ממרומי שנותי ונסיוני
גרושתי היקרה היתה חוזרת כמוני, רק המרחק של החזרה היה שונה אצלה ואצלי. זה גרם לנו לבעיות שכיום כשאני חי עם אחת בלי רקע אני לא נקלע לשם. דוגמאות : צורת ביגוד, אין הצגות הנוכחית לא מכירה את קודי הלבוש ולא עושה הצגות ומשחקים של מה ללבוש לאן. את הגינדור של החגים אני זוכר אצל גרושתי כמה כסף וכמה עצבים הוצאו כדי להציג - תראו אני כמוכם. אוכל, שתיהן לא אוכלות נבלות טרפות ומאכלי ים , אני כן, הראשונה נגעלה נמנעה ומנעה ממני, הנוכחית תעשה מה שאתה רוצה. יום כיפור, הראשונה רצתה שאני אצום איתה, השניה, צמה לעצמה ולא מעניין אותה מה אני עושה. נקודה עיקרית שהיתה ונשארה בעייתית, הבת שלי לומדת בחינוך הדתי כי "החינוך הדתי יותר ערכי" האמא שלה לא מאמינה בחינוך שונה ממה שהיא קיבלה, הילדה צריכה להתמודד בגיל 6 עם כל המחשבות שאלי הגיעו בגיל מאוחר יותר. בגדול אני רואה את החיים בעולם החילוני יותר קלים לי כדתי לשעבר, מאשר עם אחת שהיו לה המון ספיחים מאותו עולם. ואני לא נכנס לעקבות וכל מיני שטויות שנשתלו במוחות שלנו בימים עברו, לוקח לפעמים המון שנים להוציא אותם אם בכלל, מספיק שיש לי את שלי, אני רוצה לידי משהו "נקי" מזה נקודות למחשבה..