בעיה טכנית

הכוונה היתה

שאין מקום לאחרים, או שמות אחרים, להמשיך מהיכן שאלה הפסיקו ברור שזה לא פתרון בפני עצמו. וגם צריך להיות ברור שזה לא אינקה נגד שאר העולם הנאור והשלו, אלא רק מי שמוכן לשכב על הגדר

drall

New member
אינקא בסך הכל משתדל

הוא לא היחיד , הוא לא לבד. אני חושב שכל המשתתפים הקבועים והותיקים כולל אתה עצמך כבר ביקרו את סוג הפעילות המכוונת והמתוכננת של המ"ט בפורום. פעילות כזו קיימת גם באתרים אחרים , היא לא מיקרית. לכן מה שאני מציע הוא דווקא להימנע ממחיקות , להימנע מחוקים , כללים והגדרות. אני סומך על הכוחות הבריאים והשפויים בפורום הזה (וגם על הכוחות האחרים) שיגבילו באופן טיבעי את פעילות מ"ט. אני מתנגד למחיקת שירשורים , אלימים ככל שיהיו. זה הצדק , והמ"ט הביאה אותו על ראשה במו ידיה. ראוי שיראה.

dharmax

New member
הממ....

לא ברור לי למה *אתה* צריך לקחת פסק זמן... אבל אתה יודע מה, אני לא יודע... - ככה יהיה 99% של המלצות מזיקות של דרול... הקרמה שלו טובה יותר כשהוא נלחם במ"ט, מאשר כשהוא מנסה לתת "עצות". בכל מקרה, ביננו, נראה שאתה נהנה פה יותר מבמקומות אחרים, דווקא :) ברכות, אחי :)

*אני*

איך פוליטיקאים אומרים, במיוחד בימים אלו של מרכבת הממשלה? "אני לא חשוב. אני זה לא הסוגיה." וכמובן כולם רוצים להיות שרים מרופדים. יורים - ובוכים. יורי"ם ובוכים
בקארמה של דרול אני מעדיף לא לגעת

הצעות אחרות

כמה זמן את כאן בפורום? יש לכולנו עיניים לראות ולבחון מה קורה כאן יש ארכיון, ברוך השם ישים או לא, זה עניין שלך כמנהלת וכאדם כללי השתתפות כבר ניסחת, וכזכור נאלצת למחוק כמה הודעות של דניאל כעבור שבוע. לא חושב שאת רוצה להיות גננת, וגם בטח אין לך זמן לזה. אחרת היו נמחקות עוד הודעות. המט בפני עצמה אינה הבעיה (זכור לי יאגה לטובה) הבעיה היא הייצוג שלה. תראי, אחד מראשי הארגון בארץ נכנס לפורום יומיום. לא בתמימות, כמו סתם לדבר על מאיזה כיוון להיכנס לבית. רוב ההודעות שלו מונחות-פרסום (גם אם הוא עושה זאת שלא במודע) לארגון שלו. זה מצב שלא ייתכן. אם היה מדבר כאחד העם, לא היתה בעיה. האם את מדמיינת בודהיסט שהוא נציג הדלאי למה בארץ מגיע לפה ומדבר השכם וערב על שחרור טיבט, מצטט את הלמה בכל הזדמנות, ומספר על שיטת המדיטציה הייחודית שלמד ואיך היא תביא בלעדית לשלום עולמי - ידחוף אותם מסרים יום-יום? כאשר ידוע שכל שאר המשתתפים בפורום נקעה נפשם מההודעות שלו, והם לא רוצים לשמוע יותר על שחרור טיבט.. וחוצמזה גם יש אפשרות שמדי פעם מישהו ייכנס, יראה את ההודעות, וכתוצאה מכך יילך להרצאה וישלם אלפי שקלים לאותו ארגון? כרגע, כל עוד המצב נמשך, הכללים הלא כתובים הם כאלה - הודעות שלהם שאינן תמימות, שמפרסמות ומתווכחות ייתקלו בתגובות של כל מי שאיכפת לו מהמצב, ולא רוצה להיות עוד הרוב הדומם. אני רק מציע לא להיות מעורב רגשית ולא לכתוב מתוך כעס ועצבים. לא לבזבז יותר מדי מילים. לא להתווכח איתם. לא לכנות בשמות. פשוט להביע עמדה ברורה דוגמא - להגיע למצב שבו מתווכחים על נכונות מחקר כזה או אחר - זה לשחק לידיהם. אני מקווה שלא צריך להסביר למה. הצעות אחרות - יותר רדיקליות - עוד מוקדם מדי... אני תמיד נותן צ'אנס

drall

New member
הבעיה היא מ"ט ורק מ"ט

בפורום הזה תמיד יהיו חילוקי דעות , מריבות וויכוחים. זה טיבעי וזה טוב. האנרגיה כאן מושכת והיא גורמת לאנשים להתנהג בעזות ובקיצוניות וגם להשתמש בלקסיקון חריף. זאת עדות לחיים , זאת עדות למשמעות שיש לתקשורת כאן. אנשי המ"ט אינם חלק מההתרחשות הזאת , אין להם כל כוונה להיות. השתתפותם בדיונים בכל הפורומים נובעת מסיבה אחת , האדרת מפעלו של המהרישי ושירות האינטרסים שלו. זוהי כת מאורגנת וממוקדת והפעילות שלהם מתוכננת בשני אופנים: א. הצקה והכפשה של טכניקות אחרות ושל אנשים שמדברים עליהן ב. פרסום גלוי וסמוי של פרוייקטים של המהרישי והטכניקות של המהרישי זה הכל , אין כאן שום כוונה לדון ולהעשיר . הם יודעים הכל , הם צודקים וכולם חייבים לחשוב כמוהם. לכן הם מסיתים ומפריעים לשרשורים , לכן הם משקרים כל הזמן , בלי חשבון וללא אבחנה. מתי הם נרגעים? כאשר דנים ב"מחקרים המדעיים" של המהרישי או בכמבצעי המהרישי אז הכל נכון , אין תהיות , הכל מובן , הכל מושלם. לא יכולים להיות חוקים בפורום שיהיו שווים לכולם , כי אז אנשי המ"ט בהכרח ינצלו אותם לטובתם וטובתם בהכרח שווה לרעתם של כל היתר. אני מכיר אותם הרבה שנים , פגשתי אותם בפורומים לכל הרוחב הרשת. אין להם תקנה. הדבר הנכון לעשות , הוא פשוט למנוע מהם להתבטא. גם דמוקרטיה צריכה לשמור על עצמה ובמיוחד היא צריכה להישמר מפני אלה הבזים לה ואלו המנסים להרוס אותה. אלו אנשי המ"ט. מוטב פשוט להגיד להם "סורה חושך , הלאה שחור" אין לשתף איתם פעולה ואין טעם לעשות עמם הסכמים כי ראינו אנשי המ"ט יפרו כל הסכם תוך דקות. סורה חושך הלאה שחור.

OriIdan

New member
אתה זוכר למה הפסקת לנהל את הפורום?

בגלל התנשאות כזו. התנשאות בכל צורה שהיא היא גרועה.

drall

New member
הזיכרון שלך לא משהו

אבל אני לא מתכוון לנהל איתך דיונים יותר סורה

OriIdan

New member
מ"ט אינה הבעיה

אני לא חושב שפורום מדיטציה צריך להיות כזה שבו מותר לכתוב על הכל חוץ ממדיטציה מסויימת. אני חושב שצריך לנהל דיון פורה ואסור להשליט טרור שמגביל כתיבת הודעות. הבעיה כאן היא לא טכניקת המ"ט אלא אותו אספסוף קולני (קטן יחסית) שתמיד חייב להשמיע קולו נגד מ"ט. אין לדעתי פתרון מנהלתי לאספסוף קולני. שהרי סתימת פיות אינה הדרך לעבוד בה. ניסו את שיטת סתימת הפיות כבר מזמן. אגב הפורום הזה כבר עמד בסכנת סגירה בגלל אותו אספסוף קולני.

drall

New member
אתה סתם מנסה להפחיד

כל כך אופייני בינתיים אתה המיעוט הקולני. תיכף יקפוץ גם דני ויתחיל להאשים אותנו באנטישמיות ויביא דוגמאות מהשואה. כבר ראינו אותו.

elike

New member
התבוננות

זה לא הולך להיות לך קל.אבל מנהל צריך לקחת החלטה על בסיס....לא להאמין אבל כן,להתבונן,לעבור על ההיסטוריה של הפורום לאורך זמן,לראות את הנפשות הפועלות,לשים לב מה מצית את האוירה.ו... התשובה נמצאת. הגרוע יהיה, לא לקחת החלטה לשבת על הגדר. פורום מדיטציה צריך לעסוק במדיטציה,איך מתרגלים ,חוויות משותפות במדיטציות שונות,לא יתכן ללעוג לאף טכניקה ותראה המשונה ביותר העולה על הדעת. והחשוב ביותר דברים שנטחנו עד עפר,מקומם לא בפורום,אם נטחן נושא מסוים כמו "מחקרים"והדברים חוזרים על עצמם כי ישנה מטרה מסתתרת מאחורי הדברים צריכים להזהיר את אותו חבר,ואם זה לא עוזר לחסום את השתתפתו בפורום לזמן מסוים ועד בכלל.

ממממ... טחינה...

נקודה טובה - נושא שנטחן שוב ושוב, מקומו לא בפורום הפורום נועד לדיון (אפילו דיון מכוער) בין אנשים שבאים לדבר את אשר על ליבם הוא לא נועד להכנסה מכוונת של אותם מסרים על ידי אותם אנשים. לזה קוראים פרסום סבלימינלי מוסווה

קראי את השרשור הזה ועני לעצמך

אם אין לך תשובה, קראי אותו שוב. קראי גם את הדברים שכותבים כל המחסדים האלה. אגב. זה מסביר גם למה בחרת למחוק ציטוט יפהפה על אהבה, סובלנות וטוב לב. הוא פשוט עלול לסכן את השנאה כאן בפורום. מה יישאר מהפורום הזה בלי כל גילויי השנאה? ציטוט כזה מסוכן. טוב עשית שמחקת אותו. כשמצטטים את מהרישי מדבר על אהבה, זו פרסומת בוטה ומגעילה למדיטציה הטרנסנדנטלית (TM).

מה לעשות דניאל

הבאת את זה על עצמך, והוצאת כזה שם למורה שלך מדוע כתבת עכשיו בסוף ההודעה שתי אותיות באנגלית בסוגריים? שומה איננו יודעים אותן כבר? אתה משתמש בציטוטים של אהבה וסליחה בכדי לנסות להשכיך ולהשכיח את כל ההסטוריה. בכדי להשיג שקט תעשייתי על חשבון הזכרון הקצר של הציבור. כמה מילים לא יכסו על פעולות של שנים, על התנהגות שפגעה בהרבה אנשים כאן אני נותן לך להנות מהספק, ולא אומר שזה נעשה במכוון. אתה פשוט לא מודע למה שאתה עושה. זאת רק דוגמה קטנה ואם אתה חושב ש*אני* שונא אותך, זה כבר עניין שלך, שאינו קשור למציאות

OriIdan

New member
להשכיח איזו היסטוריה?

כולם כאן כל הזמן בוכים שדניאל מפרסם. מתי כבר תבינו פרסומת או לא, זו החלטה של מנהלת הפורום לא שלכם. אין שום פרסומת זה כבר הובהר מספר רב של פעמים. כל הדיון הזה מיותר. הפגיעה היחידה שאני רואה הוא מספר אנשים קולניים המנסים לעשות דלגיטימציה של טכניקה אחת ושל המיצגים אותה. בואו נפתח דף חדש. מספיק עם השנאה. כל הודעה שנראית למישהו מכם פרסומת, בבקשה לפנות למנהלת הפורום שתחליט. כל הודעה שהיא דלגיטימציה או זלזול בטכניקה אחרת, בבקשה להתריע מיד. אני אומר את הדברים האלו גם לעצמי, אם מישהו חושב שהדברים שאני כותב פוגעים בו או מזלזלים בטכניקה שלו בבקשה להעיר לי על כך.

אורי, זה נגמר...

מעט מדי ומאוחר מדי עבר זמנן של הערות אדיבות על פרסום סמוי, או שיקופים עדינים לויכוחים שלך שמהם אתה שואב הנאה לפי הודאתך שלך

drall

New member
אתה מנסה לכפות את דעתך שוב ושוב

זה שמנהלת הפורום תחליט מה פרסומת ומה לא פרסומת זו הצעה שלך והיא מקובלת בערך רק עליך ודחויה בשאט נפש על ידי אחרים. מי אתה שתכפה את דעתך?

OriIdan

New member
אז מה אתה מציע?

אני חושב שצריך אחד שיחליט האם משהו הוא פרסומת או לא. אי אפשר שיהיה כאן משטר טרור של גולשים שמחליטים מה מותר לי להגיד ומה אסור. בדיוק כמו שאני לא אומר לך מה להגיד, אל תגיד לי אתה מה להגיד.

למעלה