בעיה עם הפורום...

הטח הוא התכוון אליי

אני באמת לא כתבתי תשובה מנומקת... כי אין לי כשרון לזה כמו לקיריל... אני לא כותבת נימוקים יפה ומובן

M a r U s k A

New member
או אלי...

כנירא פגעתי ברגשותיו בכך שאמרתי שאני יותר ישראלית ממנו

ice 007

New member
חחח...

לא פגעת ברגשותי ואת מוזמנת להעמיד את "הישראליות" שלי למבחן...

vk3

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

ואני מאוד מבין אותך... ומקווה שנצליח במשימה הקשה הזאת. כן וגם אני ציינתי זאת בהתייחסותי לכך שיסודות מדינתנו מושטתים על התרבות והחינוך שהבאנו עמנו ולכן גם אין לנו סיבה לוותר או לשכוח אותם, אלא להשתלב בזכותם, כי הם אוצר גדול... וההתחברות לחברה תהיה רק בתנאי שיותר ויותר אנשים יהיו בדעה שלך ושלנו, למרות שאנו מיישמים אותה בדרכים שונות.

M a r U s k A

New member
בכל מקרה...

הנך מוזמן להצטרף לפורום שלנו ולהכיר אותנו יותר לעומק
ברוך הבא, והשתלבות נעימה! | אוי,
זה נראה כאילו השתלטתי על השרשור |

הקיובה

New member
תשובה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

רק רציתי להגיד לך שאני בתור חברה בפורום אני סך הכול בעלת שורשים רוסים הגעתי לפורום הזה על מנת לחזק את שורשי ולהבין קצת יותר על התרבות הרוסית דברים שאולי היו מקובלים אצל סבתא וסבתא רבא שלי (משני הצדדים) אז אני חושבת שאנחנו לא מנסים להבדל מהחברה הישראלית להפך ואם כבר הזכרת את המילון זה סך הכול שימושי
בתור אחת שמעוניינת לילמוד רוסית אולי זה יעזור לי ולסיכום כולם כאן מתקבלים בברכה
מניסיוני

ice 007

New member
שורשים???

בל לא נשכח שרכולנו יהודים שעלינו מרוסיה..השורשים שלנו כאן וככל שידוע לי סבא שלסבתא שלי היה רב...ולכן שורשים שלי חוזרים לכאן...ההורים שלי עלו לפה בשביל לחזור למקורות ומה אנחנו עושים נזכרים במקום שממנו ברחנו ובו שנאו אותנו?

T a u r u s

New member
אין קשר בין הפורום להסתגרות

בוא נצא מנקודה הנחה שבקרב העולים מרוסיה יש כאלה שמעדיפים להסתגר. אני חושב ששניינו מצערים על כך באותה מידה. לדבריך, הפורום הוא ביטוי להסתגרות מסוג זה. בוא תנסה לראות את זה מההיבט שלי - פורום ווירטואלי מאחד אנשים בעלי עניין משותף. כמו שבתפוז יש פורום כדורסל, פורום עתודה, פורום סטודנטים, פורום פסיכומטרי ועוד כאלף פורומים ומאחדים קבוצות של אנשים בעלי עניין משותף, כך פורום ישראלים ברוסית מאחד ישראלים דוברי רוסית ומאפשר להם לדבר (בעברית!) על דברים שעושיים להיות (לא בהכרח!) מעניינים רק להם. הפורום לא קיים בשביל ליצור חברה נוספת, לתת סיבות לשנאה לא מוצדקת, לשסע קבוצות באוכלוסיה, ליצור מציאות חברתית כלשהי, למנוע מהחברה להתלכד או לעשות דברים אחרים (לא קשורים!) שאתה מייחס לו. אם לדעתך עצם האפשרות שנותן הפורום לדוברי רוסית לדבר על מה שמעניין אותם (ורק אותם) היא דבר רע ביסודו, אז באמת אין לנו מה לדבר איתך, אבל תנסה להבין שדווקא הפורום לא נמנה על אותם דברים שמבטאים הסתגרות שמאפיינת חלק מהעולים.

למעלה