בעיה בCash Shop

ReallyWrong

New member
בעיה בCash Shop ../images/Emo130.gif

[השרשור לא קופץ..] אני מנסה לקנות Friendship Ring, אני מכניסה את היום הולדת נכון 100% וזה כותב שאין לי מספיק קאש. הטבעת עולה 4.5k ויש לי 6.4k, יכול להיות שאי אפשר לקנות את זה במייפל פוינטס?

Guid

New member
כי זה אייטם שמביאים למישהו, נכון?

אז זה מעין גיפט כזה~ לא? D;

D amaged R oses

New member
לא...

קונים את זה, רושמים את השם של מי שעושים את החברות איתו והוא גם מקבל טבעת. זה מה שאני בטוחה בטבעת של זוגות.. לגבי החברות אני לא כלכך יודעת.
אני העלתי תאוריה שזה נותן 2 טבעות אז צריך פעמיים כסף, משמע 9K אבל אם היה צריך גיפטטוקן זה היה רושם..

deisy

New member
אם אין לך גיפטים

אז את לא יכולה לעשות גיפט... ואגב, סימנת שאת רוצה לקנות במייפל פוינט? כי אחרת זה "הולך" ישר ל NX וכרנאה שאין לך...

ReallyWrong

New member
לא הייתה אפשרות לסמן,

זה ישר כתב שאין מספיק.. כנראה פשוט אי אפשר לקנות עם מייפל פוינטס

miss_t

New member
התאריך שאת מזינה- שימי לב

אמריקאים כותבים תאריך שונה נגיד- 20 לפבואר 1982 אנחנו נכתוב 20021982 הם כותבים 02201982 והאם יש לך בדיוק מייפל פוינטס? סימנת V בקוביה שאת רוצה להשתמש בהם בשביל לקנות?

ReallyWrong

New member
אז ככה-

זה כותב להכניס שנה-חודש-יום וזה מה שעשיתי, ניסיתי עכשיו כמו שאת כתבת ועדיין עולה ההודעה שאין לי מספיק. אין קובייה לסמן בה ויש לי יותר ממה שצריך..

miss_t

New member
לנסות ממחשב אחר?או

אם את יכולה- צילום מסך של הודעת השגיאה- שימי לב לצנזר פרטי משתמש!

ReallyWrong

New member
זה לא המחשב, ניסינו.

ואין שגיאה, זה פשוט כותב שאין מספיק cash. סביר להניח שאי אפשר לקנות את זה עם Maple Points

miss_t

New member
ניסיתי גם

אני חושבת שאי אפשר עם מייפל פוינטס הרי בבחירה של משהו שאינו טבעת- הוא מראה הודעה - ויש מקום לסימון אם את רוצה לקנות במייפל פוינטס כאן- אין את זה בהתחלה(לא ניסיתי בהמשך) כנראה שלא ניתן לקנות במייפלפוינטס
שווה לעשות בדיקה מעמיקה בנושא (הרצת חיפוש בגוגל buying ring with maple points או משהו)

Guid

New member
כמו שאמרתי, זה פשוט הגיוני.

לא ניתן לעשות גיפט עם מייפל פוינטס. כשקונים את הטבעות חברות, הטבעת השניה עוברת לחבר. משמע- החבר מקבל מתנה. וכידוע: מתנה= גיפט. והופ, חזרנו לנקודת ההתחלה- לא ניתן לעשות גיפט עם מייפל פוינטס~ זה מה זה @שוט~ D:

D amaged R oses

New member
אבל שוב -

לא עושים גיפט עם הטבעת.. אין שום קשר לגיפטים. אם תשים לב - האופציה של הגיפט מבוטלת כי טבעות אי אפשר לתת במתנה. זה פשוט משהו ספציפי..;;

Guid

New member
אבל החבר מקבל טבעת בגיפט. כנראה

שבכל זאת מייפל מכלילים את זה כגיפט...

D amaged R oses

New member
לא חושבת..

גם מישהו אמר לנעה שצריך קאש ולא מייפל פוינטס, זה הכי הגיוני..

miss_t

New member
אתה מערבב מושגים

גיפט- כאשר מישהו נכנס לWISHLIST שלך ונותן לך מתנה טבעת -אפקט- אפשר לקנות ולבחור שם שם מישהו שאיתו יהיה לך האפקט ואין כל קשר לגיפט. נכון- החבר ש"מקבל" טבעת ושותף לאפקט נהנה מזה- אבל זה לא גיפט במשמעות הזו.

deisy

New member
אגב

לא חייבים להכנס ל wishlist כדי לתת מתנה, אפשר פשוט לבחור אופציה של gift בשופ ולהזין את הנייק של מי שאת רוצה לתת לו מתנה.. וכן, יש דברים שאי אפשר לקנות עם מייפל פוינט, כנראה שהטבעת היא אחת מהן...

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif

סליחה על ההקפצה פשוט לא שמתי לב לכל השרשור הזה קודם גלית צודקת פשוט לא ניתן לקנות את הפריט במייפל פויטס. ישנם חפצים שמוגבלים לקנייה בNX בלבד. אני חושבת שכל טבעות החברות למינהם לא ניתנות לקנייה במייפל פוינט

Hasselblad

New member
אהה ואם כבר הקפצתי אז עוד משהו

גם אי אפשר לקנות העברת עולם או שינוי שם במייפל פוינט

למעלה