בעיה חמורה

שמתם לב למשהו מוזר?

םתאום מספר החדרים קטן משמעותית מאז שהסתיימה התחרות להואי! לא קצת משונה שמתוך איזה 30 חדרים רואים רק אולי 5 6 בקושי? מה קרה לכם חברות חמדנים,רק הוואי עניין אתכם אה? בואו נראה את האנשים האמיתיים שמשדרים גם בלי ציפייה לתמורה הולמת! הבלוגים פה הם לא בשביל הוואי הם בשביל הכיף ושאנשים יהנו.אז למה פתאום לא משדרים אחרי שהתחרות נגמרה? חבורת חמדנים מגעילים.

star scream

New member
תפוז טפלו בתקלה

איין כמעט חדרים מה קורה.. מה זה מכוון מלמעלה עד שיגמר השידור עם קמילה? יאלה תסדרו את הבעעיה בבקשה

ido100

Member
וואלה שיחקתם אותה תפוז

עד שסוף סוף יש לנו רייטינג של 150 צופים "נותקנו" ועכשיו כבר שעתיים אנחנו מנסים להתחבר מחדש וכל הרייטינג הלך לפח. חבל ....חבל מאוד....

star scream

New member
אני חושב שיש תקלה פשוט

לא כך? מישהו יכול לאשר שיש כרגע תקלה?

dmiron

New member
גם הבלוג שלי "טראנס פארטי" בבעיה

גם אני כבר שעתיים מנסה להתחבר וגרמתם לי לאבד רייטינג שיא של שישה אנשים

יואב.ט

New member
מצטרף לעידו

התחרות צריכה להיות הוגנת. לא ייתכן שהחבר'ה יפסידו בגלל תקלה טכנית שלכם.....

דווקא לא..

שפתחתם את החדר אמרתם שאיכות היא לא מילה גסה??מה שעשיתם למלך הסטלנים היה לא רק גס אלא מגעיל וביזיוני!!!

ido100

Member
ממש לא נכון

הכל היה ברוח טובה והא בעצמו כשדיבר איתי בטלפון אמר לי שהוא חולה על החיקוי שלנו, אז עשה לי טובה ואל תעלב בשמו.

מי נעלב?

לא נעלב בשמו אתה צריך להתבייש במה שעשית זה כמו שברוח טובה הוא היה מחקה את האף הלא קצר שלך ואתה היית בבית צופה בזה ואם זה לא מעליב אז מה כן?

מי נעלב?

לא נעלב בשמו אתה צריך להתבייש במה שעשית זה כמו שברוח טובה הוא היה מחקה את האף הלא קצר שלך ואתה היית בבית צופה בזה ואם זה לא מעליב אז מה כן?

ido100

Member
ג'ק

אני מכיר את המלך מספיק זמן תאמין לי. וחלק מהשידור שלנו זה חיקויים ולא כדי לרדת לא על המלך, לא על הבלונדינית ולא על אף אחד. כבר דיברתי גם עם דנה שנעלבה וגם עם המלך ומקווה ששניהם קיבלו את ההתנצלות כי לא הייתה לנו כוונת זדון ובאמת שאנחנו אוהבים את כולם ורוצים לעשות רק שמח ולא יותר מזה. לילה טוב

יפה עשית..

רק חבל שלא שעה אחת קודם כי אם קראת את מה שמלך הסטלנים כתב היית מבין שזה מעליב ושלא תחשוב שאני חבר שלו או סניגור שלו סך הכל אני מאחל לכולם בהצלחה הקדשתם המון שעות למען הבלוגים שלכם בכל זאת מלך הסטלנים ישב יום ולילה ובידר אותנו אם הוא יזכה או לו זה לא משנה מגיע לו מילה טובה ושוב בצלחה לכולם מלך תמיד היית ותמיד תהיה!!!

ido100

Member
תראה...

כבר ממזמן הייתה לי שיחה עם בני בטלפון והוא אמר שהחיקוי שלנו הוא ענק והוא לוקח את זה בסבבה וגם אישתו הייתה סבבה איתנו ודיברנו בטלפון ככה שהרגשנו אחלה עם זה....ואפילו היה מישהו שעשה לנו סירטון של הקטע. החיקוי לא היה בקטע של להעליב אלא בקטע של סבבה וצחוקים ואני חושב שהמלך לא הגיע כי הוא לא רצה להתעמת עם דנה ואני משוכנע שסיבותיו שמורות עימו. בכל מקרה, הצלחה לכולם גם למלך, גם לדנה וגם לסיון ומי ייתן והשופטים יחליטו את ההחלטה הנכונה מבחינת תפוז וההוגנת ביותר עפ"י חוקי התחרות.

TheDarkPheonix

New member
עד האף!

הלו גבר - עד האף. זה של דרור ולא של עידו ודרור שלי אז עד האף - ברור? :) ואין לי חתימה!

גם לדנדוש נקטע השידור

בחצות הלילה נקטע השידור לדנדוש....למרות שהיתה בראש הרשימה עם 143 צופים...לבדוק למה זה קרה.....בעיה טכנית או מה ? שפן של הצאט 4.3.2004 חצות וכמה דקות

פשוט עשיתם ממני צחוק בשידורבתפוז

אהלן להבא אני יהיה יותר חכם ויותר נבון בקשר לכל הדברים האלו, קמילה ושאר האנשים שהיו שם, תודה על הצחוקים באמת שיחקתם אותה ובגדול, מה חשבתם שאני בדיחה או מה,??. ביקשתם שאני אסכים לדבר איתכם בטלפון אז סבבה, אבל לבוא ולעשות צחווק זה ממש לא במקום, עידו אני זוכר שפתחתם את התוכנית לא היה לך איש שם, וירדת עליי בצורה ממש לא טובה, ועכשיו בתפוז אתם וכל החברה שלכם, מה שיש לי לומר לכם תתביישו לכם זה ממש טיפשי, ולכל הבלוגים אני יודע כמה אתם יורדים מקללים אותי, אני מקבל עדכון אמיתי על הנעשה שם, לא אנקוב בשמות אבל תתביישו לכם, אתם תעשו הכל בשביל הוואי. תפשיטו את עצמכם כדי לקבל רייטינג, ממש בושה וחרפה, ועידו תתבייש קצת אתה והחברים שלך, אני עושה לך כבוד אתה יודע, אבל כנראה שאתם לא מעריכים כבוד!! להנהלת הבלוגים להבא תודיעו לי מי יהיה בתוכנית, שאני אחליט מראש מה כדאי ומה לא, ונקווה שהתחרות הזאת תיהיה הוגנת, כי אף אחד לא הולך לוותר לכם, באם תיהיה הפרת התקנון פה, ואם אחת מהמשדרות סקס תזכה ,ועידו שוב תתביישו לכם, אין מילים רק תתביישו

ido100

Member
Mלךךךךךךך

אח שלי, אתה יודע מי הכי אוהב אותך בעולם. ואתה יודע טוב מאוד שאם אנחנו לא ניזכה אנחנו רוצים שרק אתה תזכה. אז אל תתבאס וקח את הכל בהומור, וכבר לפני חודש שדיברנו בטלפון שאלתי אותך אם זה מפריע כי אם זה כן אז לא היינו ממשיכים עם החיקויים שלך. בקיצור, גם אחרי השיחה שהייתה לנו עכשיו בטלפון...תהיה חזק Mלך ותהיה שלם עם עצמך שאתה נתת הכל ותן לשפוטים להחליט את ההחלטה הנכונה מבחינתם. בהצלחה לכולם בתחרות !!!

המבחן האמיתי של תפוז ביום שישי!

אז נדע מהו תקנון, מי אותם אלה שעומדים מאחורי הכל, מה רמת הכנות שלהם לגבי כתיבת אותו התקנון, ומה הם מאפייני המדיה הזאת שנקראת אינטרנט ומהי עמדתה של תפוז, אני לא ממהרת לשפוט אף אחד, אני אחכה בסבלנות לראות תוצאות, אני רק יודעת שביקרתי בכל החדרים וראיתי הכל!!! לטוב ולרע, מעניין אם שם המשחק יהיה אמת, הגינות או צביעות איומה. אני מקווה שהטוב או הטובה ביותר ינצחו והעיקר שנסיים את מלחמת העולם השלישית שפרצה פה. את הדעה המלאה שלי אני אמסור רק כאשר יוצגו לפני המנצחים. לילה טוב לכולם. וי איזה רצינית נהייתי

למעלה