בנט מדבר בערוץ 13

evglev1

Well-known member
מנהל
לא רוצה לשמוע אותו בכלל,

עד שהוא לא יחזיר את המיליונים לרשם המפלגות מבחינתי הוא והמצביעים שלו לא ראויים וגוזלים כספי ציבור
למה רק הוא צריך להחזיר? הוא לא הראשון ולא האחרון, ואם הוא היה מתחייב לחזור לימין ולשבת עם ביבי, כל הקואליציה הייתה מגינה על הזכות שלו לא לשלם. הדרישה לשלם נובעת רק מהרצון להשאיר את נתניהו בשלטון, לו היה תומך בהמשך שלטון נתניהו אף אחד לא היה מזכיר את החוב שלו.

איציק5111

Well-known member
למה רק הוא צריך להחזיר? הוא לא הראשון ולא האחרון, ואם הוא היה מתחייב לחזור לימין ולשבת עם ביבי, כל הקואליציה הייתה מגינה על הזכות שלו לא לשלם. הדרישה לשלם נובעת רק מהרצון להשאיר את נתניהו בשלטון, לו היה תומך בהמשך שלטון נתניהו אף אחד לא היה מזכיר את החוב שלו.
כולם צריכים להחזיר,אבל במיוחד מי שמבקש להיות ראש ממשלה.

כל מי שחייב שיחזיר, וגם אם היה עם ביבי הייתי מזכיר, אני לא נותן יד לשחיתות וגזילת כסף מהציבור

Henry0

Well-known member
כולם צריכים להחזיר,אבל במיוחד מי שמבקש להיות ראש ממשלה.

כל מי שחייב שיחזיר, וגם אם היה עם ביבי הייתי מזכיר, אני לא נותן יד לשחיתות וגזילת כסף מהציבור
אף אחד לא צריך להחזיר

יש עיקרון חשוב ביותר שנוצר עם המצאת החברות:
יש הבדל מישפטי בין המנהל או בעל המניות, לבין החברה עצמה.
אלו 2 ישויות מישפטיות ניפרדות.
החברה יכולה לפשוט רגל, ובעל המניות או המנהל לא חייב.

המצאה זו (אנגליה של סוף המאה ה-19) היתה חלק חשוב בהתקדמות הכלכלה העולמית,
כך אנשים השקיעו כסף בעסקים, מתוך ידיעה שבמקרה של כשלון רק הכסף שהשקיעו יאבד, ולא כל הונם.

רק במיקרים קיצוניים (תרמית, הונאה...) בית המשפט יכול "להרים את המסך",
ולראות את בעל החברה, והחברה עצמה, כישות מישפטית אחת.

איציק5111

Well-known member
אף אחד לא צריך להחזיר

כך אנשים השקיעו כסף בעסקים, מתוך ידיעה שבמקרה של כשלון רק הכסף שהשקיעו יאבד, ולא כל הונם.

ממש לא נכון, הוא בעל החברה והוא ניהל אותה אז הוא אחראי.

אני הייתי בעל חברה סגרתי אותה ושילמתי כל שקל ולא התחמקתי מחוב למרות שכמה שנים היתה לא פעילה, אז למה אני אזרח פרטי דואג לשלם ופוליטיקאי לא?

הרמת מסך זה כשל בניהול רשלנות שהביאה את החברה למצב שלה ולא רק תרמית וכולי.

למה אתם מגוננים על גזל של כספי ציבור? אגב גם בחוק הנורבגי וממשלות מנופחות אתם מגוננים למה?

אבל אם היה מדובר באזרח פרטי הייתם בולעים אותו ולא מוותרים,

אז בשם הימין והשמאל אתם מגוננים על גזילת כסף ציבורי?

evglev1

Well-known member
מנהל
ממש לא נכון, הוא בעל החברה והוא ניהל אותה אז הוא אחראי.

אני הייתי בעל חברה סגרתי אותה ושילמתי כל שקל ולא התחמקתי מחוב למרות שכמה שנים היתה לא פעילה, אז למה אני אזרח פרטי דואג לשלם ופוליטיקאי לא?

הרמת מסך זה כשל בניהול רשלנות שהביאה את החברה למצב שלה ולא רק תרמית וכולי.

למה אתם מגוננים על גזל של כספי ציבור? אגב גם בחוק הנורבגי וממשלות מנופחות אתם מגוננים למה?

אבל אם היה מדובר באזרח פרטי הייתם בולעים אותו ולא מוותרים,

אז בשם הימין והשמאל אתם מגוננים על גזילת כסף ציבורי?
הרמת מסך זה במקרה של הונאה ומפלגה שלא עמדה חובותיה כי לא נבחרה לכנסת זאת לא הונאה. אני מניח שאם פתחת חברה בע"מ היו לך שותפים ועזרו לך לכסות את החוב ולא שילמת את החוב לבד. אפילו ביל גייטס לא יכול לכסות חוב של חברה כלשהי בטח לא של מפלגה שלא עברה את אחוז החסימה בישראל.

איציק5111

Well-known member
הרמת מסך זה במקרה של הונאה ומפלגה שלא עמדה חובותיה כי לא נבחרה לכנסת זאת לא הונאה. אני מניח שאם פתחת חברה בע"מ היו לך שותפים ועזרו לך לכסות את החוב ולא שילמת את החוב לבד. אפילו ביל גייטס לא יכול לכסות חוב של חברה כלשהי בטח לא של מפלגה שלא עברה את אחוז החסימה בישראל.
די כבר לגונן עליו, בנט צריך לשלם את חובו לחברה, מצביעיו ותומכיו יכולים לשלם במקומו, אבל אל תפילו את התיק הזה על אזרחים חפים מפשע

רוב הזמן נח

Well-known member
אף אחד לא צריך להחזיר

המקרה של בנט נראה לי שנופל במקרים הקיצוניים האלה.

Henry0

Well-known member
מקרים קיצוניים דורשים הוכחה מובהקת.
לכן מן הדין שתוכיח שאכן זה מקרה כזה קיצוני.

בלי הוכחה שכזו,
אאלץ להבין שאתה כרגיל מעתיק את השקרים של מכונת הרעל.

רוב הזמן נח

Well-known member
מקרים קיצוניים דורשים הוכחה מובהקת.
לכן מן הדין שתוכיח שאכן זה מקרה כזה קיצוני.

בלי הוכחה שכזו,
אאלץ להבין שאתה כרגיל מעתיק את השקרים של מכונת הרעל.
אתה צריך לבדוק קודם את הנושא ולראות אם זה נופל למקרה הקיצוני. אבל אתה החלטת מישום מה להגן על בנט. תראה לאן הגעת! :ROFLMAO:

evglev1

Well-known member
מנהל
לא מדובר במקרים קיצוניים יש הוכחות חותכות שהיו סקרים שהוא על 24 מנדטים והוא רק על 7, רק אם יוכח שהוא מימן את הסקרים שבהם הוא על 15-20 מנדטים והם היו מוטים, רק אז אפשר לדרוש הרמת מסך. שאמנם הסקרים כשאין בחירות מתוכננות לא קובעים כלום, אבל בזמן הבחירות מימון המפלגות כן נקבע על פי תוצאות הסקרים.

איציק5111

Well-known member
אחרי שביבי גזל מיליארד מתושבי הצפון לטובת החרדים...
אז אם ביבי גזל אז זה בסדר שכולם יגזלו? ואגב ההשוואה שלך לא נכונה, כי הצד של ביבי יגיד שהצד שלך גזל לטובת עבאס מנסור.

פה גם לא מדובר בכספי ציבור שניתנו למגזרים בשביל אינטרס פוליטי, מדובר בכסף שהשתמשו בו למטרות פוליטיות וג'ובים לפוליטיקאים.

אם מדובר בפוליטיקאי אתם מגוננים כל אחד על הצד שלו, אבל אם היה מדובר באזרח פרטי הייתם בולעים אותו

evglev1

Well-known member
מנהל
אז אם ביבי גזל אז זה בסדר שכולם יגזלו? ואגב ההשוואה שלך לא נכונה, כי הצד של ביבי יגיד שהצד שלך גזל לטובת עבאס מנסור.

פה גם לא מדובר בכספי ציבור שניתנו למגזרים בשביל אינטרס פוליטי, מדובר בכסף שהשתמשו בו למטרות פוליטיות וג'ובים לפוליטיקאים.

אם מדובר בפוליטיקאי אתם מגוננים כל אחד על הצד שלו, אבל אם היה מדובר באזרח פרטי הייתם בולעים אותו
גם מבחינת ג'ובים השרים מעסיקים אנשים מהמגזר הפרטי ומשלמים להם משכורת על עבודה משרדית שלא רק שהם לא עושים, הם אפילו לא מתייצבים לעבודה, כי הם עובדים באותו זמן ומקבלים משכורת שהיא הרבה מעל המינימום ממקום העבודה שרגליהם לא דרכו בו ולא משום שהם עובדים מהביתה או בזום אלא משום שהם פייק עובדים.

evglev1

Well-known member
מנהל
אחרי שביבי גזל מיליארד מתושבי הצפון לטובת החרדים...
נכון לחלק את העוגה בין חברי הקואליציה כך שמי שלא מקורב לשלטון צריך להסתפק בשאריות ואחר כך לבוא בטענות על חוב של מפלגות. בערך כמו שאיראן תתלונן על העוני בארה"ב ותאשים בכך את טראמפ.

צביקה5311

Well-known member
לא רוצה לשמוע אותו בכלל,

עד שהוא לא יחזיר את המיליונים לרשם המפלגות מבחינתי הוא והמצביעים שלו לא ראויים וגוזלים כספי ציבור
כשלראש הממשלה שלך (לצערי גם שלי) יהיו הבייצים
וכמו בכל העולם הדמוקרטי בקמפיין בחירות, לבוא לעימות עם המתחרה, אז נדבר. בינתיים, פחדן

איציק5111

Well-known member
כשלראש הממשלה שלך (לצערי גם שלי) יהיו הבייצים
וכמו בכל העולם הדמוקרטי בקמפיין בחירות, לבוא לעימות עם המתחרה, אז נדבר. בינתיים, פחדן
עימות על מה? שניהם ימניים ואין הבדל בדעות שלהם

לגבי אחריות ל7.10 שניהם אחראיים, ביבי עמד בראש עם אחריות גדולה יותר אבל גם לבנט יש חלק ולא רק בגלל שהיה ראש ממשלה לקצת זמן, הוא היה חלק בכיר ולא חדש בעולם הפוליטי או הממשלתי, הוא היה בממשלות ביבי.

אז על מה העימות?

ולמה אתם מתעקשים לשמר את כל מי שהיה לפני ה7.10? יש מפלגות חדשות עם אנשים מוכשרים הרבה יותר ממה שיש היום בכנסת.

עינת וילף מפלגת עוז , אישה סופר מוכשרת, אין היום בכנסת שום אישה ברמה שלה.

ירון זליכה המפלגה הכלכלית, סופר מוכשר לוחם אמיתי נגד יוקר המחייה והפוליטיקאים, נראה שבעלי ההון והפוליטיקאים לא אוהבים אותו

evglev1

Well-known member
מנהל
עימות על מה? שניהם ימניים ואין הבדל בדעות שלהם

לגבי אחריות ל7.10 שניהם אחראיים, ביבי עמד בראש עם אחריות גדולה יותר אבל גם לבנט יש חלק ולא רק בגלל שהיה ראש ממשלה לקצת זמן, הוא היה חלק בכיר ולא חדש בעולם הפוליטי או הממשלתי, הוא היה בממשלות ביבי.

אז על מה העימות?

ולמה אתם מתעקשים לשמר את כל מי שהיה לפני ה7.10? יש מפלגות חדשות עם אנשים מוכשרים הרבה יותר ממה שיש היום בכנסת.

עינת וילף מפלגת עוז , אישה סופר מוכשרת, אין היום בכנסת שום אישה ברמה שלה.

ירון זליכה המפלגה הכלכלית, סופר מוכשר לוחם אמיתי נגד יוקר המחייה והפוליטיקאים, נראה שבעלי ההון והפוליטיקאים לא אוהבים אותו
עימות על וועדת חקירה שתחקור באמת את הסיבות לאסון. עימות על חוק גיוס. אבל הראתה נקודה מעניינת בעימות עם ביבי בנט יוכל להוכיח את הימניות שלו, וזה הדבר שהכי מפחיד את ביבי, שבנט עשה את הבלתי אפשרי והוביל "ממשלת שמאל" למדיניות ימין.

למעלה