בנות, שאלה לי אליכן . . .

כל מה שאמרתי זה מה שהמורה שלי

לימדה אותי והיא יודעת טוב מאד מה הרבי חושב בנושא. היא שייכת לחסידות כבר מדורי דורות. זהו מתנגחים זזתי כשאמצא את השיחה של הרבי אדווח . תכלס אתם לא שווים אתזה

עפיפון9

New member
ויכוח על פאה - מצריך דיון מעמיק

אני מקבל את דעתך שפאה לא מובילה למצב של גירושין, אני מקבל את דעתך שהפאה של פעם שונה מהיום, אני מקבל את דעתך שצריך פאה ברמה צנועה. אבל..... כאשר הפאה הפכה לנושא שנוי במחלוקת בבית במסווה של צידקות, וכאשר מדובר על פאה צנועה ביותר במדדים של היום, מוכיחה "הפאה" על תחילת תהליך של פירוק וחוסר באהבה כי גם בנושא זה צריך להפגין הבנה והתחשבות ברגשות הצד השני, ההתנגשות בנושא זה כשרוב העולם מדבר אחרת, מביע כיוון של התנצחות שאת בסיסה צריך לבדוק... וממש לא מעניין אותי מי כותב השרשור, את מחשבתי הבעתי גם לכב'...

שטויות.. לא המטפחת היא שגרמה לפירוד

יש דברים מתחת לפני השטח.. ואם זו באמת הסיבה אז סלח לי.. אתה רדוד!!

עפיפון9

New member
שטויות, זה ממש לא !

זו לא הסיבה, זה רק הכיוון של נשים המביעות את מחאתן, כנראה, דרך המערכת המעודדת צידקות יתירה, כאשר ישנן דרכים רבות לעדכן את הגבר בדבר רצונך הנואש להיפרד....

אין שום הלכה שאומרת שצריך לראות

שהאישה נשואה!!!ואם כן תכתוב לי איפה. כל העניין זה לכסות את כל השיער ומה שיתן אתזה על בטוח זה פאה. ולפי גדרי הצניעות הפאה צריכה להיות עד הכתפיים קאסטם הרבה כמה שאפשר אין איסור להיראות טוב .ומה שמותר לפי ההלכה לעשות בשיער לפני נישואין מותר בפיאה. ולכל הקנאים שיפסיקו להמציא דברים אולי אתם תמליצו להשים סיר על הראש..כדי שיבחינו שהיא נשואה??? ‏

כשאתה מנסה

לנתח דעת גדולים `בוודאי התכוונו`, כדאי שתחשוב טוב. אני אתחתן עם אשכנזיה. לפי ההלכות שלנו פאה מותרת. חד וחלק.

למעלה