בעיה מקסיקנית

taz512

New member
בעיה מקסיקנית

שלום לכולם... אתם אולי מכירים אותי... יש לי בעיה ואני אשמח לאיזה עצה... בוא נניח שבן אדם יוצא לטיול בעולם אחרי זמן רב... והוא נתקע במקסיקו זמן רב ומתגבר על זה.. ואחרי זה הוא נתקע זמן ארוך בטיחואנה בסידורים ובבלאגן... ובוא נניח שאחרי חצי שנה במקסיקו שלוש חודשים מתוכם בטיחואנה הבן אדם מצליח לסדר הכל סוף סוף... והכל מסודר וזה לא איך שהוא חלם, זה יותר מזה, הוא יוצא לטיול, מתחיל לנסוע על האופנוע שלו בבאחה קליפורניה (במקסיקו לכיוון דרום),וזה יותר ממה שהוא חלם, זה מושלם... הצורה שהתיקים יושבים על האופנוע, הכלים שנמצאים בתוך התיקים, האופנועים עצמם... והנוף... אוי הנוף, הכביש המתפתל המדהים עם קקטוסים וחופים ושמיים כחולים יותר ממה שהדמיון יכול להמציא, בלתי אפשרי לתיאור... וזה רק היום הראשון... ולקום אחרי יום כזה בבוקר, ולתדלק את האופנוע להעמיס אותו, כמו שחלמתי ואז... ואז... ואז... בום!!! בום חזק... בום כואב... בום שמחזיר אותך למציאות... בום של רכב שלא ראית כשהשתלבת בכביש... בום שמרסק לך את הרגל בשלוש מקומות... בום ששולח אותך לשכב על הכביש בכאבים... בום שמשבית אותך לחצי שנה לפחות... בום שמוציא לך את האוויר מהריאות... בום שמטיס אותך לארץ לניתוח וטיפולים... בום ששובר לך את כל החלומות... אז עכשיו כשאני יושב בפרדס חנה, בישראל, מישהו יכול אולי לומר לי איך שורדים בום נפשי כזה??? טאז, השד והבום

טאזווווווש ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מסכן שלי...
ממתי אתה בארץ? שאלתי עליך ביום חמישי (במפגש) ולא סיפרו לי כלום. איך אתה מרגיש, mi diablo querido?

taz512

New member
muy bien

בו נעשה חשבון. הבום היה ב23.12 הנחיתה בארץ הייתה ב29.12 והניתוח למחרת... ואחרי זה אישפוז של שבוע במחלקה אורטופדית... אבל עכשיו אני בבית בפרדס חנה אצל אבא שלי עם הרגל באוויר עטופה בכמות ברזלים שלא הייתה מביישת את הפיגומים של אזריעלי........... טאז, השד והפציעות

taz512

New member
אני אנסה לזכור

למרות שעכשיו הרבה יותר נוח לי.... טאז, השד והנוחות

צימעס

New member
../images/Emo59.gif בום. אכן.

קיויתי שזה עוד ד"ש שמח כזה... אז - ספר - איך שורדים?

taz512

New member
תקווה...

פשוט שומרים בראש את המחשבה שאיתי (חבר שלי הכי טוב שעשה איתי את הטיול) מחכה לי בטיחואנה עם האופנועים להמשיך את הטיול ברגע שאני אחלים... בנתיים הוא עובד שם, ואני מנסה לעשות כסף מהבית... ד"א רעיונות לעשיית כסף מהבית יתקבלו בברכה... אז זה מה שמחזיק אותי, המחשבה שברגע שאני מתרפא אני תופס את הטיסה הראשונה מכאן למקסיקו וממשיך בחלום חיי... חיכתי לזה יותר מידי זמן... טאז, השד הממתין

למעלה