כוכבית מצויה
Well-known member
אתה יודע למה.למה? קלייר בנט מתה,
יהי זכרה ברוך
אתה יודע למה.למה? קלייר בנט מתה,
יהי זכרה ברוך
זה שתפנה אותי לאותה אמירה לא יהפוך את הבחירה שלך לתת את הכותרת הספציפית הזו לפחות מבישה, נהפוך הוא אתה רק חוזר על אותה שטות פעם נוספת ומבהיר בכך שהמעשה מכוון.
כמו הרבה כותרות עיתונאיות, נועדה לתפוס את העין ולגרום לקרוא את תוכנה.זה שתפנה אותי לאותה אמירה לא יהפוך את הבחירה שלך לתת את הכותרת הספציפית הזו לפחות מבישה, נהפוך הוא אתה רק חוזר על אותה שטות פעם נוספת ומבהיר בכך שהמעשה מכוון.
גם ישמעאל בן נתניהו מת.למה? קלייר בנט מתה,
יהי זכרה ברוך![]()
אני התייחסתי למאורע עכשווי, למותה המצער, בטרם עת, של בנט ז"ל ולא למשהו בהיסטוריה.
אי אפשר להצטער באמת על מוות של דמות בידיונית.אני התייחסתי למאורע עכשווי, למותה המצער, בטרם עת, של בנט ז"ל ולא למשהו בהיסטוריה.
אתהאי אפשר להצטער באמת על מוות של דמות בידיונית.
בטח לא להדליק לה נר נשמה.
לגבי הסדרה, ישנה סדרת בת בשם Heroes: Reborn שלה היו 13 פרקים, אך היה רק עונה אחת שלה.גם באופן תיאורטי לגמרי אם הסידרה ממשיכה מלהקים שחקנית חדשה לתפקיד קלייר בנט.
או אם עושים על הסידרה סרט.
מי שמתה היא לא בנט...המוות הוא לא של דמות דמיונית אלא של השחקנית ששיחקה את דמותה.
כתוב שהסידרה לא לכדה את הקסם של הסידרה הראשונה ולכן לא הזמינו עונה שניה.לגבי הסדרה, ישנה סדרת בת בשם Heroes: Reborn שלה היו 13 פרקים, אך היה רק עונה אחת שלה.
כל עוד לא הביאו שחקנית חלופית לשחק את הדמות, אפשר להחשיב אותה כמתה.מי שמתה היא לא בנט...
לדאבוני, לא מצאתי בנטפליקס ששם ראיתי את כל 4 העונות של הסדרה.כתוב שהסידרה לא לכדה את הקסם של הסידרה הראשונה ולכן לא הזמינו עונה שניה.
סרט, לרוב, עושים עם שחקנים אחרים, נדיר ששחקני סדרה הם השחקנים גם בסרט.עדיין סרט אולי יצליח עם קצת מזל.
בגלל שהייתה שחקנית מרכזית בסידרה לא סביר שיוותרו עליה אם יהיה remakeכל עוד לא הביאו שחקנית חלופית לשחק את הדמות, אפשר להחשיב אותה כמתה.
עוד הוכחה שהיא "לא מתה".סרט, לרוב, עושים עם שחקנים אחרים, נדיר ששחקני סדרה הם השחקנים גם בסרט.
אז הוכחת את טענתי שהיא מתה,בגלל שהייתה שחקנית מרכזית בסידרה לא סביר שיוותרו עליה אם יהיה remake
אבל בינתיים אין סרט ואני מעריך שלא יהיה.עוד הוכחה שהיא "לא מתה".
נראה לי שהסידרה הייתה יקרה להפקה,לדאבוני, לא מצאתי בנטפליקס ששם ראיתי את כל 4 העונות של הסדרה.
מה, לדעתך, הפך אותה ליקרה?נראה לי שהסידרה הייתה יקרה להפקה,
4 עונות זה מעט לסידרה מצליחה.
לגבי הסדרה, ישנה סדרת בת בשם Heroes: Reborn שלה היו 13 פרקים, אך היה רק עונה אחת שלה.
www.instagram.com
לאור היחס שלך לפוליטיקאי הישראלי נפתלי בנט, חשבתי שכתבת על כך בשמחה.אני התייחסתי למאורע עכשווי, למותה המצער, בטרם עת, של בנט ז"ל ולא למשהו בהיסטוריה.
חס ושלום, אפילו, על יאיר גולן לא אשמח.לאור היחס שלך לפוליטיקאי הישראלי נפתלי בנט, חשבתי שכתבת על כך בשמחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.