בעיה בCash Shop

D amaged R oses

New member
בדיוק מה שאמרתי בהודעה כלשהי פה ../images/Emo3.gif

שנקסון ציינו בהודעה שלהם שיש לשים לב שיש דברים כמו העברת עולם או שינוי שם שאפשר לקנות רק בקאש, ועל החפצים האלה מסומנת האות N. על הטבעות לפי התמונה אין את האות... ננסה שוב אחרי הפאטץ'.

D amaged R oses

New member
התאריך נכון...

רשום שאין כסף. אמרו לנו שחייב קאש ואי אפשר לקנות עם מייפל פוינטס.. ושוב לא צריך גיפט טוקן לפי דעתי כי א. לא היה רשום ב. זה טבעת שקונים ופשוט אמורים להכניס את השם של מי שחבר איתך אה ועוד משהו, על טבעות אי אפשר לעשות גיפט [טבעות של חברות ואוהבים]

מ../images/Emo207.gif,

יש לי 10K מה'חבר מביא חבר,' מה כדי לקנות? יש לי שיער ועיינים שאני אוהב... יש לי חיה טייגר עם המגנט, זה שלוקח אייטמים, המשקפת, והנעליים.. מה אתם מציאים לי לקנות בקאש הזה, ובקאש הבאים?..

ReallyWrong

New member
תלוי.. אם אתה במחסור של מסוס תעשה גאץ',

אי אפשר לצאת מזה בהפסד [של מסוס בכ"מ] אם אתה רוצה סתם, אז בגדים ודברים כאלה.. ואם אתה יודע שאתה יכול לשבת על התחת 4 שעות להתאמן ואתה רוצה הרבה אחוזים תקנה דאבל EXP [או דרופ, אם באלך המון כסף עם קצת אחוזים ולחרוש על הלפרקונים]

deisy

New member
ממלא אוט' יש?

יעיל מאוד! חנות אולי? לעשות כסף... חוצמיזה, תמיד אפשר דאבלים, הם אחלה השקעה

Guid

New member
מ/tapuzforum/images/emo207.gif 2~ D:

מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים לשוואה-טאון בבקשה? D:

ReallyWrong

New member
כמובן.

אתה הולך לSpinel, היא לוקחת אותך למאשרום שריין בשביל 3k. במאשרום שריין אתה הולך לפורטל הכי ימני [זה שעל העץ כזה] והולך ימינה עד שאתה מגיע למפה Forest Of Animals. שם אתה נכנס לפורטל למעלה ומגיע לרחוב של שאווה, תמשיך ללכת ימינה ותגיע למרכז^^

למעלה