בעיה רצינית ביותר !

מורן333

New member
בעיה רצינית ביותר !

שלום, אני בת 17, לפני בערך שלוש שנים הכרתי מישהו באינטרנט,הוא גר בלוס אנג'לס והוא מבוגר ממני ב-20 שנה אבל המשכנו לדבר בגלל שהוא יהודי. בהתחלה סתם דיברנו על התרבות והדת, עם הזמן הוא הפך להיות חבר טוב, אני הייתי מדברת איתו על כל דבר שקורה לי בחיים שהוא היה נותן לי את העצות הכי טובות שיש, אני מרגישה נוח לדבר איתו על כל דבר והוא באמת בן האנשים הכי מקסימים שיצא לי להכיר בחיים שלי. הוא גרוש ויש לו ילד, הוא יודע עלי הכל ואני יודעת עליו הכל. לפני בערך חצי שנה יצא לנו להתוודות על הרגשות האמיתיים שלנו וגילינו שאנחנו מאוהבים מעל הראש. אני אף פעם לא הרגשתי כמו שאני מרגישה, אני מרגישה מאוהבת, אני ממש אוהבת אותו יותר מכל דבר בעולם. אני אף פעם לא ראיתי אותו, אנחנו מדברים כל יום וראיתי תמונות שלו. אני יודעת שקשה להאמין שיכולה להיות אהבה אמיתית כשלא רואים את הבן אדם פנים מול פנים אבל אני יודעת שמה שאני מרגישה בפנים בתוך הלב זה דבר שאף פעם לא הרגשתי, אני מתרגשת רק מלדבר איתו או לחשוב עליו. אני לא יודעת מה לעשות, אני מפחדת לספר על זה להורים שלי (אני לא אספר לפחות לא בשלב הזה של החיים שלי) כי אני יודעת שהם לא יבינו מה אני באמת מרגישה והם ימנעו ממני מלדבר איתו, אני לא חושבת שאני מסוגלת לנתק את הקשר כי כרגע זה נראה כבלתי אפשרי. בבקשה תגידו לי מה דעתכם, האם קשר כזה יכול להתקיים בכלל?

חיים 17

New member
דעתי

תראי יש לי בת דודה שהיה לה חבר שגר בצפון והיא גרה במרכז היא בקושי ראתה אתו ובאמת שהיא אהבה אתו אני אומר לך שזה היה קשה היא כל הזמן אמרה לי "חיים מה אני יכולה לעשות זה קשה" תראי זה ברור שקשר לא יכול להתנהל בצורה כזאת גם אם את אוהבת אתו אני מציע לך כמה שזה קשה לנסות ולנתק איתו את הקשר ואני יודע שזה קשה. הגיל לא חשוב כל כך. אבל אם יש מצב שאת תעברי לגור שם הוא שהוא יעבור לגור פה אז סבבה. אבל בכל מקרה אני חושב שבסוף רק תפגעי מקשר שכזה כי אם את אוהבת אתו ולא יצא לך לראות אתו זה יפגע רק בך!!!!!!!

מורן333

New member
בעיה היא יותר הגיל...תקרא

אני כל כך אוהבת אותו ואני אעשה הכל בשבילו כולל לעבור לגור בארצות הברית...הבעיה היא לא ממש המרחק אלא הגיל. אתה חושב שאם אני אעבור לגור שם אז קשר כזה יכול להצליח? כדי בכלל לנסות?

y b s

New member
הבעיה שלך

הבעיה שלך מאד רגישה בגלל המרחק את פוחדת שאם תסעי עד שם ותגלי שהוא לא מה שרצית את תתאכזבי וזה מובן אבל מצד שני תחשבי על זה כמה פעמים עוד יצא לך לפגוש מישהו שאת מדברת איתו על הכל והוא כ"כ מבין אותך יש לך בעיה עם הגיל אם את מאוהבת במישהו אני לא חושב שהגיל משנה חוץ מזה תחשבי על זה אם את נוסעת אליו זאת רק תהיה חוויה ומה הם החיים בלי חוויות...... ההמלצה שלי היא תסעי תראי תחקרי את בת 17 זה הזמן לעשות את זה תסעי לחופשה קצרה מקסימום לא יהיה לך נחמד תחזרי תמיד יש לך את הארץ בשביל לחזור אליה

פאקינג ../images/Emo93.gif - מה לך ילדה?

אם הוא היה גר בארץ - דיינו אם הוא היה בגיל שלך - דיינו אם היית רואה אותו פנים מול פנים - דיינו אבל הוא גם לוס אנג'לסן גם בוגרן וגם סמוי - אין לקשר הזה עתיד! אולי לא תנתקי איתו את הקשר אבל אל תפתחי ציפיות לגביו!

מורן333

New member
תקרא

ואם אני אעבור לגור שם? קשר עם פער גילאים כזה יכול להצליח? זה שלא ראיתי אותו פנים מול פנים זאת בעיה ואני מודעת לזה אבל עם מה שאני מרגישה הפגישה הזאת לא יכולה לשנות שום דבר...אני אוהבת אותו בזכות האופי המדהים שיש לו ואני יודעת שהוא מרגיש אותו הדבר. אני מכירה אותו מספיק טוב כדי לדעת שלא מחכות לי הפתעות כשאני אראה אותו פנים מול פנים...קשה לך להאמין ואני יודעת אבל זאת האמת...אני מכירה אותו יותר מכל אחד אחר ולהפך...

get well

New member
זה לא ילך!!!!!!!!

הפרש הגילאים יותר מידי גדול ואולי את אוהבת את האופי שלו אבל כשתראי אותו זקן בן 40!!!! את לא תימשכי אליו נקודה. זה כמו להמשך לאבא שלך! חבל לך על הזמן מתוקה, את צריכה להתנתק ויפה שעה אחת קודם!!!! אין מצב שקשר כזה יחזיק!!!!! תמצאי לך מישהו בגילך פחות או יותר ואז תשכחי מההוא, אני מציעה לך להפסיק לדבר איתו כי אחרת לא תוכלי להתאהב באף אחד אחר וחבל את מפסידה מלא בחורים שווים וצעירים!! בהצלחה!

היי מורן 333

לפי דעתי אין כל כך סיכוי למערכת יחסים כזאת. את בכלל לא מכירה את הבנאדם למרות שאת בטוחה שאת יודעת עליו הכל. אי אפשר להכיר את הבנאדם בלי להפגש איתו כמה פעמים. את לא יכולה לדעת איזה בנאדם הוא. אולי הוא סתם זקן חרמן ושקרן. אי אפשר לדעת. אינטרנט זה לא בדיוק המקום המתאים למצוא אהבה למרות שיש מקרים. בכל מקרה חבל על הצער שלך והכאב לב. גם אם איך שהוא תגיעי אליו ותסעי לשם בסוף תתאכזבי ממנו או מהיחס שלו. אני מנסה להגיד לך שאל תהיי עיוורת. חבל. מקווה שיסתדר לך במהרה. תכירי בנים בגילך ומהאיזור שלך. ביי מתוקה

חיים 17

New member
אני בניגוד לכולם אומר.......

שהבעיה היא לא הגיל אם את אוהבת אתו מה זה חשוב בן כמה הוא??????? אפילו שיהיה אבא שלך!!! אבל אני חוזר ואומר שחבל על הזמן תירדי מזה עכשיו לפני שיהיה כבר יותר מדי מאוחר!!!!!

דעתי.. ../images/Emo50.gif

אני בצער רב אומרת שלדעתי אין לקשר הזה עתיד. גם אם נראה לך שהוא האדם הכי טוב, רגיש ומבין בעולם.. יכול להיות שהוא לא אומר את האמת, אני לא יודעת ואני מקווה שאני טועה והוא באמת אדם מקסים אבל העיקרון הוא שאת לא יכולה לדעת. אני מציעה לך לנתק איתו את הקשר. אני יודעת שזה קשה. אפילו בלתי אפשרי. אבל תראי חמודה, הקשר הזה רק פוגע בך וחבל. את בת 17 אני בטוחה שאת יכולה להכיר מלא בנים שווים (שפער הגילים בניכם לא כ"כ גדול) ואולי בעזרת השם תכירי מישהו תתאהבי בו והוא יאהב אותך בחזרה... בהצלחה בכל מקרה מתוקה!!.

AnarchyInIsrael

New member
../images/Emo7.gifהייתי במצב הזה לפני 5 שנים

מכירה את זה, ובהחלט אפשר לאהוב מישהו שחי במקום אחר, דת אחרת, מנטליות אחרת וכו, גם אם לא ראית אותו פנים מול פנים, רק און ליין וטלפונים. זה באמת מצב קשה, במיוחד שאת נמצאת במערכת יחסים בישראל, כמו שאני הייתי שאני וה"חבר" שלי מסקוטלנד היינו בקשר. מאז המקרה אני השבעתי את עצמי לא להתאהב שוב ממישהו מחו"ל, למרות שכרגע אני בקשר אימייל וצ'טים עם בחור מברזיל ובחור משבדיה, והם מקסימים ומתוקים. (אגב, הבחורים בישראל לא מגיעים לקרסוליים של אלה מחו"ל, אז בחרת טוב) :) קשר כזה יכול להתקיים רק אם שניכם פנויים ומוכנים לוותר על מה שיש לכם בישראל, כלומר: משפחה, חברים, עבודה, לימודים וכל השאר. וזה מצב נדיר מאד, אבל שמעתי שיש אנשים שהכירו ככה ויש זוג אחד (הוא מאנגליה היא מארה"ב) שמתחתנים ביוני השנה, אחרי הכירות של שנה און ליין ו3 פגישות. אבל לדעתי את קטנה מידי בשביל בחור בן 30 פלוס, ואני בספק אם הוא מוכן לוותר על מה שיש לו שם למענך, גם זו באמת אהבה. קודם כל אולי הוא נשוי? לא כולם מגלים את האמת, אני בעצמי שיקרתי לאותו בחור בהתחלה שאני לא בקשר רציני, כי רציתי להמשיך בקשר שלנו. שגיליתי לו את האמת הוא נעלב (בצדק) וברח. לכן את צריכה להיות בטוחה שהוא פנוי, וגם רוצה אותך באמת, וזה לא קל לדעת תמיד. לדעתי את צריכה לשכוח מזה, אין לזה סיכוי, בטח לא עם פער גילאים כזה, וזה יהיה לך קשה. לי לקח 3-4 חודשים להתגבר על הבחור שאהבתי. וזה היה בכי יומיומי עד שהזמן עשה את שלו. אז תשכחי ממנו, לדעתי אין סיכוי. תחשבי על המרחק בגיל, בקילומטרים, מנטליות וכו. אבל אני ממש ממש מבינה אותך, מורן, מזדהה איתך מאד מאד. זה ממש קשה ןמכאיב שאי אפשר להיות עם מישהו "באמת" ב"חיים האמיתיים". תהיה חזקה! אגב - למה לא להיות בקשר עם אנשים נוצריים? למה רק יהודיים?

מורן333

New member
תגובה לתגובה

הוא לא נשוי, אני יודעת את זה...כשאני אומרת שאני יודעת עליו הכל אני מתכוונת לזה...בן אדם לא יכול לשקר במשך 3 שנים, וחוץ מזה אני יודעת עליו גם דברים רעים...אם הוא היה משקר אז הוא לא היה אומר את הדברים הרעים ואני יודעת למה אישתו עזבה אותו...בכל אופן, שניינו מוכנים להקריב הרבה אם לא הכל...הבעיה היא לא ממש במרחק הפיזי אלא במרחק של הגיל...האם את חושבת שקשר עם הפרש גילאים כזה יכול לעבוד? ואני לא אמרתי שאסור להיות עם נוצרי...

AnarchyInIsrael

New member
גיל זה לא הבעיה

אם כי זה פער גדול, אבל לא משהו בלתי אפשרי. הבעיה זה המרחק. את היית מוכנה לעזוב משפחה, לימודים או עבודה, כדי להיות עם האהבה שלך? אם את אומרת "כן" אז לדעתי יש סיכוי. יש לי ידיד מאנגליה שעבר לארה"ב לאחר רומן שנשמך שנה (אם כי הם נפגשו פעמיים-שלוש בחגים הנוצריים). אם את לא יכולה לעסוב הכל (מה עם צבא? תיכון?) אז אין לך מה לחפש איתו. אם הוא מוכן לעזוב אז הוא רציני, אם לא - חבל על הזמן שלך. אם הוא לא מוכן להקריב - אז למה להמשיך? שאלת אותו שאלה כזו? דיברתם על זה?

AnarchyInIsrael

New member
../images/Emo99.gifזה גם לא פער נורא נורא גדול

סך הכל 17 זה לא ילדה, זה נערה מתגברת, שיודעת מה זו אהבה, ואני חושבת שאפשרי שבן 37 מצא בה עיניין, אחרת זה לא היה ממשיך 3 שנים (3 שנים! זה ים זמן! איך את עוברת את זה)?? המרחק זה המיכשול הגדול פה, וזה מרחק מרחק, לא צפון-דרום בישראל, אפילו לא אירופה.

מורן333

New member
3 שנים זה בהחלט הרבה זמן

כן, 3 שנים זה המון זמן...איך אני עוברת את זה?? בכיף...אני מאוהבת בו ואני שמחה לדבר איתו כל יום מחדש. אני אישית לא רואה את המרחק כבעיה...אם כבר יש בעיה בקשר זה הגיל. לגבי ההקרבה...כן, אנחנו מדברים על זה המון ואנחנו נורא גלויים אחד עם השניה. אני מוכנה להקריב ולעבור לשם...האמת היא שלא שאלתי אותו אף פעם אם הוא היה מוכן לעבור לכאן כי זה לא משהו שאני מצפה ממנו לעשות...הבן שלו שם ואני לא מצפה שיעזוב אותו בשבילי. כרגע אנחנו מדברים על ביקור שלי שם לפני הגיוס כדי לדעת בוודאות אם זו אהבה אמיתית. גם אם אני אעבור לשם זה יהיה רק אחרי הצבא כי אני רוצה להתגייס. אם אני אטוס לביקור ורגיש שזו אהבה אמיתית אז פשוט נסתפק בביקורים שלו בארץ למשך הגיוס ואחרי זה אני אעבור לגור שם. אני פשוט לא יודעת אם זה אפשרי בכלל לקיים מערכת יחסים עם הפרש גיל כזה... תודה על התגובות!

לדעתי..

הגיל זאת באמת לא הבעיה. אם את חושבת שאת מוכנה להיות עם בן 37 והוא חושב שהוא מוכן להיות עם בת 17 אז אין פה בעיה. אם באמת את לא יכולה לשכוח ממנו אז אולי פשוט תגידי לו שיבוא לביקור בארץ? אחרי הביקור תראי מה קורה ותראי אם מה שיש בניכם זאת באמת אהבה. בכל מקרה הרבה בהצלחה.

למעלה