בעיה טכנית

אינקה

New member
רוב ההתעללות הנפשית נעשית בשפה רכה

בתרבותיות ובנועם. רצוי שתפסיק להתשמש בכיסוי הזה.

OriIdan

New member
כיסוי?

אם יש לך טענות נגדי, בבקשה להסביר אותן ולא לחזור על שקרים! התעללות זו כבר האשמה גסה, אני מעולם לא התעללתי באף אחד וגם לא מתכוון להתעלל.

אינקה

New member
זו היתה אמירה כללית

אבל מי שחש שהוא מתחבר אליה אני ממליץ לו לנסות לשחזר את האוירה המשפחתית בילדותו. האם זכה באהבה והערכה או בשלילה מרעילה של אישיותו גם אם נאמרה באופן מנומס ו"תרבותי".

drall

New member
הנה אני אסביר למה אתה שקרן

אני התפטרתי מניהול הפורום. הנהלת הפורומים לא הדיחה אותי. בסך הכל הם ביקשו ממני לשנות משפט בהודעה "ביטוח דרול" חוץ מהמשפט הזה לא הייתה להם בעיה עם ההודעה ולדעתי היא מתנוססת אי שם עד היום. זאת האמת ואתה , אומר משהו שהוא ההפך מהאמת , זה הופך אותך לשקרן. כמובן , שאתה משקר גם בזה שההנהלה ביקשה ממך לחסום אותי. שטויות במיץ. הנה קיבלת הסבר ממצה מדוע השקרן וזו לא הפעם הראשונה שמוכיחים שאתה שקרן.

OriIdan

New member
זה שונה מההסבר שאני קיבלתי

אני מסתמך על הסברים שקיבלתי מאפרת בתקופה בה היא עבדה כמנהלת הפורומים וקיבלה אותי לניהול הפורום. כיצד אתה יודע שההנהלה לא בקשה אותי לחסום אותך? האם אני עשיתי זאת על דעת עצמי? אני חסמתי בכל התקופה בה ניהלתי את הפורום שני אנשים בלבד אותך ואת אינקה למה? בכל מקרה נראה לי שלא נוכל להוכיח לכאן או לכאן לכן הדיון חסר טעם.

drall

New member
ברגע שמוכיחים שאתה שקרן

פתאום הדיון הופך "חסר ועם" כמה אופייני להתנהלות המ"ט

יש לך רשות חופשית

לא לקרוא לאנשים מתחסדים, שונאים, גסים וטיפשים - גם בלי שנפגשנו אישית צריך להיות לך "לא נעים" כבר עכשיו צירפתי קישור להודעה שלך מלפני שבוע כאן ההודעה הזו לדעתי מבהירה מצד אחד מה אתה עושה כאן ומטעם מי, מצד שני מה אתה חושב עלינו באמת רוצה הרמוניה? השתתף בפורום לא כשופר של גורו אלא כאחד האדם, והתנהג בצורה הולמת אינך מסוגל? תקצור את הפירות

OriIdan

New member
ומה אתה חושב?

האם אתה חושב שהודעות הכוללות זלזול בגולש בפורום או זלזול בטכניקה מסויימת הן הודעות תרבותיות? תסכל רגע על ההודעות של אחרים, לא רק של דניאל ואחר כך תגיב.

אינקה

New member
התרבות היא מפלטו של הנבל

תרבותיות לא מעידה על שום ערכים חיוביים. הרשעים הכי מכוערים ואכזריים בהיסטוריה היו תרבותיים לעילא ולעילא. לא שאני משווה אתכם להיטלר, הימלר וגבלס, אבל הם באמת היו תרבותיים מאוד ואת הפתרון הסופי כתבו באותיות מסולסלות ומסוגננות. מי שניצח אותם היה אספסוף רוסי מוכה כינים שקפץ מול מכונות היריה עם את חפירה ביד אחת וכשהוא מגרד בביצים בידו השנייה. מכוער וחסר תרבות אך צודק וחיוני.

OriIdan

New member
וחוסר תרבות?

יש לי תחושה אם כן שאתה דווקא בעד חוסר תרבות, כנראה כי זה מכשיר את ההודעות שלך. אתה באמת חושב שקריאה בשמות גנאי מועילה לך או למישהו אחר? לדעתי האישית היא מזיקה בעיקר לך.

אינקה

New member
זוכר את האנס המנומס?

מזלו שאינך שופט אחרת היית מכשיר את מעשיו.

OriIdan

New member
המניפולציות שלך מדהימות

אתה ממשיך במניפולציות על מנת להכשיר הודעות שאין מקומן אפילו לא בפורום אינטרנטי. בסופו של דבר הבעיה היא שלך. אתה הוא זה שנפגע בעיקר מהשליליות הנוטפת ממך. חוץ מזה אתה גורם לעוד ועוד אנשים שיפסיקו לבוא לפורום מבלי קשר לתכני הפורום. כמה אנשים בוגרים בנפשם יכנסו לפורום בו רמת השיחה היא של ילדים קטנים? אם כי לילדים קטנים אין את התחכום שלך המאפשר להפוך את האמת על פיה. עכשיו הצלחת להפוך חוסר תרבות לדבר לגיטימי, מדהים בהחלט.

אינקה

New member
חוסר התרבות זה דבר נהדר

וזה מכיוון שאתה מבלבל בין תרבות כסייגים לבין תרבות כמצב פנימי. התרבות שאתה מייצג לא נועדה אלא לשרת את צרכיך - לאפשר לכם ללכת בתחומים האפורים מבלי שיוכלו לפעול כנגדכם. היא דומה למניפולציות שעושים נוכלים כשהם מכניסים אנשים תמימים לסיטואציות ש"לא נעים" להם לסרב להם. ואז כשהקורבן צועק "הצילו! עשקו אותי!" אומר להם הנוכל - "מה אתה צועק? תתנהג בתרבותיות!" ונמלט עם שללו. תרבות אמיתית זה דבר רחוק ממך כמטווחי קשת (קשת - המכשיר הצבאי שפועל מקילומטרים רבים). המשמעות של תרבות הוא פעולה ממקום פנימי נקי, מקום שנראה שאינך מכיר כלל וכלל. ממקום כזה ניתן גם להשתמש בשפה שאינה נעימה, אבל כשמשתמשים בה כדי לזעוק "גנב! גנב!" זו פעולה תרבותית למען הכלל. ועכשיו סיימתי איתך. זמנך עבר, כמו שנאמר.

למעלה