בעיה קטנה...

cilida

New member
אולי...

לכי על "הכל או כלום" ככה החבר הנוכחי שלי עשה,הינו ידידים חמש שנים,הוא אמר לי איך הוא מרגיש ומה שנקרא העביר את הכדור אליי... עכשיו יותר מזה,לפי איך שאני רואה את זה יש לך שתי אופציות... האחת-תגידי לו,אל תרמזי אחרי הכל הוא בחור,בחורים לא מבינים רמזים אלא אם כן את אומרת להם באופן ישיר וברור. שתיים,תשלחי חברה שתשאל באופן שרירותי איך הוא רואה את היחסים,איך הוא מרגיש כלפיך,חשוב שהחברה תהיה אוביקטיבית ואמינה-כזו שאת יכולה לסמוך עליה. אם את רואה שלא לכאן ולא לכאן,פשוט אל תלחצי עליו,אבל תנסי לפנות אליו ולשאול אותו למה הוא מתחמק ממך,אולי הוא עושה זאת בגלל שהוא מרגיש כלפיך אותו דבר,כי גם הוא רוצה יותר מידידות...?! שיהיה לך חג אהבה שמח ומפנק.

Big Guy

New member
היי סיון....

אני נמצא במצב דיי דומה.... יש מישהי אחת, שהיא הידידה הכי טובה שלי.... ממש קשר חזק מאוד - מדברים הרבה, מספרים הכל וכל מה שקשור בזה.. עכשיו בהתחלה, ממש הרגשתי שאני מתאהב בה, והיא גם הייתה במצב דומה... והקטע הוא שהיא התחילה את השיחה על זה, ואמרתי לה שהיא תחשוב ותחליט.. והיא חשבה ואמרה שהיא מעדיפה להישאר ככה כדי שאם חס וחלילה נהיה חברים וניפרד, שזה לא יפגע... ולמרות כל מה שהרגשתי כלפיה - הבנתי אותה... זו יכולה להיות אחת הטעוית הכי גדולות בחיים שלי, וזה יכול להיות לטובה... כנראה שאף פעם לא אדע... במקרה שלך - לדעתי אם אתם באמת ידידים טובים - אז אפילו אם תפתחו את הקשא, וגם אם לא ממש יילך - אז הוא יישאר ידיד טוב שלך..

נינושש

New member
לדעתי בנתיים את צריכה...

בנתיים לדעתי תמשיכי ברמיזות.. את אומרת שאת לא יודעת לרמוז אז בנתיים תמשיכי לנסות את יכולה לשנות את הטון דיבור שלך.... לומר לו דברים אחרת... אבל תעשי הכל בעדינות... וכמו שאם אני לא טועה "פקח אני פורקת סחורה" אמרה אז את יכולה לנסות לנשק אותו... שווה לנסות...! בה ביי!

וואו.. לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות

דבר ראשון תודה לכולם... דבר שני שאלה לי אליכם... מה אתם אומרים על המשפט: אין דבר כזה ידידות אפלטונית אתם חושבים שתמיד יהייה צד אחד שירצה יותר? שוב תודה על התשובות שלכם... סיון

נינושש

New member
ממש לא!

לא נכון.. לפעמים הידידות יכולה להיות הדדית... כלומר ששני הצדדים ירצו רק בידידות..! נכון.. שחושבים על זה עכשיו זה לא קורה הרבה.. אבל יש כאלה שרוצים אך ורק ידידות!!!

וכשלשני הצדדים יש בני זוג?

לי יש בן זוג, לו יש ידידות ולי יש ידידים. אז מה? זה אומר שאני רוצה יותר מהקשר עם הידידים?

Big Guy

New member
יש דבר כזה...

ממש ממש ידידות חזקה- שמדברים המון על הכל.. ממש כמו חבר וחברה, אבל שונה.. קיים אבל קשה נורא להיות במצב הזה כי בסופו של דבר זה לא יהיה כזה חזק..

sh53

New member
זה 2 דברים שונים לגמרי

תתכן בהחלט ידידות אפלטונית בין אנשים, אם הם לא נמשכים אחד לשני בכלל. ברגע שאחד מהצדדים מתאהב בשני וזה לא הדדי, אז זה כבר לא אפלטוני ונטול אהבה שם. יכול להיות בהחלט שצד ירצה יותר, אבל יש רצוי ויש מצוי. לא תמיד זה הדדי. אם קשה לאותו אחד שמאוהב בשני וזה לא הדדי להיות במחיצת השני, אז לא תמיד הידידות תמשך.

tomartt

New member
רגע אז איך אפשר לגלות אם זה הדדי ?

איך אני יכול לדעת שגם הצד השני רוצה מעבר לידידות ,מה עושים ?

sh53

New member
בחיים צריך לקחת סיכונים ולנסות

לפעמים מפסידים, אבל לפעמים גם מרוויחים - וחשוב לזכור את זה, כי זה בהחלט שווה את זה - ההרגשה שיש אח"כ.

snup

New member
הצעד הנכון

לדעתי,קודם עלייך לבדוק את השטח.בכדי לדעת אם הבחור אכן מעוניין בך,לפני שתעשי את הצעד המוטעה.ובשביל כך,את צריכה לבקש עזרה מאחד הידידים הקרובים של שניכם. את פשוט צריכה לבקש מאותו ידיד,שמתשותף לשניכם לרחרח האם הבחור שבו את מעוניינת גם מעוניין בך.שידאג לשאול אותו מה הוא בדיוק חושב עליך והאם את מוצאת חן בעיניו בתור בת זוג. במידה והתשובה תהיה חיובית,את יכולה להתחיל את הצעד הבא שלך בהצלחה !!!

sam222

New member
בעיה גדולה

בכדי לשחות בבריכה חיביים להתרטב !!!!!!!!! מותק , קפצי למים ואל תפחדי מאף אחד!

ילדונת חמדתי!

הקשיבי נא לסיפור שארע לי במהלך ה 5 חודשים אחרונים +/- בתחילת שנה הכרתי מישו, התחלנו להתיידד וכל כך רציתי אותו. 3 פאקין חודשים רציתי אותו. וכמו נס מהשמים נהינו ביחד. טוב, זה החזיק בדיוק 4 שבועות אבל אותו האיש, הוא בן אדם מדהים וממש נקשרנו אחד לשני. זה היה לי מאוד קשה כל הקטע של ה-לא-להיות-ביחד וזה שאנחנו רק ידידים ושאני לא יכולה לנשק אותו כמה שבא לי. וזה ממש קשה להחזיק את עצמך, וגעשתי מבפנים. אז בהתחלה חשבתי לנתק את הקשר כי אם לא חברים אז כלום. אבל עם הזמן זה הפך לי להיות להרבה יותר קל. ועכשיו אני כבר התבגרתי עליו ב 95%? הרבה הרבה יותר קל לי והוא אחד הידידים הכי טובים שלי. אני יכולה לספר לו ממש הכל ולא, אני לא מצטערת על שום דבר שקרה. אומרים שידידות נהרסת? אצלי היא התחזקה. וב-ג-ד-ו-ל. <ואני מודעת לזה שלרוב זה לא קורה והרבה פעמים זה נהרס. פשוט הממי הזה הוא בן אדם ששומר על קשר טוב עם כולם ומשתדל שדברים לא יקרו בדרך מלוכלכת, עד כמה שאפשר... אז אין לי מושג מה יקרה במקרה שלך אבל שווה את הנסיון. תאמיני לי, זה הכי מייסר בעולם לחיות ככה באי המודעות של אם.... אני מעדיפה לנסות ושידחו אותי, ככה לפחות אני גאה בעצמי שניסיתי.> אז לכי על זה. הבנת?????????????

superyal

New member
היי

תקשיבי יש לי שני סיפורים בשבילך הראשון הוא שהייתי במצב שלך בדיוק היה מישהו שהיה ידיד ילדות שלי מגיל ממש קטן ובאיזה שהוא שלב התאהבתי בו נורא. כמובן שגם אני ממש ביישנית אז חיכיתי וחיכיתי ובסוף שלחתי חברה משותפת לשאול אותו. בנוסף לסירוב שלו הוא גם התחיל להתעלם ממני, בלי שלום, בלי מה נשמע.. פשוט מגעיל ומעליב. כיום הוא דווקא חזר להגיד שלום אבל אני בקושי פוגשת אותו... ובכלל שמעתי שהוא הפך להיות בן אדם מגעיל בכל מקרה הסיפור השני יותר נחמד. יש מישהו שאני מכירה מכיתה א' אבל הפכנו להיות ידידים ממש טובים בערך בכיתה יא' לדעתי הוא גם היה מאוהב בי נורא והוא אפילו העיז ושאל אותי ואמרתי לא כי לא הייתי בטוחה והיה ממש חבל לי להרוס את הידידות שלנו. והמשכנו להיות ידידים טובים מאוד. לפני שנה בערך הוא ניסה שוב, הוא כתב לי מכתב (גם הוא ביישן) ושאל האם? קצת נלחצתי כי בתכלס גם לי היה משהו אליו. בסוף הסכמתי ואנחנו ביחד כבר שנה. ואני אומרת לך שהוא כל כך טוב, וחמוד, ודואג ואכפתי וזו הייתה השנה הטובה ביותר שלי בחיים. לסיכום אי אפשר לדעת ואם את ממש רצינית בקשר אליו תנסי ואם הוא אומר לא אז תשארו בקשר אולי פתאום הוא ישנה את דעתו אבל אם הוא יגיד לא ויתחיל להיות מגעיל אל תתבאסי זו בעיה שלו וכנראה שהוא לא כזה נחמד כמו שהוא נראה בהצלחה...

למעלה