הצעות אחרות
כמה זמן את כאן בפורום? יש לכולנו עיניים לראות ולבחון מה קורה כאן יש ארכיון, ברוך השם ישים או לא, זה עניין שלך כמנהלת וכאדם כללי השתתפות כבר ניסחת, וכזכור נאלצת למחוק כמה הודעות של דניאל כעבור שבוע. לא חושב שאת רוצה להיות גננת, וגם בטח אין לך זמן לזה. אחרת היו נמחקות עוד הודעות. המט בפני עצמה אינה הבעיה (זכור לי יאגה לטובה) הבעיה היא הייצוג שלה. תראי, אחד מראשי הארגון בארץ נכנס לפורום יומיום. לא בתמימות, כמו סתם לדבר על מאיזה כיוון להיכנס לבית. רוב ההודעות שלו מונחות-פרסום (גם אם הוא עושה זאת שלא במודע) לארגון שלו. זה מצב שלא ייתכן. אם היה מדבר כאחד העם, לא היתה בעיה. האם את מדמיינת בודהיסט שהוא נציג הדלאי למה בארץ מגיע לפה ומדבר השכם וערב על שחרור טיבט, מצטט את הלמה בכל הזדמנות, ומספר על שיטת המדיטציה הייחודית שלמד ואיך היא תביא בלעדית לשלום עולמי - ידחוף אותם מסרים יום-יום? כאשר ידוע שכל שאר המשתתפים בפורום נקעה נפשם מההודעות שלו, והם לא רוצים לשמוע יותר על שחרור טיבט.. וחוצמזה גם יש אפשרות שמדי פעם מישהו ייכנס, יראה את ההודעות, וכתוצאה מכך יילך להרצאה וישלם אלפי שקלים לאותו ארגון? כרגע, כל עוד המצב נמשך, הכללים הלא כתובים הם כאלה - הודעות שלהם שאינן תמימות, שמפרסמות ומתווכחות ייתקלו בתגובות של כל מי שאיכפת לו מהמצב, ולא רוצה להיות עוד הרוב הדומם. אני רק מציע לא להיות מעורב רגשית ולא לכתוב מתוך כעס ועצבים. לא לבזבז יותר מדי מילים. לא להתווכח איתם. לא לכנות בשמות. פשוט להביע עמדה ברורה דוגמא - להגיע למצב שבו מתווכחים על נכונות מחקר כזה או אחר - זה לשחק לידיהם. אני מקווה שלא צריך להסביר למה. הצעות אחרות - יותר רדיקליות - עוד מוקדם מדי... אני תמיד נותן צ'אנס