בעיה קטנה...

בעיה קטנה...

אולי תוכלו לעזור... וגם אם לא.. נחמד שמקשיבים... יש מישהו שאני רוצה.. ואפילו מאוד רק שאני ממש ביישנית בנוגע לדברים האלה ולא בא לי שאם הוא לא מרגיש אותו דבר אז 100% לא נחזור להיות כמו שאנחנו עכשיו... עכשיו, הוא קצת מתחמק ממני- אין לי מושג למה... וניסיתי לרמוז לו שאני רוצה שמשהו יקרה אבל לא נראה לי שאני טובה בלרמוז... ויש לי המון מה להפסיד אם משהו לא יצא טוב... תודה אם למישהו יש עצה וגם אם מישהו סתם קרא את זה...:)

האחמית

New member
אמממ

תאמת אני לא ממש יודעת מה להגיד.. היה לי גם מקרה כזה...ופשוט לא עשיתי איתו כלום, "התעלמתי" ממה שאני מרגישה כלפיו כי אני ממש לא טובה בכל מה שקשור בזה. אולי תנסי לברר מה הוא מרגיש כלפייך? ככה יהיה לך יותר קל אם תדעי שזה הדדי...

enjoi butterfly

New member
הממ הרבה אני לא יכול לעזור לך..

אבל אני חושב שתדברי איתו על זה ותתני לו רמזים יותר גדולים ועם תראי שהוא לא מעונין אז
תנסי למצוא מישהו אחר..

תודה מותק...

ברמזים אני לא טובה... חשבתי לבקש מחברה שלי שאולי תדבר איתו.. נראה אם היא תסכים... מקווה שילך טוב... ותודה שניסית

sh53

New member
מה קורה? מה עם עדכונים?

לפעמים אנשים לא קולטים רמזים קטנים ועדינים ואולי זקוקים לרמזים יותר מוחשיים. לפעמים אנשים קולטים רמזים, אך כמו שאת מתביישת, גם הוא אולי מתבייש ואולי בגלל זה פוחד לעשות את הצעד הראשון. להתחיל איתו, למרות שהוא ידיד? אני בדיעה - כן. אם הידידות ביניכם טובה ואתם מעריכים אחד את השני, אני בטוחה שתדעו לחזור להיות ידידים גם אח"כ במידה ולא יצא מזה משהו, כי על דברים טובים (ידידות במקרה זה) לא מוותרים כל כך מהר בחיים. יכול לצאת גם משהו חיובי כאן - שהוא יאמר דווקא כן, אז אל נא תשכחי את זה, כי זה שווה את זה. אם החברה לא תסכים לדבר איתו, כתבי לו מכתב ושימי לו את זה על השולחן כשתהיי בבית שלו לפני שתלכי לביתך או שימי לו בתיק בבי"ס או בכל דרך אחרת שתמצאי לנכון - אם את כל כך מתביישת. כתבי לו שהידידות שלכם מאוד חשובה לך ולא היית רוצה לאבד אותו כידיד, שאולי בהתחלה יהיה לכם לא נעים, אבל מאחר והידידות חשובה לך - תעשי הכל כדי שתשארו ידידים.
מחכים לעדכונים כמובן.

hilavolman

New member
../images/Emo70.gifbeen there..

היי! טוב אז ראיתי את ההודעה שלך והייתי חייבת להגיב כי לי זה קרה יותר מדי פעמים.את שואלת מה לעשות אם להגיד לו איך את מרגישה או לא?ובכן מניסיון שלי זה לא הדבר הכי מומלץ בעולם אבל..ויש אבל גדול!!אם הידידות שלכם ארוכה מספיק והקשר מספיק טוב וחזק הוא בהחלט יכול לעמוד בטלטלה שכזו וזה גם יעניק לך קצת יותר בטחון וגם מי יודע אולי יצא מזה משהו. חוץ מזה עוד משהו חשוב
תחשבי על זה שבדר"כ מה שאת רוצה בחבר זה לא רק הקטע הפיזי זה גם הרבה הקטע הנפשי ובכלל זה שיהיה הבן אדם הכי קרוב אליך וגם ככה את הפונקצייה הזו הוא ממלא כידיד אז אין כזה הרבה שוני. בכל אופן המוטו שלי הוא אם לא מנסים אז לא יודעים..אז תנסי לבחון קצת את עצמך ואת הקשר זה לא מזיק מפעם לפעם ככה את יודעת מה יש לך ביד. וחוץ מזה לא הוא זמני בהחלט יכול להיות שבחלוף זמן מסויים זה יהפך לכן אבל שלא תעזי להיתלות בתקווה הזו. מישהו
אמר פעם שבין בנים לבנות אף פעם לא יכולה להיות ידידות אפלטונית לגמרי..תחשבי על זה.. בהצלחה נ.ב-דרך אחת להראות לו איך את מרגישה בלי הרבה פלסף:

meitall3

New member
../images/Emo99.gifאהבה..!

אז ככה את נמצאת בבעיה גדולה... זה שהוא מתחמק מצטערת להגיד לך זה סימן שכנראה שהוא לא מעוניין(הוא לא יודע איך להגיד לך את זה הוא לא רוצה לפגוע)..מה לעשות.. ועוד משהו...ברגע שאהבה הזאת לא הדדית..הידידות נהרסת מניסיון אישי.. לא מתאהבים בידידים שלך..מה לעשות הם רואים אותנו בתור אחות ולא בתור אישה..!כזאת היא אהבה אבל אני בטוחה שתתגברי ותמצאי אחרת כי יש עוד 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 שמחכות רק לך..! בהצלחה...

טוף יש לי עצה

לא להתעלם מהרגשות שלך ולא כלוםםם פשוט מאוד תתקרבי אליו מתישהו שתהיו שניכם לבד ותנשקי אותו הוא בן לא נראה לי שהוא יתנגד אחרי זה את יכולה לדבר איתו על זה אם בא לך ואת לא תפסידי כלום אל תדאגי הוא אוהב אותך ויכול להיות שתצא מזה אהבה גדולה למה סתם לוותר?

sh53

New member
להתנשק ישר זה מסוכן - הוא יפגע

אולי אפשר לחייך ולהשאר עם החיוך קצת יותר זמן מבד"כ. אולי להחזיק לו כאילו במקרה את היד או ללטף אותו בעדינות בלי כוונה כלומר לגעת בעדינות. אם לא היה ביניהם מגע אפילו קטן וישר היא תנסה לנשק אותו, זה יכול להיות לו מצב לא נעים, ובמקום להנות הוא לא יבין אותה ואולי גם יבהל או נבוך (אולי הוא גם אף פעם לא נישק מישהי?).

ash dino

New member
חמודה תקשיבי

לפניי שנה וחציי וקצת יותר היתי באותו מצב, אבדתי ידיד, אח חם ומקשיב, כהיום אני יודעת שהוא לא שווה את זה, הוא אהב אותי המון זמן ,ואני לא ממש ידעתי כי הוא שיקר וניסה לשדח לי אנשים בטענה שזה לטובתי לא טוב האדם לבדו ושאני התאהבתי בו הוא זרק אותי לכלבים, לידיד שלי היתה נטייה לתאהב בכול אחת הוא היה בא עליי בכול פעם שאחת סירבה לו וזה היה קורה כמה פעמים בחודש שהוא היה מודיע שהוא גמר עם אהבה ומתאהב שוב במישהי אחרת הוא רק שיקר לעוד אחת, אהבתי אותו שנה, גם היום נשאר לי המתיקות של הקשר מהתקופה הטובה אבל אני יודעת שצריך להמשיך הלאה. זה שהוא ניתק את הקשר זה מכדי לא ליפגוע בך, כי הוא אוהב אותך בתור ידיד . יש לי דוגמה באותו תקופה שהידיד הזה שיחק איתי אחותי היתה מאוהבת בידיד שלה הוא ניתק איתה את הקשר עד שהיא ירדה ממנו ,כמובן שהקשר בחיים לא היה כמו פעם תמיד ישאר לך משהו קטן בשבילו ותמיד הוא יזכור לך, אגב הם חזרו לקשר כהיום הם מדברים ,אבל שוב לא כמו פעם אז מתוקתי את צעירה ואת לא עומדת להיתחתן היום אנשים יבוא בחיים שלך וילכו, בסופו של דבר יגיע מישהו אחר ואת תשכחי אותו כמו שאני שכחתי. אז שהיה לך בהצלחה בכול הבחירה שלך, ושרק תבוא על הצד הטוב

c r u e l a

New member
תשמעי מה אני אגיד לך....

בהחלט יש לך כאן בעיה רצינית ביותר..... טוב אז ככה בכל מה שקשור לאהבות בין ידידם(במיוחד ידידים טובים) תמיד צריך לשים את כל הקלפים על השולחן...אחרת איזה מן ידידים אתם....אל תרמזי פשוט תגידי כי יש אנשים שלא מבינים דמזים(מנסיוני אני אומרת לך) אבל אם את אומרת שבמקרה וזה לא יסתדר אף פעם לא תחזרו להיות כמו שהיתם אז תשקלי את זה ככה : מה את מעדיפה ללכת על זה בכל אופן ולברר איך הוא מרגיש ואולי באופן מפתיע יצא לך קשר רומנטי נפלא איתו או להתעלם ולשמור איתו על קשר ידידותי כמו שזה היה עד עכשיו וכדי "להשכיח" אותו מלבך פשוט למצוא לעצמך מישהו אחר .....(מבחינת קשר רומנטי) אז בהצלחה והמון נשיקות וחיבוקים

Rose81

New member
הי סיון

לפי דעתי הוא הבין את הרמז שלך והוא לא מעוניין, לכן הוא מתחמק כי המצב לא כ"ך נעים. זו רק דעתי, יכול להיות שאני טועה. בי

למעלה