תראו איזה מתוקים
ש שיריה New member 12/8/03 #21 חחח..... מוזית את שוב צודקת! חחח.... אתם לא רוצים שאני יעשה לכם בורקסים...! עצם העניין שבועיים של מלצרות, וברחתי כל עוד נפשי בי!
חחח..... מוזית את שוב צודקת! חחח.... אתם לא רוצים שאני יעשה לכם בורקסים...! עצם העניין שבועיים של מלצרות, וברחתי כל עוד נפשי בי!
ה ה מוזה New member 12/8/03 #23 חחח ואת הזמנת אותנו לארוחת ערב? חבר'ה - לאכול בבית הבורקס נשרף חחחחח..אוי זה היה טוב ! שרפת לדליה את הבורקס מגיע לה ! שתאכל במבה
חחח ואת הזמנת אותנו לארוחת ערב? חבר'ה - לאכול בבית הבורקס נשרף חחחחח..אוי זה היה טוב ! שרפת לדליה את הבורקס מגיע לה ! שתאכל במבה
ה ה מוזה New member 12/8/03 #25 במבה ? לא מעבירה בימבה ולא במבה שדליה תאכל בורקס ! שרוף - מוזה . שומרת על במבה -
S sunset* New member 12/8/03 #27 אבל אבל אבל אבל..... גמאני רעבה.... מוזי, תכיני משהו טעים...... בורחת לפני שהאוכל יהיה מוכן... נראה לי שיותר בטוח להזמין משהו....
אבל אבל אבל אבל..... גמאני רעבה.... מוזי, תכיני משהו טעים...... בורחת לפני שהאוכל יהיה מוכן... נראה לי שיותר בטוח להזמין משהו....
M moran500 New member 12/8/03 #30 בתפריט: מנה ראשונה! ../images/Emo21.gif ולמנה ראשונה- תמונה, יצירת השפית מורן אם תרצו גם מנה עיקרית וקינוח תפנו למלצרית, שהיא גם אני =) זוהי מסעדה של איש(ה) אחד(ת)!
בתפריט: מנה ראשונה! ../images/Emo21.gif ולמנה ראשונה- תמונה, יצירת השפית מורן אם תרצו גם מנה עיקרית וקינוח תפנו למלצרית, שהיא גם אני =) זוהי מסעדה של איש(ה) אחד(ת)!
א א ו ר הירח New member 12/8/03 #35 הנה עוד ... אוווווףףףףףףףףף.... שוב פעם פיספסתי את כל הכיף!!! מה יהיה ?! שיריה שובבה , אותך מעיפים?! אני מקווה שה שאכלתם הייתה טעימה אתמול בלעדיי...
הנה עוד ... אוווווףףףףףףףףף.... שוב פעם פיספסתי את כל הכיף!!! מה יהיה ?! שיריה שובבה , אותך מעיפים?! אני מקווה שה שאכלתם הייתה טעימה אתמול בלעדיי...
M moran500 New member 12/8/03 #36 הנה עוד ../images/Emo78.gif במיוחד בשבילך!!! ואפילו ואם תרצי משהו בריא ויש גם מבחר שתייה ואם את רוצה אווירה רומנטית איך המסעדה שלנו?
הנה עוד ../images/Emo78.gif במיוחד בשבילך!!! ואפילו ואם תרצי משהו בריא ויש גם מבחר שתייה ואם את רוצה אווירה רומנטית איך המסעדה שלנו?