בעד? או נגד?

Thanos

New member
לא יודע

הם נכנסו לכיתה ולקחו את עידן מלכא כבן ערובה והתחילו לזרוק כיסאות ואח"כ הם האשימו את עידן מלכא שהוא זרק כיסאות.

אבל עידן מלכא הוא החבר שלהם

זה לא מתאים להם לעשות את זה, בטח היתה להם בעייה במסד הנתונים או משהו...

Super Death

New member
ליאור צודק

הם לא פועלים על סולארי מכיוון שהם רצים אפילו פחות ממך בשמש ואם הם היו פועלים על סולארי הם היו צריכים לעקוף את כולם. וגם אולג הוא רוסי ככה שהוא בחיים לא ישתמש באנרגיה סולארית כדי להפעיל את הביונים שלו.

Thanos

New member
אבי מה הקטע?!

למה אתה כתבת הודעה בלי תוכן של בעד ונגד? אתה לא איחדת שרשורים סתם כתבת בעד או נגד שאת זה כבר כתוב בתחילת השרשור.

לגמבה הגנב...

מיצי התחיל את שרשור סוסים בעד או נגד השרשור הכי ארוך EVER נראה לי שאיך שהוא התגלגל לרגשות צמחים אז תמחוק את ההודעה הגונבת של עצמך עכשיו ווחייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! (כי סוסים בעד או נגד היתה ההודעה הראשונה היא היתה של מיצי!) מיאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווזה!

La Gamba

New member
העניין הובהר לך במסר פרטי

אם אמחק את ההודעה שלי, כל ההודעות האחרות תימחקנה, כלומר כל השרשור. קורה.

סדר!

הנושא הזה יצא משליטה ולכן החלטתי שנעשה סקר לנושא הזה, ונראה מי צודק ומי טועה. והנה השאלות. 1) האם אתם צמחוניים. 2) האם אתם חושבים שלאכול חיות זה מוסרי. 3) האם אתם חושבים שלאכול צמחים זה מוסרי. שלושת השאלות האלה יסיימו את הדיון המסריח הזה, כולם לענות!

אני עונה ראשון :)

1) לא 2) כן כי הם מזהמות את הטבע ואוכלות צמחים, חוץ מזה זה טעים ובריא ומלא ויטמינים. 3) תלוי, אם אתה צמחוני אז לא כי לצמחים יש רגשות, וכל צמח שהורסים זה הורס מערכת אקולוגית שלמה, לכן אם אתה צמחוני אתה הורג יותר מאשר אתה מציל, אבל אם אתה לא צמחוני אז כן, כי אתה שומר על האיזון בטבע.

סקר חתולי...

1)לא 2)כן אנחנו חלק משרשרת מזון שתפקידה החתולי הוא למתן את אוכלוסיית החיים על כדור הארץ. 3)אם אתה צמחוני אז לא. אם אתה צמחוני אתה צריך לאכול רק את מה שכבר נפל מהעץ (כי זה מת) אחרת אתה רוצח צמחים. אבל אם אתה לא צמחוני אז כן. מיצי הביע את דעתו החתולית... מיאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווזה!

sany black

New member
תשובה

1)לא 2)כן 3)לא ומיצי גם לאכול פרי מת זה לא מוסרי כי יש מלא בקטריות וחרקים שיכולים לגדול על הפרי המת ואז הצמחוני הורג את כל המערכות חיים לעתיד האלו.

sany black

New member
תשובה

1)לא 2)כן 3)לא ומיצי גם לאכול פרי מת זה לא מוסרי כי יש מלא בקטריות וחרקים שיכולים לגדול על הפרי המת ואז הצמחוני הורג את כל המערכות חיים לעתיד האלו.

למעלה