בעיה חמורה

arigosh

New member
וואלה!

שאני ואתה מסכימים פעמיים בתוך 12 שעות... סוף העולם הגיע!! אין ספק שאנחנו (כן, גם אני) לומדים פה הרבה דברים ביחד. וקבל ח"ח ממני ידידי הצעיר, יש לך על מה להתגאות.

נראה כמו משחק מכור....

אני מסכים איתך.....המשתתף היחידי במירוץ להוואיי שעבד כל הלילה=היה הבלוג של סיוואנוש...בעוד האחרים לא יכלו לשדר...למרות שרצו....לכן אם סיוואנוש זוכה= שכן הלילה היו אצלה צופים לרייטינג של שנה שלמה...לא של לילה אחד....אז זה נראה כמו משחק מכור....לכן אני מבקש מהנהלת תפוז-בכדי לשמור על כללי משחק הוגן=לבטל ניקוד לכל המשתתפים מחצות עד הבוקר, כולל סיוואנוש...המשתתפת במירוץ שסילקו את כל משתתפיה מהמירוץ.... למה זה דומה ? כמו למירוץ טור-דה-פראנס : נותנים למשתתף אחד אופניים (סיוואנוש)- וכל היתר רצים ברגל........."טור-דה-פראנס נוסח תפוז..." לשיקול הנהלת תפוז.... שפן של הצאט 4.3.2004

buzaglo

New member
הבן אדם אומר לכם שהיתה ../images/Emo41.gif

בעיה בחלק מהשרתים...אז צאו מהסרט אז לסיון היה אתמול אופניים... אבל דנה כבר על המונית בדרך לשדה התעופה
ככה שזה ממש לא משנה

תיאוריית הקונספירציה

אינה רלוונטית במקרה זה, ואין כל קשר בין הזוכים בתחרות לבין התקלה הטכנית המצערת של אתמול.

arigosh

New member
אבל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני יודע בוודאות ממקורות מוסמכים שהשרתים נפלו כחלק מקונספירציה פאן גאלקטית לכיבוש כדור הארץ על ידי דובוני אכפת לי
אני גם יודע שהזוכים בתחרות יבחרו על ידי חוצונים
בעזרת קרני שליטה מרחוק שתופעל על עובדי תפוז
אני מציע לכל המתמודדים לחבוש כובעים מנייר אלומיניום
כדי שהחייזרים לא ישלטו לכם בראש!

arigosh

New member
מעניין מי ישרשר תשובות לזה...

אבל אתם חייבים להודות שזה ממש מצחיק!

חיימוס

New member
! Mלך הסטלנים וכולם להכנס !

לצערי ולצער כולנו בני לא יקח את הוואי אבל בני זכיתה במלא אנשים שאוהבים ומעריצים שלך ! בני אני עוד כמה ימים עוזב את האינטרנט לחצי שנה באתי לאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך ! שיהיה לך רק טוב בחיים האלה שתצליח בכל מה שתעשה אם זה סרט אם זה תוכנית טלווזיה הכל העיקר תצליח באתי להגיד לך גם שאתה האיתה צריך לקחת את הוואי אבל מה לעשות בני יש בנים חרמנים בימינו שמעדיפים לראות סקס ! חזה ! ציצי ! מאשר לראות תוכנית מספר 1 כמוך ! בני הבנים החרמנים לא מפריעים לי אלה מה שתפוז עשתה לך על הסבל שגרמה לך היום התוכנית שלך לא עבדה ! הבאתה להם הוכחות בפרצוף והם התעלמו כאילו אתה אוויר ! נתתה את הנשמה בבלוג שלך 16 שעות ביום האיתה איתנו בשביל לשמח ! להצחיק ! לעזור לנו לשכוח את הצרות במדינה שלנו ! 16 שעות של צחוקים ושמחה בלב עשיתה לי מי כמוני יודע שאתה מספר 1 ! בני בקיצור כמה זמן אני מכיר אותך ? 5 ימים וכבר אני יודע שאתה בן אדם זהב אבל זהב ! בהמון אהבה : חיים אסולין :)

חיים תודה על הכל נשמה.../images/Emo24.gif

אהלן תודה לכל מי שעזר תמך והושיט יד, תודה על הכל לכולם!!! מי יתן ותבורכו. אני יודע שמי שתזכה זאת תיהיה אחת שמשדרת סקס. ואני רק רוצה לראות את זה, זה יהיה משעשע לעשות קצת רעש על הפרת התקנון על שיתוף הפעולה מצד האחראים לכך, בכל אופן תודה על הכל אתם הכח שלי אני מת עלייכם, ולך חיים ידידי היקר אתה מחמיא לי המון תודה לך נשמה ואני מקווה שתבוא לבקר אותי בבלוג ובבית שלי, ביתי הוא ביתכם, אוהב אותכם תמיד ממני בני Mלך הבלוגים

פרגיתי

New member
חיימוס

אחי אתה צודק בכל מילה בני גם אם לא תזכה בתפוז זכית אצלנו במקום ראשון כי אתה Mלך הסטלניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תודה נשמה על הכל.אני מנסה להכנס

לבלוג. לעשות שמייח ולהחזיר ת'מצב רוח של כולנו, תודה על הכל נשמה

צודק! ../images/Emo45.gif

באמת חבל שלא יכולתי לחבל בתוצאות
הייתי גורמת לו להגיע למקום הראשון
אבל כמו שאמרו כאן אתה המלך!!!!! חולים עליך
ונתגעגע אלייך.... אז בהצלחה מלך שלי!

arigosh

New member
השרתים מוחזרים לעבודה בצורה פרטנית

חלקם לא יחזרו לעבוד עדשעות הבוקר, תתאזר בסבלנות.

פולוק

New member
למלך הסטלנים ולכל החדרים האחרים

זה צריך מאד להיות מטופש ולא ברור לכם שיש כאן קומבינה של תפוז עם דנדוש שמובילה על כולם בפער שלא ניתן לסגור אותו למרות שסיוון עדיין משדרת אי אפשר לסגור את הפער מדנדוש הזו - מה שנקרא הפסקת החשמל היזומה שפותרת את כל הבלאגן ניצחון טכני מושחת לדנדוש זה ברור שיש כאן מזימה מסריחה להשתיק אותנו את המלך, את שאר החדרים שמתחרים בתחרות בדרכים שלא היו מביישים את המשטרים האפלים של בריה"מ בתקופת המלחמה הקרה עם הק.ג.ב (רמז לזה קיבלנו היום בתוכנית של השרמוטות מהק.ג.ב קמילה וחברותיה ש"הפליאו" בחוכמתן הרבה ובאיי קיו ה"גבוה" שלהן כשהשתלחו בבני נווה ללא כל הצדקה וללא מתן אפשרות למלך להגיב להקנטות שלהן ובכך הן עוד יותר השניאו את עצמן עלינו והפכו את עצמן למנייקיות של ההם שם למעלה. דבר נוסף הוא שכבר ראיתי טקטיקות מלוכלכות בחיי אבל אני מודה שהפעם תפוז הצליחו להפתיע אותי ואת כל עם ישראל ביצירתיות ה,מופלאה" שלהם עם התקלה המיסטורית שנמשכת כבר שעות. (אפילו לנאס"א עם כל הדימיון של אנשיה אין את הכישרון היצירתי וההרסני של תפוז) בקיצור יצאתם "צדיקים" תפוז כל הכבוד לכם מס' 1 אתם טרוריסטים אתם מושחתים אתם פושעים אתכם לחיים אתכם אתכם למשטרה נ.ב. מלך אני מציע לך כמוני וכמו האחרים להתחיל לארוז את המזוודות אנחנו אולי לא בדרך להוואי אבל כל הדרכים מובילות לנענע ולבלוג העתידי שלהם לא כדאי להישאר על הטיטניק הזו שנקראת בלוג טי וי תפוז ותודה לעלי ג'י וקווין לטיפה אחותי שעזרו לי בהכנת וכתיבת הידיעה

פולוק.יום שישי נראה ת'הפרת התקנון.

הם יזכו בגלל הסקס שהם משדרות כל היום, נמאס לי כבר מלהסביר לתפוז, שיש כאן הפרת תקנון, אבל יום שישי נדע הכל, בכל אופן לא נואשתי ואני עדין מנסה לשדר, מחר זה היום הגדול, יום השקרים והאמת, יום של הצדק אם יש דבר כזה בתחרות, נחכה למחר ב"ה ונדע ת'אמת כל טוב ממני Mלך הסטלנים, נ.ב. שופטים לפי החוק הוגשו לכם במהלך השבוע הזה הוכחות חותכות שמציגות תנוחות סקס ע"י הגולשים אבקש שתשקלו את העניין ברצינות, זה מדובר פה על הפרת התקנון,

xxxy

New member
שמתם לב...

כמה זבל המלך וחבריו לבלוג כותבים?? קונספירציות של תפוז והשוואות למשטרי הק.ג.ב?? זה לא *קצת* מוגזם בשביל משהו כזה?? נו, אז יש בנות שהחליטו לעשות רייטינג מהגוף שלהן, מה פסול בזה? בטלויזיה יש לך ערוץ אופנה, וזה אותו הדבר. ערוץ 2 המצליח משדר תוכניות עם בנות יפות, אז סוגרים אותו?? ככה זה בחיים, יש ויש, ותלמד לקבל את זה! מותר להתלונן, אבל להתבכיין זו כבר *ירידה* ברמה! ובקשר לתקלות, זה קורה! כשיש הפסקת חשמל באולפני ערוץ 2 (טוב נו, בטח יש שם גנרטורים לגיבוי...) אז הם באים לחברת החשמל להתלונן??? תגיד תודה שבכלל נתנו לכם מקום להתבטא פה, אני לא זוכר שתפוז חייבים לך או למישהו אחר משהו...! אז תהנו כמה שתוכל, ותקרא שוב את התקנון.... ריקוד בבגדים מינימליים זה *לא* סקס, ולא עירום! כמה חבל שיש אנשים שחיים 50 שנה אחורה, ואין להם פתיחות בנושא... תחשוב על זה לפני שתגיב...

למעלה