תלך לחברת ביטוח ...
ותשאל כמה עולה לבטח רוכב אופנוע וכמה עולה לבטח מכונית ואז תדע היכן הסיכון יותר גדול. היכן שהסיכונים גדולים גם הסיכויים גדולים, זה נכון. אבל ברגע שהסיכונים הם מחוץ לפרופורציה, אז אתה יודע בהחלט מה מיותר ומה לא מיותר. תאמין לי טאז, הרבה מאוד אנשים חיים בעולם הזה באיכות חיים מופלאה, טעם החיים שלהם לא נפגם, הם נהנים מאוד וראה זה פלא - הם מעולם לא לקחו סיכון בסדר גודל של רכיבה על אופנוע, הם מעולם לא טיילו בכפרים נידחים בקולומביה, הם מעולם לא עלו לפסגת ההימלאיה. אני מציע לך למצוא עיסוקים אחרים בהם תהיה מאושר. לא חסרים. הסיפורים ש"האופנוע זה בדם שלי" לא משכנעים אותי, סורי. מה שמאוד סביר הוא שרכיבה על אופנוע תביא לך הרבה תאקלים עם הדם שלך. עובדה, כבר הביאה. בקשר לחיווי ש"אלו החיים שלי, אל תגיד לי מה לעשות" - זה היה נכון אם גם היית נוטל אחריות על תוצאות מעשיך. אבל לא. אתה לוקח סיכון גדול (ללא שום ספק הוא גדול, ובשביל מה? רק בשביל הכיף הפרטי שלך) וברגע שקורה לך משהו אתה רץ להשתכן בבית חולים על חשבון המדינה, כלומר, על חשבון המיסים שכולנו משלמים. לכן אני מרגיש שיש לי זכות לומר לך מה לעשות. חבל לי שתחסר לי כי אתה אדם מועיל לחברה (דרך זה שאתה מועיל לעצמך, אם אתה אכן מועיל ולא יוזם מבצעי התאבדות).