בני\בנות זוג

בני\בנות זוג

חשבתי על משהו
שמתם לב שבד"כ רוסים יוצאים עם רוסים ופחות עם ישראלים (אם בכלל...), רוסים גם בד"כ מסתובבים עם חבורות שהרוב, אם לא כולם, בהן רוסים. אני יודעת שככה זה לפחות לגבי. אני לא יודעת אני חושבת שזה פשוט יותר נוח ככה. אין את הבעיה של השפה, של ההרגלים והשוני בהתנהגות, ובאופן כללי זה יותר נוח..
מה איתכם? כל החברים שלכם רוסים? ישראלים? חצי חצי? ומה עם החבר\ה?

Angel lips

New member
כבר דנו בנושא הזה...

אצלי החברה יותר של רוסים, אני מסתובבת עם רוסים הולכת לדיסקוטקנים ופאבים של רוסים, אבל יש לי גם קצת חברים לא רוסים, כשזה כלול בבחירת בן זוג ממש לא אכפת לי מה יהיה המוצא שלו.

זה מוכח...

תמיד יהיו בכל מקום את ה"מאפיות" הרוסיות המגובשות האלו, רק הרוסים שעלו לארץ בשנות ה- 90 או לפני מוצאים את עצמם מתמזגים עם התרבות הישראלית.. בכלל, לדעתי, הארץ התחלקה לשניים - הישראלי והרוסים.

אמממ

גם לדעתי...אבל הבעיה היא שלדור ראשון בארץ תמיד יחסית קשה להתמזג...לילדים של העולים החדשים יותר (יענתו אחרי 90) יהיה הרבה יותר קל להתמזג....גם אלה שעלו ב 90 ולפני ש"התמזגו" גם יחסית קשה...וגם הם לא 100% ממוזגים...

Angel lips

New member
גם לדורות שהקימו את המדינה

היה קשה להתמזג... לאשכזנים והספרידים תמיד היו מחלוקות והרגשות קיפוח כבר מהווסדות המדינה...

Evil Gremlin

New member
אני בדיוק חשבתי על זה

לפני כמה זמן והדהים אותי לגלות שאין לי חברים שהם לא רוסים.. יש כמה אנשים שאני מכיר.. וגם יש לי חבר שיש לו חברים לא רוסים..אבל אני מסתובב רק עם רוסים

Evil Gremlin

New member
עוד לא פגשתי

כמעט שום בת לא רוסייה שלא הייתה מוזרה מדי בדרך זאת או אחרת אתם שמים לב שגם זה הופך לפורום גזעני
אל תעירו את החיה שבי!

vicki16

New member
אמממ../images/Emo26.gif

האמת שרוב החברים שלי הם לא רוסים גם חבר שלי הוא לא רוסי... ואני מרגישה איתם מאוד בנוח=)

Evil Gremlin

New member
מצטער...

חשבתי שאם השם הזה את בן... אבל את בת אז.. סליחה למה אני עושה את הטעות הזאת.. אני כבר מתחיל לפחד בשביל עצמי

למעלה