בנות...

מאיה מ

New member
בנות...

אני חייבת לציין שאתן פשוט מוכשרות... בצורה מדהימה, ניסיתי להבין איך עושים את הבובות האלה, אבל, לא בורכתי בכישרון שכזה אבל ממש כיף להיסתכל על היצירות שלכן... מדהים!!!

Jelly Beans

New member
אמ.. ../images/Emo60.gif

תכנסי לפה ותנסי להבין.. זה מוסבר שם טוב מאוד! יום טוב שיר

מאיה מ

New member
אני קצת איטית...

האתר ממש מגניב, זה נראה באמת יותר פשוט... אבל ניתקעתי בשלב הראשון, אני לא מצליחה להעתיק את הבייס ל"צייר",
!!!!!!!!!! ואני לא אוותר, היום אני אציג לכם דולי שהיא שלי... תיתכוננו לזוועות...

swirrrly

New member
פשוט לוחצים על הבייס עם הלחצן

הימיני בעכבר ובוחרים בשמירה בשם או העתק... כשאת שומרת בשם, פשוט תבחרי איפה לשמור את הקובץ... כשאת עושה העתק לכי לצייר, תעשי הדבק דרך עריכה ותשמרי... כל דבר שקשור לדוליז תמיד רצוי לשמור כקבוץ מסוג BMP. וזהו, מקווה שעזרתי..
!

swirrrly

New member
גם אני פעם נכנסתי רק כדי להסתכל

אבל בסוף הצלחתי להגיע לרמה שאני היום... אגב יש לי רעיון! הוא בטח כבר מנוצל ומאוס אבל כל אחד מציגה את הדולי שהיא הכי אוהבת! בלי ניצולי שרשור, ובלי להגיב! פשוט, שימו את הדולי שאתן הכי אוהבות! מותר ורצוי לתת הסבר קטן ליד כל אחת! אני, מנסתם, אתחיל. משמאל, יש לנו דולי, שאני אישית מאוד גאה בה. אממ.. אני מאוד אוהבת את הבייס שעליו היא עשויה, הבוקסום, וזה קצת מעצבן לראות שהבנות לא אוהבות אותו... מאוד שמחתי כשקיבלתי עליו תגובות חיוביות, זה היה ממש תענוג. אני חושבת שהנעליים בו נראים כמו רגלי עץ, לצערי נעליים היו תמיד מכשול. אני חושבת שהשיער יפה אבל נראה יותר מדי כמו פלסטיק. וזהו, כל אחת משרשרת כאן דולי אחת ויחידה שהיא הכי הכי אוהבת, ואסור להגיב לדולי של האחרת! בלי הגבות ובלי ניצולי שרשור! וכל אחת גם מפרטת על הדולי שלי... אני חושבת שזה יהיה "שרשור האגו הגדול", בו כל אחת תפרט כמה היא אוהבת את הדוליז שלה... רעיון חביב, לא?

swirrrly

New member
אופס!

בסוף זה כל אחת תפרט על הדולי שלה, לא שלי, בלי אי הבנות. כל אחת שמה דולי יחידה שבא לי לברבר כמה היא אוהבת אותה..

הינה הדולי שאני הכי אוהבת../images/Emo26.gif

עשיתי אותה היום עם ליעדוש´151, פירוט על הדולי: יש לה שיער חום גלים+סרט כחול בשיער(סרט כחול במובן השני ולא ה..) סוג הבייס שלה הוא אמוקיס מכנס מתרחב וכפכפים נחמדים... עבדנו עליה בערך שעתיים אז הינה היא:סנדי(השם שלה) (רעיון טוב לשירשור)

swirrrly

New member
כשמישהי שוכחת לצרף את הקובץ

להודעה בה היא תכננה לשים את הקובץ, אנחנו אומרות שזה מסורת, כי זה קורה הרבה לבנות בפורום..

כי המסורת מכה בכווווולן.../images/Emo123.gif

המסורת היא לשכוח לצרף קבצים.
והיא לא פוסחת על פוסחת על אף אחת.
בלי פרוטקציות.

אוקי..

הממ נראה לי שזו הדולי שאני הכי אוהבת
היא מבין האמוקיסיות הראשונות שעשיתי.. גנבתי את המכנסיים שלה מאמוקיסית אחרת שהכנתי בדיוק לפניה, ואת השיער גנבתי מדיינג´רית אחת שעשיתי והתאמתי את הצורה שלו לראש שלה ואז רק החלפתי את הצבעים והכנתי חולצה ונעליים בשנייה בסה"כ לקח לי לא יותר מ-2 דקות להכין אותה.. אבל לא יודעת למה, אני מתה עליה
אולי בגלל השילוב השולת של שחור וורוד-אדום-זוהר שהוא כידוע אחד האהובים עליי..^_^ *משפילה מבט לעבר ציפרני ידיי*

swirrrly

New member
וואו!!!!

ממש כוסית בטירוף,אין לי ממש שום טענות!!!!! כוסית כוסית כוסית! DAMN! איזה מתוקה מתוקה מתוקה...... הנעליים ממש פ33ה
השיער מהממם, החולצה... החצאית קצת פשוטה יחסית אבל גם היא טובה! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

swirrrly

New member
אופסי!

שכחתי שזה "שרשור האגו הגדול".... אני ממש מצטערת הרסתי את השרשור של עצמי! בבקשה, מנהלת תמחקי את התגובה שעשיתי לה!

למעלה