בנט קיבל צו הריסה

אבי בן 1231

Well-known member
דיברתי על ביבי, לא על בנט. במה בנט פשע בדיוק, בכך שהוא רצה להחזיר את ישראל לנורמליות?
אכן הוא רצה, אך ............... ניכשל!!!! ובגדול!!
סחט ממך וממני ומכל עם ישראל 45 מיליון דולר בגלל קפריזה של רעייתו הענוגה.
או .............. ובנוסף באופן לא חוקי תוך הפרת צו של בית משפט, ללא תוכנית מאושרת וללא רשיון.
ווואאאווו ......................... אם ביבי היה עושה זאת היו נפתחים לפחות חמישה תיקים והשב"כ היה מטלטל בחקירה ובעינויים כמה עדי שקר.
הוא נירמל פה את החיים!! העלה את התקציב למימון מפלגות בעוד אנשים מחפשים אוכל בזבל.
אפילו מים, שכנראה גם כן מיובאים מאוקראינה, מתיקרים.

dory30

Well-known member
כנראה שרק פושעים נמלטים רואים כל הזמן באחרים כאלה, שהרי נתניהו לא מוגדר כך ע"פ שום קנה מידה. חיי בועה, מגדולי המאפיינים של השמאל הישראלי :).
מה הקשר לבועה? אתה זה שעוצם עיניים ונאחז בביבי השקרן הנאלח ימח שמו. האיש הזה גרוע מסך האויבים של המדינה, הוא אסון מהלך.

אבי בן 1231

Well-known member
מה הקשר לבועה? אתה זה שעוצם עיניים ונאחז בביבי השקרן הנאלח ימח שמו. האיש הזה גרוע מסך האויבים של המדינה, הוא אסון מהלך.
דורי, איני יודע כיצד אוכל להעביר את דברי הוצאת הדיבה שלך נגד ביבי.
הייתי מאוד רוצה לשמוע ולראות שהוא הגיש נגדך תביעה על הוצאת דיבה
בת כמה מיליוני שקלים ולראות אותך נאנק תחת עומס ההוצאות להגנה מתביעה כזו.

dory30

Well-known member
דורי, איני יודע כיצד אוכל להעביר את דברי הוצאת הדיבה שלך נגד ביבי.
הייתי מאוד רוצה לשמוע ולראות שהוא הגיש נגדך תביעה על הוצאת דיבה
בת כמה מיליוני שקלים ולראות אותך נאנק תחת עומס ההוצאות להגנה מתביעה כזו.
יש לי בת דודה עורכת דין, חבל כי תפסיד. וזכותי להגיד מה שבא עליו, כל עוד המנהל לא שם לי גבולות. דברים שנכתבו על בנט ולפיד פי כמה גרועים ממה שכתבתי על ביבי.

אבי בן 1231

Well-known member
יש לי בת דודה עורכת דין, חבל כי תפסיד. וזכותי להגיד מה שבא עליו, כל עוד המנהל לא שם לי גבולות. דברים שנכתבו על בנט ולפיד פי כמה גרועים ממה שכתבתי על ביבי.
וואללה .......................... לא ידעתי שלמנהל פורום בתפוז ישנה הסמכות לאשר לך להוציא דיבה!!!!
תגיד לי, אתה גם חושב לפני שאתה כותב??
מה כוונתך שאפסיד? ומה הקשר שבת הדודה שלך שהיא עורכת דין?

dory30

Well-known member
וואללה .......................... לא ידעתי שלמנהל פורום בתפוז ישנה הסמכות לאשר לך להוציא דיבה!!!!
תתלונן, אשמח.
תגיד לי, אתה גם חושב לפני שאתה כותב??
כן, ואתה.
מה כוונתך שאפסיד? ומה הקשר שבת הדודה שלך שהיא עורכת דין?
אני יכול לתבוע חזרה.

אבי בן 1231

Well-known member
תתלונן, אשמח.

כן, ואתה.

אני יכול לתבוע חזרה.
את מי אתה יכול לתבוע? אותי על כל שכתבתי שהשמצת!!
אשאל אותך שוב. אתה חושב לפני שאתה כותב?
אתה גם יכול לתבוע אותי על כך שכתבתי ללא אישור ההנהלה שאתה מוציא דיבה, דווקא אשמח, תוכל להופיע עם בת הדודה שלך חינם ואני מבטיח לבוא ללא עורך דין.
להתראות בבית משפט!!

למעלה