בעיה חמורה

arigosh

New member
התקלה, לפי הבנתי, רק בחלק מהשרתים

וסיוון במקרה נמצאת על אחד השרתים שעובדים. שאר השרתים יתוקנו אחד אחד. לגבי תיאוריות הקונספירציות למינהן, אין לי מה לומר.

buzaglo

New member
בואנה אתה ממש בכיין../images/Emo41.gif

ועוד לחשוב שעד לפני כמה ימים החזקתי ממך

ghost7

New member
די מספיק להתבכיין.

כל זמן שאתה עוסק בשלך אז כל הכבוד לך. ברור שזה כולל גם להתלונן על מי שמפריע או מחבל במכוון. אבל להתלונן על אחרים שאולי משיגים יותר- סתם התבכיינות ילדותית

אתה קרצייה

בוא הנה, אתה טיפוס של הממורמרים האלו שכל הזמן מנגן על קיפוח עדתי. בנאדם רזה, משעמם, לא נראה כייפי במיוחד- ואתה מתפלא שאני מדבר עם בחורה יפה עם מחשוף כמו דנדוש? או קארין? בחייך- הן כוסיות שחבל על הזמן- מה יש לך נגד סקס? מה השמרנות הזו? מה זה, ערוץ דתי?

פרגיתי

New member
Mלך הסטלניםםםםםםםם

בני מה קורה למה אתה לא פותח את הבלוג?????????

TheDarkPheonix

New member
נראה לי שיש זוכה

יכול להיות שאני סתם פרנואיד עידו - אבל נראה לי שתפוז בחרו בסיוון כמנצחת ורק עושים עכשיו את מה שעושים בשביל עוד רייטינג ויעני תחרות הוגנת. מוזר שפתאום כמעט כולם לא יכולים להכנס לבלוג שלהם לא? אבל אצל סיוון הבלוג רץ יפה וחלק - אני יודע - לפני רגע הלכתי להציף אותו.... ואז חשבתי על זה וויתרתי. הבלוג שלה רץ חלק ובמקרה עוד כמה בלוגים קטנים שאין להם סיכוי לזכות אבל זהו - חוץ מזה כלום - לי זה נראה מכור. מצטער גבר. ואני מצטער תפוז אם זה נכון.... :( דן. ואין לי חתימה!

ido100

Member
פניקס

אנחנו כבר 3 שעות רצוף מנסים להתחבר ולא מצליחים וזה ממש מבאס. והקטע הוא שעד עכשיו יש עוד איזה 30 חבר"ה בבלוג שלנו שמדברים בסבבה, רק שהרייטינג לא עובד וכאילו החדר הוא על בסיס צ'אט בלבד. ממש חבל. אגב, גם אתה יכול להיכנס, זה לא יעלה את הרייטינג, אבל גם ככה לא נראה לי שעם ה"הבעיות" האחרונות יש סיכוי שנזכה. מוזר שדווקא שהחדר שלנו היה מלא ב150 איש (והוא עוד היה ריק) התחילו הבלאגנים והניתוקים....אולי תדבר עם דוד שלך עורך הארץ בכל זאת? http://users.tapuz.co.il/tapuzblog/TV/?s=ido100&n=465733

אני לא מצליח להכנס,משהו מסריח פה

איך זה שאני עם 30 איש ויש עומס איך? איך זה שיש 180 איש אצל זאת שמשדרת סקס ואין עומס אהה? חאלאס מה אתם חושבים עשו אנשים מהאצבע?? יש פה דבר הנקרא תחרות מלוכלכת, בטח אתם שואלים למה נכון??? זאת לא תחרות זאת מגיפת הסקס של הבלוגים, עומדת נערה שם ומשדרת סקס חופשי באין מפריע, למה למה אתם לא עושים כלום למה? יש תקנון ויש הפרת תקנון. וזה ממש לא בסיידר, מה קרה אתם בתפוז לא יכולים לראות בן אדם נותן ת'נשמה שלו? אחד שרוצה להצליח ומוכן לשבת כל היום לעשות שמייח לאנשים שרוצים אותו למה<? רק תענו לי איפה אתם הנהלת הבלוגים, תכנסו לאותם חדרים האלו ותראו, מה יש שם מה הולך שם כל בוקר ובשעות היום זה ממש זוועהץ\, אולי התמונות הסקס ששלחו לכם לא משכנעים אהה? אז תכנסו ותבינו על מה אני והאחרים מדברים, לא יכול להיות שילדה בת 18 או לא יודע מה תעשה שטויות במצלמה, ותוך שניות היא מקום ראשון בחייכם הנהלת הבלוגים תתעוררו, תבינו שיש פה הפרת התקנון!!!! למה אתם לא עושים משהן למה? בגלל שאני לא אשכנזי עם משקפיים, או בגלל שאבא שלי לא מנכ"ל באיזה חברת הייטק למה? אהה הבנתי אני לא מתאים לכם בגלל שאני מזרחי נכון, זה לא תדמית עבורכם, אתם פשוט צריכים להבין מהכ שאני חושב מה שאני רוצה לומר אתם מתעלמים מהאמת, מחביאים הכל תחת השטיח, אבל תבינו אנשים יקרים, שאין דבר כזה שסקס ישודר ויקבל זכיה! יש תקנון וע"פ זה ניתן להחליט, יום שישי נדע ת'אמת ונוכל להבין בדיוק מה קרה, אבל סקס לא יקבל ת'זכיה בכל אופן. תעשו חיים, ותבקרו אצל המתפשטות הנהלת \הבלוגים אני מקווה שהבנתם מה רשמתי, כל טוב ממני Mלך הסטלנים

אנו מדברים ללמפה אחי.יום שישי נדבר

לעם. לכל מי שרק רוצה במדינה הזאת לדעת מה זה הפרת התקנון!!!!! אחי אחייך לא פראייר סמוך עליי, אני מחזיק את עצמי עד יום שישי, ואני מבטיח לך שיהיה בסיידר, לא שתבוא איזו אחת תראה שדיים במצלמה, תענטז כמו חשפנית ומייד תקבל מקום ראשון, זה לא יילך ככה תשמע לי, יום שישי ניהיה חכמים יותר, עם הרבה כח ורצון לדעת ולהוגיע ת'אמת לכולם, תודה לכולם ממני Mלך הבלוגים

F00D Is G00D

New member
די עם הפראנויה

היו מספר שרתים שלא עבדו... זה כל הסיפור. במקה השרת שלה כן עבד. אתם חייבים להבין שמדובר פה על מערך של 13 שרתים שצריכים להייות בתיאום מלא ולעמוד בעומסים אדירים העומס לא נקבע ע"י שידור זה או אחר אלא ע"י כל השידורים שמתארחים עליו בו זמנית (7 ממוצע יום - 15 ממוצע לילה) לא להייות כזה פראנואיד

buzaglo

New member
סוף סוף יש הסכמה ביניכם../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

ידידי המלומדים

arigosh

New member
אני תמיד מסכים עם ידידי המלומד

רק שלפעמים הוא טיפה טועה, זה הכל. אבל אין ספק שהוא עושה עבודה נהדרת. אני מאד מעריך אותו, ואני מקווה שהוא מבין שהתיקונים שלי רק באים מהרצון לשפר אפילו יותר.

buzaglo

New member
רק דבר אחד אני לא מבין../images/Emo41.gif

למה אתה לא מצטרף להנהלת הפורום
אני נהנה לקרוא את השיחות שלכם

arigosh

New member
הייתי עושה את זה

אבל נראה לי יש יותר מידי מתנדבים בפורום הזה. ולא נראה לי שהייתי מתקבל בברכה.

buzaglo

New member
זה שיש הרבה זה לא אומר../images/Emo41.gif

אחי אתה הכי תותך פה ותמיד עוזר לכולם
שתפוז יעשו שוב חושבים...מקווה לראות אותך בכחול..כי באמת שמגיע לך

arigosh

New member
תודה לך

אבל עדיף להיות וורוד מאשר להיות כחול.... ושוב תודה גם לצוות התמיכה האמיתי, הם באמת נותנים את הנשמה עם סבלנות שלי לא תהיה בחיים.

F00D Is G00D

New member
אני בהחלט מקבל בשמחה

את התיקונים! הרי מכל דבר לומדים ואנחנו רוצים לעזור פה כמה שיותר לאנשים

למעלה