אחים מוסלמים? כך מרמים אנשים תממים?
בנט הרוס, מה עם לפיד?
האיש הזה מפגר. פשוט מפגר! נתבלעה עליו דעתו.
איך יכול להיות ראש ממשלה טוב, כשהוא לא יודע איפה הוא אמור לגור?האיש הזה מפגר. פשוט מפגר! נתבלעה עליו דעתו.
בנט הסב לי קורת-רוח, אמנם רק לשנה למרבה דאבון-לב, אך חיי-שעה - אף הם חיים ועדיפים עשרה מונים ממה שהיה, ואבוי, ממה שעוד יהיה...
בנט הסב לך קורת-רוח ואתה טוען שהאיש ההוא מפגרהאיש הזה מפגר. פשוט מפגר! נתבלעה עליו דעתו.
בנט הסב לי קורת-רוח, אמנם רק לשנה למרבה דאבון-לב, אך חיי-שעה - אף הם חיים ועדיפים עשרה מונים ממה שהיה, ואבוי, ממה שעוד יהיה...
מפגר? היית מת להיות מפגר כמוהו!האיש הזה מפגר. פשוט מפגר! נתבלעה עליו דעתו.
הוא מפגר מבחינות רבות. אמנם לא בהכרח בהגדרה הפורמלית למונח זה, אבל בהחלט להגדרה העממית שלו.מפגר? היית מת להיות מפגר כמוהו!
מושחת? כן. אגואיסט? כן. רמאי? כן. אבל מפגר? אין סיכוי! האיש הקים חברות הייטק מצליחות והתעשר בזכות כישוריו. אין ספק שהאינטיליגנציה שלו הרבה יותר גבוהה מהממוצע.
כן, אם ההגדרה העממית ל״מפגר״ היא ״מישהו שאני לא מסכים איתו ורוצה ללעוג לו, גם אם הוא הרבה יותר אינטיליגנטי ממני״.הוא מפגר מבחינות רבות. אמנם לא בהכרח בהגדרה הפורמלית למונח זה, אבל בהחלט להגדרה העממית שלו.
לא, לא רק אז. גם אם ההגדרה העממית היא אפס, בדיוק מה שהיא. בעיני בכל אופן, האיש עונה להגדרה זו לחלוטין. אמנם יש לי עוד כמה תארים בשבילו, אבל מאחר וזה לא הנושא אוותר על כך, אם כי היה בהם אולי כדי להסביר/לחזק את עמדתי זוכן, אם ההגדרה העממית ל״מפגר״ היא ״מישהו שאני לא מסכים איתו ורוצה ללעוג לו, גם אם הוא הרבה יותר אינטיליגנטי ממני״.
בקרוב הפושע הנמלט יקבל צו כליאה. תתחילו לרדת למקלטים, כל האנטי ציונים שתומכים בנתניהו. להקיא עליכם.
כנראה שרק פושעים נמלטים רואים כל הזמן באחרים כאלה, שהרי נתניהו לא מוגדר כך ע"פ שום קנה מידה. חיי בועה, מגדולי המאפיינים של השמאל הישראליבקרוב הפושע הנמלט יקבל צו כליאה. תתחילו לרדת למקלטים, כל האנטי ציונים שתומכים בנתניהו. להקיא עליכם.
מה קרה למה בנט נמלט??בקרוב הפושע הנמלט יקבל צו כליאה. תתחילו לרדת למקלטים, כל האנטי ציונים שתומכים בנתניהו. להקיא עליכם.
שיחררו אותך מהמוסד?בקרוב הפושע הנמלט יקבל צו כליאה. תתחילו לרדת למקלטים, כל האנטי ציונים שתומכים בנתניהו. להקיא עליכם.
אנשים מאכילים את עצמם במנת יתר של פייק ניוז. כמו הטראמפיסטים בארה"ב, רק פי כמה יותר גרוע.אחים מוסלמים? כך מרמים אנשים תממים?
דיברתי על ביבי, לא על בנט. במה בנט פשע בדיוק, בכך שהוא רצה להחזיר את ישראל לנורמליות?מה קרה למה בנט נמלט??
בנט עשה לגליזציה לשחיתות. בית המשפט אמר שכל הבניה של המבצר שלו היתה בניגוד לחוק.דיברתי על ביבי, לא על בנט. במה בנט פשע בדיוק, בכך שהוא רצה להחזיר את ישראל לנורמליות?
אתה יודע? בנט (ב' עם חיריק) זו 'בת', בערבית.בנט עשה לגליזציה לשחיתות. בית המשפט אמר שכל הבניה של המבצר שלו היתה בניגוד לחוק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.