בנות...

דנדוש383

New member
תודה...

אני אנסה לשפר את החצאית. נ.ב: נדמה לי שרק שתינו עכשיו בפורום...

swirrrly

New member
את יכולה לשים את הדולי בשרשור אחר?

כי לפי חוקי השרשור ששמתי אסור היה לי להגיב לך, אז אני גם לא אגיב עכשיו, וגם מה שעשית זה כאילו ניצול... בקיצור הרסתי את השרשור של עצמי

NasTy GirL

New member
../images/Emo108.gif

הן ממש מזכירות את המכנסיים שאני עשיתי, אבל שלך יותר דגמ"חיות... אבל היא מהממממממממממממממממממממממממת! ושולת זה עם ט´...

הגדים יפים והכל יפה אבל

הבייס הזה מעורר בי חלחלה!! לא יודעת כל המרפקים הבולטים האלה לא עושים לי טוב! אבל הביצוע ממש טוב!

מאיה מ

New member
גרררררררררררררררר

הקנאה אוכלת אותי, אני לא מצליחה לעשות כלום...

L oo Li

New member
יצא לי שיער../images/Emo5.gif אבל סוף סוף סיימתי

את הדולי הזאת וכדי שלא יהיו טעויות זה לא אמור להיות בד שקוף אלא שמלת רשת על שמלה אדומה-סגולה ותגיבו כדי שאני אוכל לתקן ולשפר (תהיו רעות, אני מרשה, אבל תסבירו, בבקשה)

תגובה לדולי שלך לולי

הדולי נחמדה מאד, השיער מוזר, השימלה ממש חמודה והסנדלים נחמדים. בסכ´´ה נחמדהההההההה
מנועה

L oo Li

New member
תודה אבל אתן יכולות להסביר לי למה

השיער אף פעם לא מצליח לי? אני מתכוונת - מה אני עושה לא נכון?

france

New member
אוקיי

אין כזה דבר נכון או לא. לי יש בייסים שאני מציירת עליהם בקביעות כמו מנגות (שכולן שונאות) או אמוקיס וכאלה שהראש שלהם זהה בכול הבייסים. אני מציירת פוני כזה וזאת הצורה הבסיסית שלי שאני שמה ברוב הבייסים. גם שיער שאני אוהבת אני גוזרת מסביב ומוחקת ואז שומרת, ולפעמים אני עורכת אותו או צובעת ואז משתמשת בו. כל שיער שאני מציירת למנגות אני גוזרת ועורכת מהצורה הבסיסית. זה קל נוח ושימושי. אולי את לא זורמת בשיער. שאני מציירת אני מציירת סתם, לא פיקסל אחרי פיקסל, ואז עושה שינויים עד שאני אוהבת את זה. אבל שוב, זאת רק דעתי

למעלה