בני\בנות זוג

Evil Gremlin

New member
../images/Emo9.gifהם כן

ותודה לאל שהם כן.. איפה היינו היום אם לא פשוט זה ניק שנשמע גברי כזה... בלי להעליב... SORRY!!!!

אז ככה , זה לא ממש נכון .

אני מסתובב עם כולם. יש לי חברים רומנים, מרוקאים, רוסים וכו'. החברות הרציניות שהיו לי לא היו רוסיות. והחבר הכי טוב שלי הוא רומני ספרדי. ד"א אני לא כ"כ אוהב להסתובב עם רוסים, הם בד"כ שותים ומעשנים יותר מדי בשבילי. אלכס

jeniam

New member
האמת...

אני גם בדרך כלל מסתובבת עם לא רוסים...פשוט יש לי בעיית תקשורת ...רוסית שפה קשה... :) למרות שרוב האקסים שלי רוסים...(יש צורות תקשורות שהמילים בהן מיותרות...)

אני מסכימה איתך

בקשר של השפה. גם לי קשה לדבר רק רוסית. אני מדברת עם רוס החברים הרוסים בד"כ עברית ומדי פעם רוסית.. עם אנשים שהם רוסים שרק עלו ולא יודעים עברית, די קשה לי..

Evil Gremlin

New member
גם אני תאמת

נדבר בשפה "מעורבת" אבל אין לי בעייה לדבר רק ברוסית.. ועדין רוב החברים שלי הם רוסים

bariska

New member
../images/Emo45.gif

באמת..רוסים שותים ומעשנים המון!!! ועכשיו הצברים למדו מהרוסים וגם הם עושים אותו דבר...

Angel lips

New member
זה תלויי באיזו חברה חיים

כי אצלינו במעלות יש פילוג עצום בין רוסים ומרוקאים, יש שילובים אבל הם מעטים...

bariska

New member
גם אצלנו זה ככה

פשוט לנו יותר קל לדבר ברוסית והישראליים לא מסתובבים איתנו כי אנחנו מדברים ברוסית והם לא מבינים כלום בגרוש.. אבל תמיד יש תחבר'ה הרוסים שלא היסתדרו בחברה הרוסית שמסתובבים עם ישראלים... כל אחד מסתובב אם מי שכיף לו..

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

מוזר... קשה לי לתקשר עם לא רוסים.. יש כמה בודדים שהם ישראלים (נו יענו צברים) שהם ידידים שלי או משו כזה.. אבל כל השאר עולים.. שמתי לב שאני פשוט לא מצליחה למצוא נושאים משותפים עם רובם.. לא מעניין לי עם אלה שהם לא רוסים (לרוב).. נשמע מוזר כי בגדול אנחנו באותו הגיל וכל זה.. אבל זה פשוט לא הולך...

אצלי...

יש את הקטע בעיקר של בילויים. הרוסים יוצאים לאותם מקומות ומשום מה בילויים של ישראלים לא מעניינים אותי כל כך... אני מקווה שימצא הישראלי שיודע לבלות כמוני

Angel lips

New member
גם אני מעגיפה ללכת למקומות בילויי

של רוסים כמו דיסקוטקים רוסיים ופאבים, עם מוזיקה רוסית ברקע וחברה כזו וכניראה אלה שלא מבינים רוסית פשוט לא ירגישו שייכים ומשועממים...

Evil Gremlin

New member
נכון...

משום מה קשה לי לצאת עם ישראלים ניסיתי כמה פעמים אבל זה היה ממש ממש מוזר

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אני "איזרי" ממוצא רוסי, חלק מהחברים שלי רוסים וחלק לא (בערך חצי חצי), אין לי בעיה עם השפה (למרות שאני מדבר רוסית עם טעויות בדרך כלל אני מבין הכל) ויוצא למקומות בילוי של רוסים כי אני נמשך יותר לרוסיות מאשר לישראליות (גם לגמרי התרגלתי לתרבות הרוסית), מתוך 4 חברות שהיו לי עד עכשיו 3 היו רוסיות.

למעלה