בעיה רצינית ביותר !

gabriela r

New member
|ימ../images/Emo128.gif../images/Emo79.gif../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo42.gif

הי מה המצב<? מבחינת המרחק זה בהחלט אפשרי. היה לי חבר שהיה גר בדרום אמריקה ואני הייתי פה והמשכנו לאהוב ולדבר. אז מבחינת המרחק זה כלום אבל הגיל זה קצת מוגזם. אני לא יגיד לך שזה לא יכול להיות כי זה תלוי בכם. זה תלוי בכמה את בוגרת או בכמה הוא אינפנטיל וילדותי ואת זה רק את יודעת. כי אם יש לו ראש של מישהו בן 18 אז נגמרה הבעיה. אבל השאלה היא אם לך כדאי להיכנס לקשר עם בן אדם עם מערכת יחסים ושיש לו ילד וגרושה. אני חושבת שאת צריכה לחשוב עם עצמך עם את רוצה אותו. אם את לא יכולה למצוא את הסגנון שלך פה בארץ ולהיות איתו. כי אני בטוחה שאת בן אדם מדהים ומגיע לך מישהו יותר טוב מאשר בן אדם עם ילד וגרושה בן 37 שגר בארצות הברית. אני לא אומרת שהוא לא שווה אני אומרת שאת שווה יותר יכול להיות שהוא בן אדם מדהים אבל עדיין אני חושבת שיהיה לך קשה וגם שלמרות שאפשר להתגבר על המרחק זה עדיין קשה. אני חושבת שאת צריכה לשבת עם עצמך ולהגיע למסקנה של מה את רוצה. ממש ממש ממש ממש ממש בהצלחה

gabriela r

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo57.gif../images/Emo121.gif../images/Emo59.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif

ברור שנפגשנו. פגשתי אותו בחול ונישארנו בקשר והשתמשנו בכול דרך שאפשר להתשמתש בה כדי להישאר בקשר. בגלל זה אני אומרת לה שאפשר להישאר בקשר ולהיות מאוהבים גם שהקטע נגמר.

gabriela r

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

מה היה הסיפור שלך? איך התגלגל הסיפור שלך?

AnarchyInIsrael

New member
רע מאד

אני נשואה וגם ש"נפגשתי" עם הבחור מסקוטלנד באיי אר סי הייתי נשואה, אבל התאהבנו. הקשר היה רק אימיילים, צ'טים וטלפונים ונשמשך כ- 4 חודשים כמעט. לא גיליתי לו בהתחלה שאני נשואה, אבל שלא יכלתי יותר להסתיר את האמת גיליתי לו את הכל והוא נעלב ורצה לנתק קשר, ובצדק. לקח לי אולי 3 חודשים להתגבר עליו לגמרי, וזה כלל המון בכי ונסיון להתפייס איתו ושיחות קשות, אבל זה לא עזר. בסוף התגברתי על זה. עכשיו יש לי קשר עם 2 בחורים, שאני לא יודעת אם אני אוהבת אותם, אבל אני קשורה אליהם. אחד מברזיל השני משבדיה, והם ממש חמודים ומקסימים כל אחד בדרכו. אני מקווה שלא אתאהב שוב, הספיק לי פעם אחת!

אני לא מבינה..

את יודעת עד כמה קשה זה לאהוב ועד כמה אפשר להיפגע.. אז אני לא מבינה למה כשאני כתבתי משהו בפורום הגבת בזלזול ואמר ש: "זה או זיון או כלום?" לא מובן לי!!.

AnarchyInIsrael

New member
התכוונתי שמה כבר בן 30 ירצה מבת 15

זיון או כלום, כלומר: רק זיון, רק סקס. מה בדיוק קרה בינכם? איך בכלל היכרתם? נפגשתם?

gabriela r

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo18.gif../images/Emo110.gif../images/Emo58.gif../images/Emo87.gif

אוי. אני מיצטערת בשבילך שזה נגמר רע. ואני מקווה שגם עם תתאהבי לא תסבלי. כי בסך הכול להיות מאוהב זה דבר ממש כיפי וסבבה.

אן מרי17

New member
לדעתי

לדעתי הסיכויים הם דיי ברורים שזה לא יצליח, את פשוט לא רואה את זה כי את יותר מדי מאוהבת ובתכלס מה שנגיד לך לא ממש ישנה את ההרגשה שלך... את רוצה להיות אימא??? כי אם הקשר הזה באמת יהיה רציני את תהיי מין אמא חורגת ומה את צריכה את זה על הראש בגיל 17? זה נחמד במחשבה לשחק באמא ואבא אבל זה משהו אחר לגמרי במציאות. מה גם שההורים שלך צריכים להיות משהו מיוחד בשביל להרשות שקשר כזה יתקיים. אבל למרות זאת אני אומרת לך שתזרמי עם זה, כי זאת יכולה להיות חויה מדהימה וגם אכזבות הן שיעור חשוב בחיים. מה שלא תעשי שיהיה לך בהצלחה

מורן333

New member
להיות אמא? אמממ

דבר ראשון, ההורים שלי לא יודעים על זה... דבר שני, גם אם אני אהיה איתו ביותר מרומן זה יהיה אחרי הצבא אז אני מן אמא חורגת בגיל 20 ולא בגיל 17. דבר שלישי, אם אני רוצה להיות אמא??? התשובה היא: הבן שלו אצלו רק בסופי שבוע וזה לא יהיה ממש אמא במשרה מלאה...חוץ מזה שבשביל להיות איתו אני אעשה הכל...

dor302

New member
תשובתי....../images/Emo70.gif

היי מה נשמע מתוקה?????קודם כל הבעיה שלך מאוד מורכבת משני צדדים יש לכם קשר טוב ומעולה ואת לא יודעת אם להמשיך את זה או לא... תראי חמודה אני לא חושב שאפשר להמשיך בקשר אם את לא מדברת ואת בקשר יום יומי עם אותו אדם כמעט פעם בשבוע של פנים מול פנים... אני לא חושב שאם ראית תמונה שלו אז את יכולה לפתח איתו קשר רציני של חברות... אם הוא מוכן ובאמת הוא אוהב אותך שיבוא לארץ וככה תוכלו להכיר ולראות אחד את השני משני הצדדים... אני חושב שאם הוא אוהב אותך את צריכה שהוא יוכיח לך שהוא אוהב אותך אז שיבוא לארץ...
כמובן זוהי דעתי בלבד
הרבה בהצלחה ואני איתך לאורך כל הדרך נשמה
דור

מורן333

New member
זה הגיל לא המרחק

הביקור שלו בארץ בתיכנון...ואם נפגש ונראה שזה באמת אמיתי...אתה חושב שקשר עם הפרש גילאים כזה יכול להצליח... כמו שאמרתי בהודעות קודמות...המרחק זה לא הבעיה...הבעיה האמיתית היא הגיל... תודה על התמיכה !

מורן333

New member
תגובה

אז אם הבעיה היא לא הגיל...אין בעיה...השאלה שלי הייתה יותר על הקטע של הגיל...

gabriela r

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif../images/Emo14.gif../images/Emo20.gif../images/Emo127.gif../images/Emo79.gif|X

אנשים מה קורה לכם? היא כול הזמן כותבת שמה שמפריע לה זה הגיל ולא המרחק אז למה את אומרים לה שלא? יש לכם אחלה תשובות שבעולם ואתם אחלה של אנשים אבל היא כותבת שלה מפריעה הגיל. אולי לכם היה מפריע יותר המרחק אבל אל תנסו לשנות את הבעיה שלה. אני שוב יגיד שאני חושבת שמבחינת הגיל זה קשור אליכם. אם את בוגרת מספיק או הוא ילדותי ואת מרגישה טוב עם זה. אני יודעת שלא הייתי מוכנה להיות עם בן אדם בן 37. אני לא חושבת שהקשר יחזיק מעמד ואני חושבת שאת תיפגעי. ובאמת שהמרחק זה לא בעיה. את צריכה לחשוב עם עצמך איך זה יהיה עם בן אדם בן 37 שכנראה יש לו רצונות משלו וכנראה ירצה להקים משפחה שתחזיק מעמד לפני שיצטרך להשתמש בויאגרה. אני באמת לא מציעה לך להיכנס לקשר רציני איתו ועם כול המשקעים שלו. ממש ממש ממש ממש ממש בהצלחה. ולכול מי שענה לה- היו לכם באמת אחלה תשובות- אחלה של אנשים- ואחלה של רעיונות

gabriela r

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo39.gifסקרנות לשמה../images/Emo58.gif

לאיזה מסקנה הגעת?

מורן333

New member
אמממ

עדיין לא יודעת...אני צריכה קצת לעשות חושבים עם עצמי...אבל אני מבטיחה לעדכן אתכם כשתהיה לי החלטה.

למעלה