בנט ז"ל

evglev1

Well-known member
מנהל
אשריך שלפחות הבנת את הבדיחה.
אם אדם סביר לא יכול להבין את הבדיחה כנראה זו לא בדיחה שנועדה להצחיק אלא רק ללעוג לפוליטיקאי ולתומכיו או גרוע מכך להציג משאלת לב.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אם אדם סביר לאכול להבין את הבדיחה כנראה זו לא בדיחה שנועדה להצחיק אלא רק ללעוג לפוליטיקאי ולתומכיו או גרוע מכך להציג משאלת לב.
ברור שהבדיחה נועדה ללעוג לבנט בצורה כלשהי. אבל, ואולי אני לא שייך לקבוצת בני האדם הסבירים, פשוט לא הבנתי מה בכלל אמור להצחיק כאן בסיפור. אז אמנם הבנתי מהתגובות שבכל מקרה הבדיחה ככל הנראה לא באמת מצחיקה (אם כי ספק שהייתה אמורה להיות כפי שכתבת). אבל אני הקטן פשוט לא הבנתי אותה לכתחילה. מה הקשר בין בנט, ז"ל או יבדל"א, לשחקנית הוליוודית שהלכה לעולמה בגיל צעיר? מה שייך חידוש רקמות לסיפור או למי מהם? מה אמור להיות מצחיק פה (בין אם זה אכן כך ובין אם לאו)?

evglev1

Well-known member
מנהל
ברור שהבדיחה נועדה ללעוג לבנט בצורה כלשהי. אבל, ואולי אני לא שייך לקבוצת בני האדם הסבירים, פשוט לא הבנתי מה בכלל אמור להצחיק כאן בסיפור. אז אמנם הבנתי מהתגובות שבכל מקרה הבדיחה ככל הנראה לא באמת מצחיקה (אם כי ספק שהייתה אמורה להיות כפי שכתבת). אבל אני הקטן פשוט לא הבנתי אותה לכתחילה. מה הקשר בין בנט, ז"ל או יבדל"א, לשחקנית הוליוודית שהלכה לעולמה בגיל צעיר? מה שייך חידוש רקמות לסיפור או למי מהם? מה אמור להיות מצחיק פה (בין אם זה אכן כך ובין אם לאו)?
אז גם אם לא מבינים את הבדיחה אפשר לחשוב שהכותרת מגוכחת גם כי מדובר בפרובוקציה וגם כי אין קשר בין הכותרת לכתבה בקישור.

Harrington

Well-known member
מנהל
אז גם אם לא מבינים את הבדיחה אפשר לחשוב שהכותרת מגוכחת גם כי מדובר בפרובוקציה וגם כי אין קשר בין הכותרת לכתבה בקישור.
זה ברור שהכותרת מלמדת יותר על מי שניסח אותה מאשר על מושאה, במקרה הזה בנט. את זה אכן אפשר להבין גם בלי להבין מהי הבדיחה או מדוע היא אמורה להיות מצחיקה ברמה כזאת או אחרת :cool:.

למעלה