בעיה מקסיקנית

giulietta

New member
למה??????????

לא???????? הכל אפשרי!! טאז והאפשרויות
ולשאלתך, משום שבשלב מסוים האפשרויות מצטמצמות. כלומר, יהיה מחיר שתצטרך לשלם על מנת לדלג בין האפשרויות השונות. כמו שאמרתי, עניין של בחירה וויתור. למשל, ברגע שאתה בוחר לך בת זוג אחת אתה [אמור לפחות] תוותר על כל שאר הנשים בעולם. אם תרצה לשוב ולבחור מחדש תוכל לעשות זאת אך יהיה לזה מחיר שאולי לא תרצה לשלם. למשל, אם תבחר בקריירה שתשקיע בה שנות הכשרה רבות, תמיד תוכל, לכאורה, לבחור להחליפה אולם המחיר של הכשרה מחדש אולי יהיה כבד מדי עבורך. כלומר, הגישה הזאת של "הכל פתוח" ו"לעולם לא מאוחר" להגשים חלומות היא גישה חיובית וטובה לחיים אבל יש לקחת בחשבון שבשלב מסוים לא הכל לגמרי פתוח. לדעתי אתה עדיין בגיל ובמצב שאפשרויות רבות פתוחות לפניך וכשאיחלתי לך שתהנה התכוונתי לכך.

עזוב את המבוגרים, טאז

עבדת קשה מאוד בשביל הנסיעה הזאת. סבלת כמו מבוגר ועמדת בסבל הזה כמו מבוגר - רק בשביל להגשים את החלום היפה הזה. כואב לי לשמוע שהוא התנפץ לך בכזאת אכזריות. לא הגיע לך. אתה שד טוב.

אטיוד5

Active member
רק נניח שהכל נכון

נניח שאני אכן מסכן ומריר - זה מה שגורם לך לעלוץ כ"כ? לי זה גורם לחשוב מי פה באמת מסכן ומריר.

אטיוד5

Active member
מפכח הוא הנכון היחיד מכל אלו.

ותקפצו לי כולכם על אופנועים ושאר ספורטים של גויים בחו"ל רחוק ומסוכן ככל האפשר. כן, פכחון כואב. 'צאלי את טאז.

adidas^

New member
פויה, אתה דוחה.

בהצלחה בחיים הקטנים, האפרוריים והמשעממים שלך. חיים בלי חלומות לא שווים כלום. ולך טאזוס אחי היקר, אני מקווה שקודם כל תהיה לך החלמה מהירה
ונטולת כאבים (עד כמה שאפשר). תשתמש בחלום הזה על הטיול (שאל תעז לתת לו להעלם, ואני אכן סומכת עליך שלא תתן לו) כמקור לתקווה שיעזור לך בהחלמה. וגם - שלא תתבגר עד שתחליט שאתה רוצה (אם בכלל), ושתמיד תמיד תמשיך לחלום. בהצלחה מכל הלב!

אושר מ

New member
אתה, אתה, אתה../images/Emo67.gif

יש לך נטיה לרסק את הרגליים עם האופנוע....
. מה קורה מותק?
רק תגיד מתי ואני באה לבקר... גם ככה משעמם לי טיחו

taz512

New member
מתי שאת רוצה את מוזמנת

הטלפון בדרכו אליייך במסרים. אני עם פלאפון חדשת ואין לי שום מספר של אף אחד.... משהו מטורף.... אני צריך לקבל את הרשימת טלפונים שלי ממקסיקו. טאז, השד והטלפונים

מוּסקט

New member
בתור אחת שרואה

המון חברה צעירים אחרי תאונות אופנוע... תגיד תודה שזו רק רגל. ברוך הבא לארץ (ובאמת למה אתה לא בשיבא בשיקום? ככה הייתי רואה אותך לפחות)

צ'מור על עצמך ו..

קבל חיזוק על החיוביות ועל השמירה על ראש חולם. אני חושבת שזה נפלא! העיקר, באמת שמור על עצמך, כדי שתוכל להמשיך לחלום ולממש.

למעלה