בני זוג...

LeaD18

New member
בני זוג...

יש לי שאלה/נושא לדיון, אני מקווה שתבינו אותי למרות שזה קצת מוזר
כשאני חושבת על חבר, אני לא יכולה לחשוב על מישהו חילוני "מקורי"... ז"א, שאני רוצה מישהו או שהיה דתי (ולא שונא את הדת...) או שעדיין דתי, אבל לא חזק. אני לא דתיה, אבל אני לא שונאת את הדת בכלל, אני חושבת שיש בה הרבה צדדים חיוביים. ולא ניראה לי שאני ויכל להסתדר עם חילוני "גמור"... נישמע לכם מוזר? מיזדהים? משהו? (ד"א, האנטר לא עובד, בגלל זה זה ניראה ככה...)

dbutcher

New member
יאא איך אני אוהב שעות כאלה

טוב אז קודם כל עוד לא התעוררתי ממש אז אני מתנצל מראש על השטויות שנית לי יש כלל אני לא יוצא עם יוצאות (לי יש כלל אני זהיר בחשמל) ויש enter נוסף בצד ימין(ליד המיספרים)

dbutcher

New member
אופסי

שכחתי להגיד לך משהו אחד טוב אני מקווה שזה לוקח לך שישה ימים לרדת אבל מזל טוב

LeaD18

New member
??

למה לא? אתה לא מרגיש יותר "מחובר" עם מישהי שעברה אותו דבר כמוך? וגם האנטר הזה לא עובד (זה רק בתפוז נידפק ככה...)

פרח צוף

New member
הפוך על הפוך

דוקא אני מאד מבינה לליבך אדם תמיד שואף להיות בקרבת אנשים המדברים על ליבו אני למשל דיי בישנית ובמקום שלא אכיר אנשים לא אפתח את פי לשוני תדבק לחיכי ומזה אני חושבת באה המצוקה שלנו שאנחנו תלוים בחברה אז לכן נאמר איפה שהוא רק לא בתורה אדם בלי חבר כדג בלי וודקה לא משנה מאין באת ולאן את הולכת תמיד תמיד תלכי עם ליבך ורצונותיך הם היפים והנכונים ביותר

uri80

New member
לא מוזר בכלל

אני מבין ואפילו מזדהה מאד. לא יודע לגבי ה"עדיין דתי" אבל אין ספק שרקע כזה עוזר ליצור שפה משותפת. אדם שמבין מאיפה נובעות חוויות רבות מחייך יכול הבין אותך ביתר קלות. (כמובן זה לא אומר שצריך להגביל את עצמך אך ורק ליוצאים בשאלה)

LeaD18

New member
אני לא מגבילה את עצמי את עצמי בכלל.

אבל תאורטית ניראה לי שככה יהיה לי הכי נוח..

מי שמך להטיף לי מוסר?!

את אולי לא מאמינה בחיים הדתיים וכן בחילוניים ואני לא מאמין בשניהם. אני לא מעוניין להחליף בנות זוג כמו גרביים.

הלו האאאלו!

אני רחוקה מלהטיף מוסר, אז תיקח את ההודעה שלי בקלילות. אמנם אני קצת עוקצנית, אבל רציתי להעביר לך מסר פשוט ככה. אני דתיה גם אבל לא בגלל שרציתי להתחתן עם דתי, או לסירוגין לא להחליף זוגות כמו גרביים. זו לא סיבה להשאר חרדי.נקודה.

Le Fay

New member
להחליף גרבים כמו זוגות כן רצית?

(פיי מחפשת במה להאשים).

spag

New member
אני לא מבין משהו,

שבלולית ופשוט - שניכם אומרים בפירוש שאתם דתיים?! אז תסבירו לי שוב - מה אתם עושים בפורום יוצאים בשלאה?! לא שיש לי שמץ התנגדות, רק סקרנות. האם אתם גם עושים עבירות? שבלולית, חשבתי שאת רק מחופשת, "אנוסה" בלע"ז - האם את גם מגדירה עצמך כדתיה?! את מאמינה בו יתברך?! ספאג, תוהה פעם שניה היום. :-O

spag

New member
לא.

מאסתי בכל הוויכוחים והדיונים האלה. בטח מעל גבי הפורום... אבל אני בטוח שיש פה חבר'ה די טריים, שהנושא מעסיק אותם ושישמחו להתפלמס בנושא.

למעלה