בנט

ai27

Well-known member
פעם כתבת בצורה הגיונית. היום אתה משתמש
בסיסמאות. מרגישים שעברת שטיפת מח.
הגישה המטומטמת הזאת לא תעבוד
כי תמיד היית שטוף מח שמקלל את כולם
בזמן האחרון לא מצאתי תגובה אחת שלך שאין בה
המילה "לפידונים". זה מראה את השינוי שעבר עליך.
שום שינוי. פשוט סוף סוף הצלחת להבין מה זה אומר
לקח לך הרבה זמן

ai27

Well-known member
נו, מי מפלג את העם ומטפח שנאת אחים עכשיו?
הלפידונים. כהרגלכם

הרי העתקתם מפוטין את המוסר הפוליטי שלכם
ואחרי שנראה שהניסיון שלכם לזרוק לכלא את ביבי כושל לחלוטין
ניסיתם אותו תרגיל על טלי גוטליב

מטונף ופשיסטי לחלוטין

evglev1

Well-known member
מנהל
הלפידונים. כהרגלכם

הרי העתקתם מפוטין את המוסר הפוליטי שלכם
ואחרי שנראה שהניסיון שלכם לזרוק לכלא את ביבי כושל לחלוטין
ניסיתם אותו תרגיל על טלי גוטליב

מטונף ופשיסטי לחלוטין
ביבי לא היה מבקש חנינה אם היה חושב שהמשפט יסתיים בזיכוי מוחלט.

Harrington

Well-known member
מנהל
עכשיו התעמולה הביביסטית שופכת רעל
על בנט.

זה מראה שהוא חזק.
זה מראה שיש לו כח עליהם.
היא, אותה "תעמולה ביביסטית", בעיקר צוחקת על בנט למקרה שלא שמת לב :cool:. האיש גם לא חזק במיוחד. בוודאי שלא אם אתה מהמצחיקים שסומכים על סקרי דיומא בתקשורת הישראלית.
אולם גם אם היית צודק והביביסטים היו תוקפים את בנט, אך מתבקש הדבר. לקראת בחירות תומכי צד/מועמד א' תוקפים את צד/מועמד ב'. באמת, אירוע מרחיק לכת :). אמנם הוא מתרחש בערך בכל מערכת בחירות בכל מדינה דמוקרטית בכל העולם מאז ומתמיד. אבל כמובן שכעת לפתע ניתן לבנות עליו תילי תילים של תיאוריות מה הוא מלמד :).

jackie111

Well-known member
היא, אותה "תעמולה ביביסטית", בעיקר צוחקת על בנט למקרה שלא שמת לב :cool:. האיש גם לא חזק במיוחד. בוודאי שלא אם אתה מהמצחיקים שסומכים על סקרי דיומא בתקשורת הישראלית.
אולם גם אם היית צודק והביביסטים היו תוקפים את בנט, אך מתבקש הדבר. לקראת בחירות תומכי צד/מועמד א' תוקפים את צד/מועמד ב'. באמת, אירוע מרחיק לכת :). אמנם הוא מתרחש בערך בכל מערכת בחירות בכל מדינה דמוקרטית בכל העולם מאז ומתמיד. אבל כמובן שכעת לפתע ניתן לבנות עליו תילי תילים של תיאוריות מה הוא מלמד :).
התעמולה הזאת מטופשת. לוקחים אדם ותופרים לו תיק הכפשות.
תתביישו. הויכוח צריך להיות חכם. צריך להתווכחו עם הטיעונים
של הצד השני ולא להמציא שטויות.

Harrington

Well-known member
מנהל
התעמולה הזאת מטופשת. לוקחים אדם ותופרים לו תיק הכפשות.
תתביישו. הויכוח צריך להיות חכם. צריך להתווכחו עם הטיעונים
של הצד השני ולא להמציא שטויות.
אולי מטופשת, אולי גם לא. זה ענין שרק הזמן ילמד (אם הייתה יעילה אם לאו). בינתיים אם אתה רוצה לסמוך על הסקרים (וזאת בדיחה), הרי שהתעמולה האנטי-בנטית עובדת לא רע בכלל. האיש ממשיך את ירידתו בסקרים, דווקא בתקופה בה היה אמור להתעלות (כפי שנהוג לקרות אחרי איחודים) וזולת הוא עצמו ספק אם עוד מישהו במחנה שלו* רואה בו את מנהיג הקבוצה, קרי את מועמדו לראשות הממשלה הבאה.

לגבי הצורך "להתווכח עם טיעונים", אני מתלבט אם אתה נוהג כגמל שלא רואה את דבשתו או סתם חומד לצון. לא הייתי צוחק על המשפט הזה אלמלא אתה היית זה שפותח כאן עשרות שרשורים בחודשים ללא כל טיעון, עם סיסמאות נבובות (ובדרך כלל חוזרות) גרידא, ומבקש כביכול (תכל'ס לא באמת כמובן, המטרה היא רק ליצור אווירה לקידום הנרטיב) להקים כך דיונים ענייניים כביכול. אז אני לגמרי מסכים שהיה מענין פי כמה וגם נכון יותר "להתווכח על טיעונים". אבל אתה רחוק מאוד מלהיות הכתובת הראויה לטעון זאת, צר לי.

* קרי במחנה שהחליט לרוץ במסגרתו בבחירות הקרובות, הלא הוא מחנה השמאל-רל"ב.

evglev1

Well-known member
מנהל
רק אתה לא מבין שהליכוד רואה בבנט את היריב העיקרי.

Harrington

Well-known member
מנהל
רק אתה לא מבין שהליכוד רואה בבנט את היריב העיקרי.
רק מחנה בנט (ורל"ביסטים בבודדת) לא מבין שהליכוד ממש לא רואה את זה כך :cool:. יותר מזה, אני בספק (קבוע) שגם מחנה בנט או אתה באמת סבורים כך. קשה לדעת אם זאת אמונה/דעה אמיתית או דברים שנכתבים במסגרת קידום הנרטיב הרצוי.

כך או אחרת, אני גם לא רואה כל בעיה אם אתה כן צודק. ככל שהליכוד אכן רואה בבנט "יריב עיקרי" כהגדרתך, טוב וראוי שתפעל ותתבטא נגדו כמובן. אם זה להצביע על היותו "זונה פוליטית", בדיוק זה מה שצריך לעשות. אגב היום אחד החברים שהצטרפו לאחרונה למפלגת בנט, אמר זאת בקולו*, בדיוק את הדברים האלה הגם שבנוסח טיפ-טיפה אחר. כאמור מעלה במקום אחר בשרשור זה, זה לגיטימי לחלוטין. אבל... לצד הלגיטימיות, זה בהחלט כן מעיד על מה שהאיש מוכן לעשות כדי להגיע לכס השלטון האולטימטיבי. זאת בניגוד גמור לאלטרואיזם שניסית לתאר אצלו באחת מתגובותיך בשרשור, כשדיברת על "קווים אדומים" כביכול וכיו"ב תיאורים שהמצאת יש מאין ושכל קשר בינם לנפתול דמיוני לחלוטין.

* ליתר דיוק, פורסמו היום הקלטות שמעידות על כך. אינני יודע ממתי הן בדיוק.

למעלה