בעיה חמורה

עידו תודה נשמה. יום שישי רגע האמת.

רגע ההכרעה האמיתית. רגע הכנות של תפוז רגע של התחרות ההוגנת. ואז נוכל לצעוד קדימה לעבר הצדק!!! הנתיים כולנו ציפיות על מה שיקרה יום שישי ב"ה, נזאר לנו עוד יממה אחת בואו נעביר אותה בסבבה. אני רק מקווה שהשופטים יש להם קצת שכל להבין איזה חומר פנוגרפי הם קקיבלו לידהם, ואיך בדיוק הם ישפטו, ועידו הצלחה גם לכם, ושוב שופטים, יש פה הפרת תקנון מוחלט מצד הבנות שמשדרות סקס!!! להת ממני Mלך הבלוגים

REPLAY4

New member
לא תקלה אחי אלא...

מדובר בשקט ורגיעה אחרי האורגיה הגדולה של כל גולשי תפוז. תרגע לך. קח סיגרה:)

star scream

New member
חחחחח מה מה

חחחחח מה מה לא הבנתי? אתה מדבר עם האירוע עם קמילה? כלומר: הם לא נותנים לשדר רק אחרי השידור עם קמילה שיגמר או.. שבגלל שנגמרה התחרות אז הם משבשים את האתר עד שיתחיל תחרות חדשה?

arigosh

New member
יש תקלה

ישנה תקלה בחלק משרתי תפוז. השרתים יחזרו לשדר כשייתקנו אותם עד מחר בבוקר.

shani69

New member
בעיה חמורה

יש לי בעיה כל פעם שאני נכנסת יש לי 'החיבור נכשל' ואני לא מצליחה להיכנססס!!!! אוווףףףףף אני מבקשת שתעזרו ליייייייי בתודה מראש שני מהחדר של שני

arigosh

New member
ממקורות רשמיים

נודע לי כי הפעם הבעיה היא באמת בשרתים. חלקם יתוקנו הלילה, וחלקם יתוקנו מחר (יום חמישי) בבוקר. אז כרגע לכי לישון, מחר הכל יעבוד.

arigosh

New member
פארנויה זה דבר טבעי

אבל במקרה הזה אני חושב שהיא בלתי מבוססת. תקלות קורות בכל מערכת מורכבת כמו מערכת הבלוג טיווי של תפוז. ןמה לעשות, התמזל מזלה של סיוון שהשרת שהיא משדרת ממנו עובד. תתאזר בסבלנות עד שהשרת שאתה משדר ממנו יתוקן.

יש על ורוד!!! ../images/Emo3.gif

כחול!!!

הפעם אני מסכים עם מלך הסטלנים...

הפעם אני מסכים עם מלך הסטלנים.....תפוז השאיר רק את השרת של סיוואנוש לעבוד.....כל היתר-כולל המשתתפים במירוץ=נסגרו.....לכן נוצר עיוות.... גולשים במירוץ שרצו לשדר לא יכלו כי הבעיה הטכנית של תפוז גרמה להם נזק....לכן קוו המחשבה הוא-שבזמן שלא פעלו השרתים=לבטל את כל הניקוד....דהיינו החל מאתמול בלילה...ולמשך כל הלילה..עד שתוקנו השרתים=לא לקחת בחשבון שום ניקוד....של אף משתתף במירוץ....מאתמול בחצות ולפחות עד הבוקר....כך שגם את הניקוד של סיוואנוש...מאתמול בלילה...מחצות והלאה= לבטל....כי האחרים לא שידרו בעל כורחם....אחרת יש כאן כעין "פרוטקציה" לכאורה....כי השרת שלה היחידי שעבד....ואם לא יבטלו לה הנקודות= זה ייראה כאילו "משחק מכור"....והבנתי שגם לדירת השותפים "חתכו" אותם באמצע כאשר הגיעו לראשונה בחייהם לראשות הטבלה עם 150 צופים....אז לחתוך ניקוד לכולם...החל מחצות....עד הבוקר...כולל סיוואנוש....שבאופן "מוזר ומפתיע" היה היחידי שעבד...והיא אולי צברה נקודות בשביל כל השנה....לא רק ללילה אחד..... הפעם, מלך הסטלנים צודק, לשם שינוי.... שפן של הצאט 4.3.2004

buzaglo

New member
איזה קטנוניים../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

אז קרה שהיה לילדה מזל... אבל מה זה משנה אם היום כבר מסתיימת לה התחרות ודנדוש תקועה חזק למעלה

gondo

New member
לא מצליח להיכנס לתוכנית שלי

אני לא מצליח היום להיכנס לתוכנית שלי משום מה אני מאשר התחברות למצלמה והנורית לא נעשית ירוקה אלא ממשיכה להבהב

סקסית2004 משדרת,ומשדרת סקס!!!!

אהלן נו שמיהשו יענה לי איך זה בדיוק? עם 90 איש בחדר. ומשדרת סקס, ועדין מובילה, תשמעו משהו פה לא בא לי טוב, אבל שטויות זה ידוע מראש. שיש את האנשים הטובים שמתים לשדר כבר 3 שעות, ובאה איזה אחת שפותחת חולצה עושה תנועות סקס, ו4 פוליס מביטים עלייה בהאהבה ובהנאה, וממש הראש בורח להם מהמקום וחושבים שטוב להם, שאתה פונה אלייהם לפרטי, הם סוגרים לך בפנים, למה ? כי הם פוחדים מהאמת פוחדים שתגיד ת'אמת, יש פה קשר של שקריות עבודה בעיניים וצחוק אמיתי על המתחרים הכי אמיתים שיש כיום בבלוגים, מעניין אני 3 שעות מנסה להכנס ורשום חיבור נכשל יש עומס, על איזה עומד אתם מדברים אהה?< ואללה נזכרתי העומס שהסקסית משדרת, התנועות הסקס הצפמת החזה למצלמה, חאלאס מה אתם באים להסתלבט עלינו???? תעשו משהו אנשים נותנים ת'נשמה שלהם, ואין מענה מאיש, איך שאני מחכה ליום שיש. זה יהיה רגע ההיסטוריה של החיים, בכל אופן אני עדין מנסה להתחבר. כל טוב ממני Mלך הבלוגים

למעלה