בנות, תגידו תאמת

tzurtzur

New member
בנות, תגידו תאמת

האם יש אצלכן הבדל בתדירות גילוח\מריטה (ואני מתכוונת בעיקר למשולש הזהב
) בין תקופה של זוגיות לבין תקופה של סינגליות?

אני לא אישה, אבל בקרוב עושה ניתוח

לשינוי מין, בכל זאת יש לי תשובה בשבילך שלדעתי לא תהיה שונה מתשובתה של אישה. יש הבדל, מאד ברור אפילו. בתקופה של סינגליות אני שם לב שפחות משקיעים, אלא אם זה לפני סטוץ.. בתקופה של זוגיות, שמים על זה דגש וכן משקיעים שם יותר טיפול. זה כמו למשל, אני למשל לא מסתפר כשאני סינגל, לפעמים אני מגדל שיער יותר זמן להבדיל מתקופה שבה אני כן יוצא לדייט או שיש לי בת זוג. אני גם נוהג לקצץ למטה, איכפת לי למשל שלבת הזוג שלי תהיה לפחות תיספורת שם ולא ג'ונגל, אני לא בא עם כלב רועים

tzurtzur

New member
../images/Emo12.gif

ואני לא פודלית
סחטיין על ההשקעה! חבל שאתה עושה ניתוח ...

ותוספת ../images/Emo13.gif

אישית אני מעדיף שיהיה שם כמה שפחות שיער למרות שזה לא מפריע לי... פשוט זה אחד המקומות שבהם אני אוהב יותר לבלות ולנקות באופן עצמאי מדוקדק חמים ומתלקק.. חחחחחחחחחחח מה לעשות, זה שירשור מזמין
לדעתי אישה צריכה לדאוג שהמקום הזה יהיה מטופח, במיוחד כשהיא נמצאת בזוגיות, כמו שאני מטפח שם כך אני מצפה מבת זוגי. ** רק הליקוק יכול *

tzurtzur

New member
ברור

אבל אני לא מדברת על זוגיות. אני מדברת על תקופת יובש. או במילים אחרות האם אנחנו מטפחים את גינתנו בשביל בני המין השני או שבלי שום קשר , ככה בשביל ההרגשה הטובה? ודרך אגב.. אפשר להצטרף למפלגה שלך?

תקופת יובש? אמממממ

כשאני בתקופת יובש- בשביל מה אני אסתפר שם? בשביל הכלב שלי? חחחחחח לא נראה לי שנשים מגלחות שם בשביל הכייף שלהן, לרוב הן מגלחות שם כדיי לרצות אותנו, את הגברים
יאאלה, מי בא לרופני?

גלי 1970

New member
לא כולן

יש כאלה שזה פשוט להרגשה הטובה שלהן בדיוק כמו עם הלבשה תחתונה,יש כאלה שיקפידו על סטים יפים כל יום ויש כאלה ששומרות אותם רק לאירועים מיוחדים. אני עושה הכל למען הרגשה טובה שלי ולא בשביל אף אחד אחר

אהה, אחלה ../images/Emo13.gif

אז גם ציצים יפים וגם כוס מגולח לתפארת מדינת ישראל? חחחחחחחחחח וועעילה וועילה , נראה לי שאחרי השירשור הזה תיבת המסרים שלך תהיה מפוצצת בזרעים מתנווטים שכבר לא משנה מהי המטרה- הם כבר שם

טוף, אני מצטער ../images/Emo13.gif

אבל באמת, השירשור הזה מזמין ... מה לעשות, שירשור על דגדגנים תמיד מרעיד לי את השקט הנפשי
?

tzurtzur

New member
בוא'נה

הדלקתי אותך עם השירשור הזה הא?... יש לך מזל שאני מזדהה איתך רק בגלל זה אני מוותרת לך הפעם..

אכן, זה שירשור חביב ../images/Emo6.gif

הבעיה היחידה פה שאני מתחיל לקבל תישדורת של תמונות לא ממש נעימות עכשיו בדימיון שלי, שדות של אירוסים, גינה לי , יער יער, מפרצים נהרות נחלים... טוב שלא אמרת בפרדס ליד השוקת

למעלה