בנות

dance of life

New member
חסומה לי הכניסה לצ'אט...../images/Emo4.gif

אוכל לדבר איתך בפרטי? (שלחי מסר)

dance of life

New member
טודע מורן ומוז

על התגובות...:) *אני*... המ.. צריכה לדבר עם מישו
כדי לא לצאת מהדעת
דברו על משו.. ספרו משהו שמח... שימו תמונות של חיות... אפשR? תודה.. אעריך זאת מאד... רוצה לחייך טיפה :*)

ה מוזה

New member
מרגע זה מוכרז פה שרשור אוף טופיק

אפשר תמונות , בדיחות , חיוכים , מה יש בתפריט ??

moran500

New member
"מי זה בולי" ?????!!???? ../images/Emo2.gif

תתביישי!!! "בולי קטן וליבי גם... לה לה לה" בולי הקטן!! מהטלוויזיה!

שיריה

New member
היי... זוכרים את המשחק

ששיחקנו על האמת והשקר ? אז עכשו תורי. הסבר קטן למי שלא היה, אני אומרת 3 משפטים, אחד אמת שניים שקר אתם צריכים לנחש מה האמת. אז ככה...
באחד ממסעותי ביליתי לילה במעצר בגלל שתפסו אותי בלי דרכון.
לפני שנתיים הלכתי לאיבוד בטיול וביליתי לבד עד שמצאו אותי בשעה 11:00 בלילה במסלול שנגמר ב 15:00 בצהריים. (פדיחות)
ח"כ דליה איציק צעקה עלי והעיפה אותי מחדר הישיבות של מפלגת העבודה.

ה מוזה

New member
חחח אוי זה קשה ../images/Emo122.gif

אהממ... בלי דרכון ? לא חושבת.. לאיבוד..? די נראה לי :) דליה איציק ..? מאוד נראה לי :) אז ..נעשה אנ דנ דינו ו.. אהמממ ..טררםם (תופים חצוצרות )
3 - דליה אציק העיפה אותך מחדר הישיבות ( אולי הייתי לבחור 2 שהלכת לאיבוד ?) אוף.. זה קשה

שיריה

New member
טוב זה לא חכמה ככה...

ולתוצאות... תם תם תם תם תם תם מוז... קבלי נקודה. החוצפניה הלבינה את פני ברבים ! אבל מאז הפכתי להיות ממש סלברטי כי כל מי שראה אותי אמר יה... אנחנו מקווים שלא לקחת אותה קשה, ושהיא לא שווה את זה ובלה בלה בלה! (עוד שלוש נקודות למי שמגלה מה עשיתי שם! )

dance of life

New member
חחחח

אני מכירה אותה, את הגבת איציק באמת לא האדם הכי סימפטי בארץ אבל זה מה יש.. חחח מה באמת עשית שם? (מוזי זרקי עצם..)

ה מוזה

New member
עצם

מה שיריה עשתה בחדר הישיבות של מפלגת העבודה 1. נאמה נאום על ציונות וערכי עבודה 2. שרפה את הבורקסים של גב' דליה 3. הטיחה בה את האמת - שהיא ? חחח...אין לי שמץ של עצם

למעלה