בעיה רצינית ביותר !

gabriela r

New member
עזרנו לך?../images/Emo103.gif

מורן333

New member
אם עזרתם? תקראו

עזרתם לי לעשות קצת סדר בראש...אני אישית לא רואה את המרחק כבעיה...ונראה לי שהרוב בפורום חושב שדווקא לא הגיל הוא הבעיה אלא המרחק...אז כנראה אין בעיה...

gabriela r

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif../images/Emo14.gif../images/Emo34.gif../images/Emo57.gif

אני כול כך מסכימה איתך. אני חושבת שהמרחק בכלל אבל בכלל לא הבעיה ואני חשובת שעל המרחק אפשר להתגבר. אבל אני חשובת שהגיל הוא בעיה גדולה מאוד. ואני חושבת שאם לך הגיל לא היה מפריע לא היית שואלת את דעת האנשים בפורום. אז אני משערת שהוא גם מפריע לך

מורן333

New member
לא מפריע לי

לי אישית זה ממש לא מפריע...אבל אני יודעת שלהורים שלי זה יפריע... והסיבה ששאלתי את זה בפורום היא בגלל שאני בת 17 ואין לי ממש ניסיון בחיים, אז רציתי לשאול על דעתכם לגבי השאלה: האם קשר עם הבדל גילאים של 20 שנה יכול להחזיק מעמד?...

אני חושבת..

שאת צעירה מדיי כדי לעבור לגור איתו.. את כולה בת 17.. הוא עבר יותר ממך.. הוא בן כ30+ .. הוא עבר- נישואים, גירושים.. יש לו ילד.. הוא עבר מה שכל אדם עובר.. ואילו את בקושי סיימת בגרויות.. (סליחה אם אני נשמעת ביקורתית..) המרחק זו גם בעיה, את לא יכולה לעזוב את המשפחה, חברים, חברות ולטוס לארץ אחרת.. ולגור שם.. את צריכה גם לראות את זה מנקודת מבט של הוריך, אם את תרגישי אם הילדה שלך (מצב היפוטטי..) בת 17 תטוס למישהו שמבוגר ממנה ב20 שנה ותגור איתו שם.. אני חושבת שאת צריכה להתנסות יותר.. אני גם חושבת שהוא מבוגר מדיי בשבילך (עבר הרבה!!).. ומרחק ... תנסי לשכוח ממנו.. או שתסבירי לו את המצב- תתיעצי איתו מעט.. או עם הוריך- תספרי להם עליו.. או שםטו תשארו ידידים.. (*מקווה שעזרתי*)... אוהבת.. בר...

gabriela r

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo160.gif../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif../images/Emo88.gif

מה יעבור?

get well

New member
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני יודעת שאת אוהבת את הבן אדם הזה מכל הדיבורים שלכם והכל ואת חושבת שכל דבר אפשרי אבל המציאות זה קצת אחרת. לא ציינת אם ראית איך הוא נראה, אבל בכל מקרה אני חושבת שהפרש הגילאים כן גדול מידי וכן משפיע. בעוד 10 שנים כשתרצי להקים משפחה ולהביא ילדים הוא יהיה בן 50 יהיו לו כבר נכדים. יש בעיה עם הפרש גילאים כזה גדול. יכול ליהיות בינכם רומן זמני אבל קשר רציני כזה שיוביל חתונה לא יהיה כאן ולכן אני מציעה לך תנסי לצאת עם בנים בגילך מהארץ, אולי תתאהבי בהם ויהיה לך יותר קל לשכוח אותו בהצלחה!

gabriela r

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif../images/Emo86.gif../images/Emo73.gif

שאת תיהי צעירה ויפה הוא יהיה זקן מקומט!!!!!!

מורן333

New member
לגבי המראה החיצוני

אני ראיתי איך הוא נראה ולמרות שהוא בן אדם מקרוב ל-40 אני כן נמשכת אליו, נכון שקשה לדעת אם אני אמשך אליו כשאני אראה אותו פנים מול פנים אבל זאת לא ממש הבעיה כי אני לא הולכת להתחתן איתו מחר לפני שאני אראה אותו פנים מול פנים ואמצא את התשובות לשאלות הטכניות האלה...בתכל'ס הבעיה היא שאני מאוהבת בבן אדם שמבוגר ממני מ-20 שנה. עם אהבה גדולה ומשיכה רבה, דבר כזה יכול להצליח? הבן שלו רק בן 5 אז יקח הרבה יותר זמן עד שיהיו לו נכדים.

get well

New member
אני מבינה אותך אבל...

תראי אני יכולה להגיד לך עכשיו שאין גיל לאהבה וכל מיני משפטים שאני יודעת שאת רוצה לשמוע. אבל האמת שלדעתי האישית בלבד כמובן לקשר הזה אין סיכוי, לפחות לא למשהו של טווח ארוך... אבל תנסי, תראי, כי את יודעת שאת רוצה אז לא משנה מה נגיד לך את תעשי את מה שבלב שלך, אני מקווה שיצא לך מזה כל מה שאת רוצה שייצא לך מזה, אבל בינתיים, עד שתפגשו, לא כדי שתכירי עוד אנשים רק שיהיה לך איזה סוג של השוואה, ואז עם יותר ניסיון חיים תיהיה השופטת הכי טובה של עצמך.

gabriela r

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo65.gif../images/Emo103.gif../images/Emo14.gif../images/Emo168.gif

אהלן מה המצב?

טוב קצת באיחור אבל

כמו שכולם אמרו אני גם יגיד זה סה"כ אהבה וירטואלית היא לא רואה אותך את לא ראית אותו ותמונות תמונות זה שינוי אחד גדול חוץ מזה שתחשבי על העתיד שלך ועל מה שאת חושבת באת לגביו לדעתי זה קצת מוגזם ואת צריכה לחיות את החיים שלך ולהיות עם מישהו בגיל שלך או קצת יותר גדול אפילו (זה מה שאני עושה כולת על גדולים) אבל תחשבי בהגיון תפעילי את הראש את לא ילדה קטנה אלה אם כן את מרגישה ככה חוץ מזה את זריכה להבין.... חיים רק פעם אחת וטעות כזאת גדולה יהיה קשה לשכוח

למעלה