אני לא מצליח להכנס,משהו מסריח פה
איך זה שאני עם 30 איש ויש עומס איך? איך זה שיש 180 איש אצל זאת שמשדרת סקס ואין עומס אהה? חאלאס מה אתם חושבים עשו אנשים מהאצבע?? יש פה דבר הנקרא תחרות מלוכלכת, בטח אתם שואלים למה נכון??? זאת לא תחרות זאת מגיפת הסקס של הבלוגים, עומדת נערה שם ומשדרת סקס חופשי באין מפריע, למה למה אתם לא עושים כלום למה? יש תקנון ויש הפרת תקנון. וזה ממש לא בסיידר, מה קרה אתם בתפוז לא יכולים לראות בן אדם נותן ת'נשמה שלו? אחד שרוצה להצליח ומוכן לשבת כל היום לעשות שמייח לאנשים שרוצים אותו למה<? רק תענו לי איפה אתם הנהלת הבלוגים, תכנסו לאותם חדרים האלו ותראו, מה יש שם מה הולך שם כל בוקר ובשעות היום זה ממש זוועהץ\, אולי התמונות הסקס ששלחו לכם לא משכנעים אהה? אז תכנסו ותבינו על מה אני והאחרים מדברים, לא יכול להיות שילדה בת 18 או לא יודע מה תעשה שטויות במצלמה, ותוך שניות היא מקום ראשון בחייכם הנהלת הבלוגים תתעוררו, תבינו שיש פה הפרת התקנון!!!! למה אתם לא עושים משהן למה? בגלל שאני לא אשכנזי עם משקפיים, או בגלל שאבא שלי לא מנכ"ל באיזה חברת הייטק למה? אהה הבנתי אני לא מתאים לכם בגלל שאני מזרחי נכון, זה לא תדמית עבורכם, אתם פשוט צריכים להבין מהכ שאני חושב מה שאני רוצה לומר אתם מתעלמים מהאמת, מחביאים הכל תחת השטיח, אבל תבינו אנשים יקרים, שאין דבר כזה שסקס ישודר ויקבל זכיה! יש תקנון וע"פ זה ניתן להחליט, יום שישי נדע ת'אמת ונוכל להבין בדיוק מה קרה, אבל סקס לא יקבל ת'זכיה בכל אופן. תעשו חיים, ותבקרו אצל המתפשטות הנהלת \הבלוגים אני מקווה שהבנתם מה רשמתי, כל טוב ממני Mלך הסטלנים