בעד? או נגד?

וצמחים?

איך אתה יודע שצמחים לא מרגישים? היית פעם צמח? דיברת עם ה'? איך אתה יודע? ואל תגיד לי שהוכיחו את זה מדעית כי זה שטות אחת גדולה, עוד מנסים להוכיח את זה וביינתים הגיעו למסכנה שצמחים כן מרגישים! דרך אגב, כל צמח שאתה אוכל הורס מערכת אקולוגית שלמה של חרקים!

צמחים לא חשים...

כיצד אני יודע את זה? ישנן מערכות פיסיולוגיות שאחראיות על חישת כאב - מערכות פיסיולוגיות אלו אינן מצויות בצמחים, וגם לא בחסרי חוליות קטנים (חרקים קטנים למינהם - מה שאומר שההרס של איזורי מחייה של חרקים לא מזיז לי את קצה הציפורן). אכן הדבר כבר הוכח מדעית. למסקנות שצמחים כן מרגישים מעולם לא הגיעו, ישנו איזשהו ספר מוזר בשם "עולמם המופלא של הצמחים" שמתאר כמה ניסויים "שמוכיחים" שצמחים מרגישים, אפשר להגיד רק כמה דברים על הספר הזה: 1. אף אחד מהניסויים שתוארו שם לא שוחזרו בתנאי מעבדה, והרבה אנשים ניסו לשחזר אותם. 2. הניסויים שם לכל היותר מוכיחים כי צמחים מגיבים, דבר שכבר מתועד יפה בספרות המדעית - אבל יש הבדל אדיר בין תגובה רפלקסיבית (כמו שמתרחשת בצמחים) לבין תגובה שבדרכה עובר תהליך של חשיבה או הפנמה (כמו שמתרחשת בחסרי חוליות בינוניים וגדולים, עופות, זוחלים, יונקים ועוד). אגב, אם אתה כל כך דואג לצמחים (אני אישית לא חושב שיש טעם בכלל לדבר על התחשבות לצמחים), כדאי שתעבור לטבעונות, משום שתזונה צמחית היא התזונה הפוגענית במידה הקטנה ביותר כלפי צמחים משום שהיא אינה דורשת האכלה של בעלי-חיים היכולים לספק לך כמה ארוחות באלפי קילוגרמים של צמחים שיכולים לספק לך מזון לתקופה ארוכה...

זה בדיוק מה שאמרתי לך לא להגיד

אל תנסה להוכיח את זה מדעית, אני בדקתי את זה וראיתי שמה שאמרת לא נכון ואני צדקתי! חוץ מזה כל הדברים שאתה אומר ממש מוגזמים (10% מישראל צמחוניים למשל). ומה שאתה אמרת עכשיו זה שקר אחד גדול. אני לא מאמין לשום "הוכחה מדעית" שאמרת עד עכשיו, ואני גם לא אאמין ל"הוכחות" שתביא בעתיד. אני מקווה גם שכולם עכשיו יודעים שאתה שקרן אחד גדול לאחר שהאמת יצאה לאור.

בוא נבדוק...

אני הבאתי קישורים למאמרים מדעיים שנכתבו על-ידי טובי המדענים בעולם (אם יש משהו ספציפי שאמרתי וחסרה לך אסמכתה מדעית לגביו, אני מוכן לספק גם אותה). אתה הבאת רק את המילה שלך. מי נשמע אמין יותר? כנראה שאני. אגב, אני אשמח לקבל ממך קישור למחקר\מאמר מדעי שמצדיק את אמירותך בדבר יכולת החישה בקרב צמחים...

Thanos

New member
בעד

א. אפשר לרכוב עליהם ולהיות knights ב. ההוא שמשחק את סופרמן נפל מסוס ובגלל זה הוא נהיה נכה ובגלל זה לא עשו יותר סרטי סופרמן. ג. סוסים הם מגניבם כשהם מתים.

BabyGirl 4 Ever

New member
בעד../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

בהחלט בעד
סוסים הם נהדרים...

זבובונת

New member
חח אדווה מאיפה התמונה...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני גם אהיה בעד.
הם לא מזיקים, הם מאוד חמודים
, חוץ מזה שהם מסריחים לפעמים..

BabyGirl 4 Ever

New member
הילה!!!../images/Emo2.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

הם לא מסריחים!!!
הם חמודים בטירוף
הורדתי את התמונה מגוגל, היא חמודה לא?

Super Death

New member
נגד

כי כשהם מחרבנים אז התחת שלהם נפתח וזה נראה כאילו יוצא ממנו שער למימד X ואז יוצא מלא חרא.

Thanos

New member
טיפש!

אתה לא יודע שכדי לעוף עם סילוני הרגליים שלהם הם צריכים דלק?! איזה טיפש אתה. תמות. טיפש.

Thanos

New member
עובדה שלא!

נכון כשהביון רץ והיה חם והשמש יקדה אז הוא התעייף ובקושי הלך? הוא ניסה להשתמש בסילונים שלו והוא לא הצליח. חוץ מזה אין כזה דבר סילונים שמונעים ע"י אנרגיה סולארית.

Thanos

New member
טוב

אבל בטוח שאני צודק כי אם זה פועל על סולארי הוא אמור לרוץ במהירות האור כל היום ואז הוא רץ יותר לאט ממך. חוץ מזה אתמול הם זרקו כסאות בכיתה כי הם התעצבנו.

למעלה