בנט מדבר בערוץ 13

evglev1

Well-known member
מנהל
כשלראש הממשלה שלך (לצערי גם שלי) יהיו הבייצים
וכמו בכל העולם הדמוקרטי בקמפיין בחירות, לבוא לעימות עם המתחרה, אז נדבר. בינתיים, פחדן
איך הוא יבוא לעימות, העימות ישודר גם בערוץ 14 ובוחריו יצטרכו לשמוע שהוא חתם על הסכם חברון והסכם וואי, שהוא הצביע בעד ההתנתקות, שהוא שחרר 1027 אסירים תמורת גלעד שליט ביניהם לפחות 500 אסירי עולם רוצחים, שהוא הקפיא את הבנייה באיו"ש לעשרה חודשים והכיר בצורך להקים מדינה פלסטינית בנאום בר אילן, ושב-2011 דיבר רק על נוכחות ביטחונית בבקעת הירדן ולא על ריבונות. איך הוא יכול לבוא לעימות עם ימני או ימני או ימני לשעבר או אפילו מי שמתחזה לימני שיחשוף בפני בוחריו את כל המעשים השמלאניים שהוא עשה והוא עובד שנים על מחיקתם מזכרונם?

marabo

Well-known member
אם אתה לא מאמין לו, למה אתה מקשיב לו. ולתשובה לשאלה שלך, אני לא יכול להגיד שאני מאמין לכל מילה שלו אבל מאמין ל-90% ממה שהוא אומר.
איך אפשר להאמין לאדם שאומר שהוא ימני כאשר הוא חלק מגוש השמאל?

evglev1

Well-known member
מנהל
איך אפשר להאמין לאדם שאומר שהוא ימני כאשר הוא חלק מגוש השמאל?
גוש השמאל זה רק מפלגתו או מפלגותיו המאוחדות של מזהה התהליכים. שאר המפלגות היהודיות מחולוקות לגוש ימין מלוכני וגוש ימין ממלכתי ומרכז.

נערך לאחרונה ב:

kangaroo1

Active member
היה נשמע טיפה שחצן וגם תקיף בצורה מוזרה על גבול האלים ממש.. הוא גם לפני יומיים דיבר על עידן האנחנו אבל עכשיו כל משפט שני ,אצלי זה לא יהיה, מי שיהיה ככה אני מעיף אותו וכו'.. בקיצור קצת מוזר..

רוב הזמן נח

Well-known member
היה נשמע טיפה שחצן וגם תקיף בצורה מוזרה על גבול האלים ממש.. הוא גם לפני יומיים דיבר על עידן האנחנו אבל עכשיו כל משפט שני ,אצלי זה לא יהיה, מי שיהיה ככה אני מעיף אותו וכו'.. בקיצור קצת מוזר..
כי הוא מנהל גרוע.

Henry0

Well-known member
כי הוא מנהל גרוע.
מכונת הרעל בשא תפוקתה

בנט שייך למיעוט שעשה 2 אקזיטים בהיי-טק

בהיותו מייסד ושותף:
- 145 מיליון דולר בחברת קיוטה
- 130 מיליון דולר בחברת סולוטו.

אפשר לאמר על בנט הרבה דברים,
אך הוא הוכיח שהוא יזם ומנהל טוב מאד.

איציק5111

Well-known member
מכונת הרעל בשא תפוקתה

בהיותו מייסד ושותף:

אז יש לו כסף, מה הבעיה שישלם את חובו למדינה? אתה מעדיף שאזרחים ישלמו במקומו?

ומה הקשר?

אתה יכול להיות יזם בתחום מסויים ומנהל מעולה בתחום מסויים ובמקום אחר תהיה גרוע ולא מתאים.

ולנהל מדינה כמו ישראל זה משהו אחר, אז מה ההשוואה בכלל?

Henry0

Well-known member

ומה הקשר?

אתה יכול להיות יזם בתחום מסויים ומנהל מעולה בתחום מסויים ובמקום אחר תהיה גרוע ולא מתאים.

מנהל טוב הוא מנהל טוב,
ולא משנה התחום.

למשל קונצרן ITT מדרג איכות מנהלים.
והם העבירו מנהל בתחום ייצור רכבים בארה"ב, לניהול ביח"ר לסרדינים בנורווגיה.

בעיקרון, התאוריה מסווגת את המנהלים בהתאם להתבגרות החברה שבה הוא מנהל:
חברה בשלב הראשון - מנהל יזם - דוחף קדימה, בעל אורינטציה בולדוזרית, פחות שם לב לצד המנהלי והכספי.
חברה בשלב הביניים - מנהל בירוקרטי. מכניס סדר לבלגן שהשאיר אחריו המנהל היזם, דואג לתזרים מזומנים.
חברה בשלה - מנהל גמיש, יודע לעשות שינויים במוצרים ובשווק, בהתאם לשינוים עם הזמן בטכנולוגיות ובשוק.

מנהל עם איכות מסוימת, מועבר לחברה הזקוקה לאותה איכות,
ולא משנה במה החברה עוסקת.

evglev1

Well-known member
מנהל

ומה הקשר?

בתור מנהל הוא מבין מתי צריך לפטר ומתי צריך לתת עוד הזמדנות, זה דומה בתחומים שונים ואמירה שמי שנאמן לאנשים ולא למדינה יעוף גם נותנת לאנשים שעד עכשיו שירתו אינטרסים פרסונליים חצי שנה לשנות כיוון ב-180 מעלות ולעבוד בצורה ממלכתית ואז הם יישארו בתפקידם וכל עברם בתור משרתי משפחת ראש הממשלה או השר הממונה יישכח והם יישארו בתפקידם.

רוב הזמן נח

Well-known member
מכונת הרעל בשא תפוקתה

בהיותו מייסד ושותף:

אולי תספר מה בדיוק הוא ייצר בהייטק ולמי הוא מכר? ומה בדיוק היה התפקיד שלו שם? שנדע בדיוק את הפרטים.

Harrington

Well-known member
מנהל
מכונת הרעל בשא תפוקתה

בהיותו מייסד ושותף:

א. לא בהכרח. בשביל לקבוע את זה צריך לדעת מה היה תפקידו בחברה ומי מילא תפקידים אחרים (כמו למשל ניהול בתחומים שונים וכיו"ב).
ב. אין כל קשר או דמיון בין ניהול חברה עסקית לניהול מפלגה פוליטית. כך שגם אם נקבע שמר בנט היה גדול מנהלי ישראל מאז ומעולם בחברת הסטארט-אפ שהקים/מכר, זה ממש לא הופך אותו בהכרח למנהל טוב בתחום שמדובר בו כאן.

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני

אם אין לך מושג ירוק בתחום,
אל תתחיל מיייד לשקר כאילו יש אתה יודע על מה אתה כותב

כתבתי לעיל (תשובה לאיציק 511) את התאוריה, וגישה המעשית בשטח.
קושקוש. שמח שפוסט התקפה/השמצה שקרי יעזור לך להירדם הלילה. אנא סלח לי שאתה לא מספיק מענין אותי בשביל לקרוא מעבר למילים הראשונות.

הרבה בריאות,
מיצינו (כמובן ומתוך ידיעה ברורה גם מבלי לקרוא שלא הטרחת את עצמך כעת, אם מתישהו תחשוק נפשך או תתגבר ותתבגר לרמה הנדרשת ותנפיק התייחסות עניינית לדברי, אשמח לשמוע ולקרוא את המשך הגיגיך).

למעלה