T tzurtzur New member 2/12/05 #5 ../images/Emo12.gif אני אנסח זאת אחרת.. כשאת סינגלית ואין לך סקס הרבה זמן האם את מגדלת לך: שתיל קטן גינה חביבה פארק או יער עד?
../images/Emo12.gif אני אנסח זאת אחרת.. כשאת סינגלית ואין לך סקס הרבה זמן האם את מגדלת לך: שתיל קטן גינה חביבה פארק או יער עד?
A a girl named tal New member 2/12/05 #18 נו טוב יש דברים שאני מקפידה עליהם ב100% עם בן זוג בלי זוג עם סטוץ ובלי סטוץ ויש דברים שפחות שמים עליהם דגש
נו טוב יש דברים שאני מקפידה עליהם ב100% עם בן זוג בלי זוג עם סטוץ ובלי סטוץ ויש דברים שפחות שמים עליהם דגש
T tzurtzur New member 2/12/05 #21 ../images/Emo9.gif כשאני בזוגיות אני משתדלת מאד כל הזמן להיות מטופחת, אבל מאז שאני לבד (ואני לבד כבר כמעט חודש) חייבת להודות שאחרי מבט קצר .. אני יכולה בכיף לשיר את השיר גינה לי גינה לי..
../images/Emo9.gif כשאני בזוגיות אני משתדלת מאד כל הזמן להיות מטופחת, אבל מאז שאני לבד (ואני לבד כבר כמעט חודש) חייבת להודות שאחרי מבט קצר .. אני יכולה בכיף לשיר את השיר גינה לי גינה לי..
ל לא נסיך ולא מושלם New member 2/12/05 #23 גינה לי גינה לי זה עדין מידיי חחחח הייתי הולך על השיר : " ביער ביער ביער נרקוד נרקוד "
T tzurtzur New member 2/12/05 #29 לא נכון יש לי קצב גדילה איטי.... בוא נתפשר על "שדות של אירוסים"....
A a girl named tal New member 2/12/05 #34 שתהיי בריאה ../images/Emo6.gif מצדיעה לך אני כולי פה במבוכה רק מלקרוא אותך ואותי קשה להביך!!
ל לא נסיך ולא מושלם New member 2/12/05 #35 את יודעת מה? את תמשיכי לשיר לך " שדות של אירוסים " ואני? אני "אשב לי על הגדר "