דיברגנט חדש
Well-known member
נערך לאחרונה ב:
אני מוכן לקבל בדיחה שחורה טובה
אשריך שלפחות הבנת את הבדיחה.אני מוכן לקבל בדיחה שחורה טובה
אבל הבדיחה הזו פשוט מטומטמת וחברות היגיון הומוריסטי.
אם אדם סביר לא יכול להבין את הבדיחה כנראה זו לא בדיחה שנועדה להצחיק אלא רק ללעוג לפוליטיקאי ולתומכיו או גרוע מכך להציג משאלת לב.אשריך שלפחות הבנת את הבדיחה.
ברור שהבדיחה נועדה ללעוג לבנט בצורה כלשהי. אבל, ואולי אני לא שייך לקבוצת בני האדם הסבירים, פשוט לא הבנתי מה בכלל אמור להצחיק כאן בסיפור. אז אמנם הבנתי מהתגובות שבכל מקרה הבדיחה ככל הנראה לא באמת מצחיקה (אם כי ספק שהייתה אמורה להיות כפי שכתבת). אבל אני הקטן פשוט לא הבנתי אותה לכתחילה. מה הקשר בין בנט, ז"ל או יבדל"א, לשחקנית הוליוודית שהלכה לעולמה בגיל צעיר? מה שייך חידוש רקמות לסיפור או למי מהם? מה אמור להיות מצחיק פה (בין אם זה אכן כך ובין אם לאו)?אם אדם סביר לאכול להבין את הבדיחה כנראה זו לא בדיחה שנועדה להצחיק אלא רק ללעוג לפוליטיקאי ולתומכיו או גרוע מכך להציג משאלת לב.
אז גם אם לא מבינים את הבדיחה אפשר לחשוב שהכותרת מגוכחת גם כי מדובר בפרובוקציה וגם כי אין קשר בין הכותרת לכתבה בקישור.ברור שהבדיחה נועדה ללעוג לבנט בצורה כלשהי. אבל, ואולי אני לא שייך לקבוצת בני האדם הסבירים, פשוט לא הבנתי מה בכלל אמור להצחיק כאן בסיפור. אז אמנם הבנתי מהתגובות שבכל מקרה הבדיחה ככל הנראה לא באמת מצחיקה (אם כי ספק שהייתה אמורה להיות כפי שכתבת). אבל אני הקטן פשוט לא הבנתי אותה לכתחילה. מה הקשר בין בנט, ז"ל או יבדל"א, לשחקנית הוליוודית שהלכה לעולמה בגיל צעיר? מה שייך חידוש רקמות לסיפור או למי מהם? מה אמור להיות מצחיק פה (בין אם זה אכן כך ובין אם לאו)?
זה ברור שהכותרת מלמדת יותר על מי שניסח אותה מאשר על מושאה, במקרה הזה בנט. את זה אכן אפשר להבין גם בלי להבין מהי הבדיחה או מדוע היא אמורה להיות מצחיקה ברמה כזאת או אחרתאז גם אם לא מבינים את הבדיחה אפשר לחשוב שהכותרת מגוכחת גם כי מדובר בפרובוקציה וגם כי אין קשר בין הכותרת לכתבה בקישור.
אין יכולת לשנות צורה רק להחלים מהר,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.