בעיה קשה מס' 2

bluexx

New member
שחור לא חי ללא תנאים

גם אם שחור משחק ככה במצב הזה לבן פשוט יסיים עם A14 ואז זה ידרדר לקו אבל העניין הוא שלבן משחק A14 כמהלך ראשון כמעט לא חשוב מה כי זה פשוט מחסל את שחור ושחור לא יכול לעשות בקלות עיניים בשום מקום כי כל עין שתעשה תהיה מזוייפת כמעט כל עין רוב הדרכים מובילות או למוות של שחור או לקו אם אתה חושב אחרת תמצא פתרון שנותן לשחור עיניים אמיתיות בלי קו הפתרונות שהצעת לא פועלים דרך אגב. כעיקרון לבן פשוט דוחק לקו שם בדרך השניה או הורג בראשונה יש יותר מדי איך להגיע לקו ופחות מדי איך לחיות =\

bluexx

New member
הממ

ניסיתי שוב יש את הקו שכבר אמרתי ואת הסאקי שזה פשוט black a17 white a14 black a19 white a16 black a18 white c19 black g19 אבל אני לא מצליח לגרום לשחור לחיות עם עיניים =\ באמת מעניין מה תהיה התשובה

LeCagot

New member
../images/Emo127.gif ביחד עם הפתרון הקודם שלך

של הקו. סדרת המהלכים שחור A17 לבן A14 שחור A19 לבן A16 ושחור A18 זה המפתח לבעיה. אח"כ לפי תגובת לבן, או 2 עיניים אם לבן G19, או סקי אם לבן C19. בכל מקרה - שחור חי ללא תנאי.

imdark

New member
חשבתי על זה

לבן A14 משם איך שחור יחיה? לשחור אין תסוקה יותר בשום מקום חוץ מ A19 שבו לבן מחבר ונגמר

סליחה על הבורות

אבל מה המטרה? יש איזה אבנים לבנות ספציפיות שצריך ללכוד? או שרק צריך ליצור לשחור שתי עיניים כדי שיוכל להתקיים?

למדתי אתמול את המשחק,

אז אני רוצא לנסות, הייתי הולך על A 16 משם אם הלבן הולך על A 17 תה אוכלך אותו אם A 19 ואם הוא הולך על A 14 אתה הואלך על A 13 אם הוא לא עושה משהוא שקרוב לאזור הזה פשוט סמים ב A 17 נראה, אבל אני חדש חדש אז אני סיקוי שאני מזיין את הסכל סתם...

סליחה על הטעויות כתיב : \

*אוכל * הולך * סיכוי *שכל עוד משהוא ? אה, כן, אז אני סיקוי= אז יש סיכוי. חח עד כאן...

bluexx

New member
אר.. לא

בלי לחשוב פעמיים לבן יגיב לA16 בA14 לשחק בA13 יגרור תגובה לבנה של משחק בA12 גם זה בלי לחשוב פעמיים שחור לא חי, החידה לא פתורה, תמשיך עד שתגיע לפתרון >>

בעעעעע..

אז B 14 בכול מיקרה נאכל אלה עם כן שמים ב A14 ואז המצב רק יותר גרוע אז אני הייתי מתחיל משהוא ב F 19 ואז אתה אוכל לפחות 2 .. נמשיך לחשוב על זה כשיהיה לי יותר זמן..

ו...

אחרי F 19 אפשא ללכת על A 19 ואז אתה מאיים גם על D E 19 ו A 18 אם הלבן הול ך על A 19 אז הולכים על C 19 ואוכלים 2 אבל אני לא יודע מה מכאן :\ (מתי אני יודע בכלל שניצחתי ? )

למעלה