סודות... שדות.. של אירוסים...
A a girl named tal New member 2/12/05 #42 אז לא היתה לי מכונית גדולה.... אז עברנו לפרדס ליד השוקת חחחחחחחחחחחחח (אני מכחישה קשר להשתתפות בדיון אני בסך הכל מחברת ביניכם את השירים)
אז לא היתה לי מכונית גדולה.... אז עברנו לפרדס ליד השוקת חחחחחחחחחחחחח (אני מכחישה קשר להשתתפות בדיון אני בסך הכל מחברת ביניכם את השירים)
ל לא נסיך ולא מושלם New member 2/12/05 #44 אז לא היתה לי מכונית (מכסחת דשא ) גדולה... אז לא ידעתי מה יש בסופה ... של הייעור האין סופי וזה כל כך מדליק אותי.. שדותתתתתתתתתתתתתתתתתתת שדותתתתתתתתתתתתתת של אירוסים.
אז לא היתה לי מכונית (מכסחת דשא ) גדולה... אז לא ידעתי מה יש בסופה ... של הייעור האין סופי וזה כל כך מדליק אותי.. שדותתתתתתתתתתתתתתתתתתת שדותתתתתתתתתתתתתת של אירוסים.
A a girl named tal New member 2/12/05 #47 רגע סליחה מה פדופילי בזה? הוא לא אמר שהוא מחפש מישהי עם מוצץ בפה .... או לפחות... לא ממש מוצץ בפה
A a girl named tal New member 2/12/05 #50 אני כאישה חושבת שזה יותר יפה שלא לדבר על יותר נעים עניין של טעם אני מכירה גברים שגנובים על זה וגם כאלו שנגעלים מזה
אני כאישה חושבת שזה יותר יפה שלא לדבר על יותר נעים עניין של טעם אני מכירה גברים שגנובים על זה וגם כאלו שנגעלים מזה
ל לא נסיך ולא מושלם New member 2/12/05 #49 וזו כבר פעם שניה שהיא רומזת לי לגביי הפדופיליה.... בינתיים אני מרשה לעצמי להתעלם מכך, אך אם העיניין יעלה בשלישית אני אצטרך לנקוט צעדים משמעותיים וחד צדדים
וזו כבר פעם שניה שהיא רומזת לי לגביי הפדופיליה.... בינתיים אני מרשה לעצמי להתעלם מכך, אך אם העיניין יעלה בשלישית אני אצטרך לנקוט צעדים משמעותיים וחד צדדים
A a girl named tal New member 2/12/05 #51 חחחחחחחח עלק רומזת הבחורה אומרת לך בפרצוףףףף בלי להניד עפעף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "רומזת"
S shelly1975 New member 2/12/05 #54 בואי נאמר ש.... אני נוהגת לדלל ת'פריזורה שם למטה (משולש הזהב אהבתי!) במיוחד כשיש למי להראות ולמי לעשות ועם מי להיות?
בואי נאמר ש.... אני נוהגת לדלל ת'פריזורה שם למטה (משולש הזהב אהבתי!) במיוחד כשיש למי להראות ולמי לעשות ועם מי להיות?
ה הגרה שלו New member 2/12/05 #57 מה השאלה ?את מיתלבטת ורוצה לשתף אותנו אז יש כמה אפשריות 1) הלה קוז'ק 2) סטייל היטלר 3) והמוהיקן