בעיה עם הפורום...

ice 007

New member
בעיה עם הפורום...

לחברי הפורום שלום רב...! אני רוצה לשאול אתכם למה אתם רוצים להבדל מהחברה הישראלית למה צריכים להקים פורום מיוחד לדוברי רוסית..? מה ההיגיון? עלינו לכאן על מנת להיות חלק מהחברה הישראלית ולא ליצור חברה נוספת כאן...היתה פה שאלה בפורום למה שונאים רוסים ברור שלשנאה אין סיבה מוצדקת...אבל אפשר להבין אנשים שירגישו ניכור כלפי אנשים שמסתגרים בתוך עצמם ובתוך קבוצות.... די עם ההתבדלות כולנו כאן במדינה יהודים ועלינו להתלכד ולהיות עם אחת תחת שפה אחת ,שהיא העברית. אם תמשיכו להסתגר בתוך קבוצה לא תגיעו רחוק והחברה רק תהיה יותר משוסעת. וכל אלה שעומדים לתקוף אז רק תדעו שגם אני עליתי מברית המועצות לפני חמש עשרה שנה ולדעתי פורומים כאלה והתבדלות משאר האוכלוסיה פוגעת קשות בעולים גם מבחינת השפה ,וגם מבחינת התרבות וחבל...ודבר נוסף ברוסיה התבדלנו משאר האנשים בקהילות משום שהיינו יהודים וכך שמרנו על המורשתאין טעם להבדל כי אין דבר כזה מורשת רוסית אנחנו יהודים שחזרנו למקור שלנו!

the freaky girl

New member
בעיה איתך..../images/Emo13.gif

דברי המנהל טרחת לקרוא? שלום וברוכים הבאים לפורומנו הקט ידוע לנו כי שמנו " ישראל ברוסית" מעורר בחלק ממבקרי הפורום רושם מוטעה לפיכך ברצוננו לציין שמשמעותו האמיתית נגלית לעין רק אם מבינים אותו בדרך הדְּרָשׁ ולא הפְּשָׁט. בביאור השם אין הכוונה לפורום של דוברי רוסית בלבד. בשמנו ניסינו להכיל את מדינתנו המשמשת בית חם לצברים ולעולי ברה"מ לשעבר כאחד ואת קומץ התרבות הרוסית שהביאו עמם העולים. כי כולנו " בלב אחד"... פורום זה נועד לכולם, כולם, כולם ללא הבדל דת, גזע, מין או העדפת גופן אין לראות בנו קהילה הנועדה ל- " רוסים" גרידא, כי אנו לא באים במטרה להפריד קהילות, אדרבא הבנת הרעיון שעומד מאחורי הנושא " ישראל ברוסית" חשובה ביותר, כי כולנו ישראלים, ההתפלגות הזאת חייבת להיפסק אנחנו פשוט צריכים ללמוד להסתדר... ברצוננו להפוך את הפורום הזה לכלי עזר, תמיכה וייעוץ בבעיות של עולים חדשים בפרט ושל הקהילה " הרוסית" בכלל, בהתמודדותם עם הקהילה " הישראלית" וההיפך. איך לנהוג איך לגרום לאחרים לכבד אותך עקב מה נוצר העימות האווילי הזה אלו שאלות הנשאלות מדיי יום ולרוב אין אנו מוצאים את התשובה עליהן לכן אנו באים בתקווה לשבור את הקרח, לא בכוונת יומרה או התנשאות, אלא בכדי לאגד את שתי הקהילות לקהילה אחת ומציאת תשובות ופתרונות לבעיות ודילמות המתעוררות בעניין. " ישראלים" יקרים, בטאו את הלך מחשבותיכם, דברו על כך והבהירו עמנו את כול האי הבנות ואולי העולם באמת יהיה יפה יותר- לפחות בארצנו הקטנטונת. כתיבה ברוסית בין חברי הקהילה " הרוסית" מתקבלת בברכה, אך אנא מכם חברים יקרים אין להפוך זאת להרגל ומן הבעת מחאה לא זו מטרת הפורום. השתעשעו בהוראת השפה הרוסית, אבל שמרו על התכתבות בשפה העברית כדי שכול חברי הקהילה ירגישו שייכים ושותפים אלינו. בברכה ובכבוד רב, vk3. "

ice 007

New member
כן קראתי...

ועדין זה הפריע לי.... הדרך הטובה ביותר להשתלבות בחרה יהא לבו לפורומים האחרים ולהשתתף בהם... לא הבנתי איך בדיוק קהילה של דבורי רוסית שיש בה צברים תעזור לאנשים,כמו כןאתם אומרים שלא יהיה מלל רוסי וכל שורת הטקסט הקישורים היא ברוסית (ואני מצטער שאני נתפס בקטנות).

AeroSlash

New member
וזו אחת השורות היחידות בכל הפורום

שקיים כבר יותר משנה..

SpyKid

New member
הקישורים בשורת הטקסט

הם למילונים שנועדו לעזור ללמוד את השפה העברית ולהשתלב...

GallaxY

New member
חחח איזה שטויות

אתה לא רואה שהכל כאן בעברית ?

vk3

New member
ומה אתה יודע ../images/Emo35.gif

אם אתה לא מבין, זה עוד לא אומר שזה לא נכון. תלמד מאיתנו... נשמח לקבל אותך
. כבר נתנו לך הסבר מדוע חלק מהטאגליינס שלנו ברוסית.

T a u r u s

New member
אתה חושב שחברי הפורום הזה

לא משתתפים בפורומים אחרים, בגלל שהפם משתתפים בפורום זה? אתה טועה...

the freaky girl

New member
איזה חמודים כולם.. ../images/Emo9.gif חחחח...

דיי.. דייי.......... אני מסמיקה.. חחחחחחחחח..
נ.ב. Extreme - More Than Words

AeroSlash

New member
וואי השיר הזה...

אני זוכרת טחנתי אותו כל כך הרבה בכיתה י'
..

SpyKid

New member
אמממ...

קודם כל, פורומים כאלה לא פוגעים בשום דרך מבחינת השפה, בגלל שכפי שאתה יכול לראות, הכל פה נכתב בעברית [וכמו כן העברית של רוב אם לא כל האנשים פה לא פחות טובה משל ילידי הארץ]. שנית, אם היית כותב את הודעת המנהל היית מבין את מטרת הפורום והיית רואה שהמטרה אינה להתבדל ושיש פה גם אנשים שאינם עולי בריה"מ. מלבד זאת, אין שום דבר פסול בהקמת קהילה שמרכזת בתוכה אנשים עם מנטליות דומה. ולמה אין דבר כזה מורשת רוסית? למה לדעתך לעצם היותו של אדם יהודי יש יתרון על עצם השתייכותו לקבוצה אחרת כלשהי?

למעלה