצח... אחרת איפה היינו היום?! אופטימי? אני תמיד! אבל אני גם רציונאלי! וזה עושה את כל ההבדל בינינו..

MARMELAD

New member
הממ.. ובכן...

האמת שביומיים שלושה האחרונים אני קצת לא מרוכז (כי אני טס מחר לאמריקה!!) אז יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון.... אבל באופן תיאורטי אני אומר שרציונל זה יופי - אבל אני מעדיף את הפנטזיה. ז´תומרת - שאני אעדיף לקחת סיכון גדול וליפול בגדול - מלעשות את הדבר הנכון ולהמשיך בשגרה שלא מעניינת אותי. בת´כלס מי אני שאטיף "להתאהב בחברים הסטרייטים בזהירות"... הרי אני - בום טראח! ברגע שאני מאוהב במישהו זה סוף העולם מבחינתי (ומבחינתו)... ואני בד"כ אעשה הרבה דברים כולל מניפולציות מסוגים שונים כדי להשיג את מה שאני רוצה. אז להגיד לך שאני צריך להיות מועמד לפרס נובל להתנהגות מושכלת והגיונית? לא. אבל פרס על "ניצול מקסימלי של החיים" אני לוקח. בענק.

.m

New member
לא, לא,

פאסימי - זה אופטימי מעודכן...
mai

לירוי25

New member
מסכים עם הבננה!

עם לאותו בחור היתה איזו שהיא פנטזיה על גבר נחמד שיקח אותו למחוזות רחוקים יכול להיות שהוא היה מראה לך סימנים כלשהם. כמו כן אם הוא הרגיש בנוח לספר על כך לאדם שלישי הוא בוודאי היה גם מספר על משיכתו אליך במידה והיא היתה קיימת. מה שכן הוא ציין את המילה "גבר" ואולי מפאת גילך הצעיר הוא לא ממש התכוון אליך..?! קשה לי להגיד לך מה לעשות או לא לעשות, תנסה לגשש, אולי אף לרמוז לו ששמעת על מה שהוא אמר, ותזרום משם. מה הדבר הכי גרוע שכבר יכול לקרות?

ברוכים הבאים שניכם!

ובנאנה ( זה בכווננה) ספליט - חיבתי הרבה לבננות אומרת לי שנסתדר נהדר...

xanadu

New member
בגישת ורדה רזיאל ז´קונט

איך אני אומר את זה בעדינות? No F****** way!!!! אין דרך, אין סיכוי, תשכח מזה, חבר טוב וסקס זה כמו שמן ומים, לא הולך, אין דיל, סגור ת´בסטה, בקיצור דפדף הלאה. שמחתי לעזור.

9סנורקה9

New member
נא לשים לב בבקשה

שהוא בכלל לא מתייחס לסוגיה שהחבר הטוב הוא בכלל הומו, אלא לעובדה של :לא מערבבים פלז´ר ופילינגס. או, לא מקיימים יחסים עם החבר הכי טוב. כולנו שכחנו את הנקודה הזו.

למעלה