בנות, שאלה לי אליכן . . .

זה המקור לדברי הרבי.

שהשיער יכוסה בשלמות ללא קצוות שיער מהצדדים וללא הידור של פוני . שזה יהיה יפה וצנוע!!! תודה באמת רוב הנשים עם מטפחות רואים להן שיער בצדדים או איפה שהצוואר רואים גם כן אתה יכול להגיד אלף פעם שאתה לא אוהב את זה שהן מוציאות..אבל כולם מתפללים בתפילה"ואל תביאנו לידי ניסיון" אז זה הניסיון שלהן נשים רוצות להראות טוב.. ועצם זה שאחת הנשים תראה שערותיהמן המטפחת אפילו אחת מאלף..למה שהרבי יקח אחריות עלזה??? עכשיו בטח תגיד גם על פיאות ארוכות הוא לא יקח אחריות לכן יש גדרים של צניעות בפיאה!שזה יהיה יפה וצנוע! וגם אם זה יהיה ארוך עדיין לא יראו את שערותיה האמיתיות של האשה??אתה קולט? האמיתי מהשורש..

שםאנילא

New member
זה מקור של החסידה ולא של הרבי הקדוש...חבל שאת

מנפנפת כאילו צדיק אמר את מה שאמרת... מילא היית מביאה מקור לדברייך... אבל לומר דבר בשם של צדיק כשלא אמר?? סכנת נפשות אחותי... זה ביזוי תלמיד חכם

שםאנילא

New member
נ...נת...נתק...נתקעת....לפחות בינתיים ../images/Emo201.gif

בהצלחה בחיפוש אחר המקור

שםאנילא . . .

אני בטוח שהרבי מתהפך בקיברו עם איך שהיא מפרשת אותו, כאילו לדברים שהיא מסבירה הוא התכוון... היא מבינה וכולם סתומים שלא מבינים אותו נכון, היא מנפנפת לי בדגל שעה שהרעיון הוא שהעיקר שהשיער יהיה כולו מכוסה בעוד שהיא בכלל לא מבינה ללללמה בכלל צריך שכל השיער באשה יהיה מכוסה (שאת זה אין לי כח להסביר כי זה יהיה ארוך לכתיבה‏)‏ ולכן במקרה של פאת קאסטם יפה אז עדיף שאשה תלך עם מטפחת ויראו קצת שיערות ושורשים וזה לא שאני בעד לדכאות את היופי שבאשה אלא שתהיה יפייפיה אבל לבעלה ולא לעיני כל העולם ואשתו.

שםאנילא

New member
מפריע לי שאומרים דבריםלא נכונים בשם רבנים איך

יש אומץ לאדם לעשות כזה דבר? איך הוא לא מפחד???

מתאוממממר ? אולי עד...חח

קודם תוציא את הנט מהראש המלוכלך שלך אח"כ נדבר על מה אתה הבנת בתובנות החיים. ועדיף פיאה צנועה מאשר קצוות של שיער שרואים זה אסור!!!זה שיער מהשורש שלה אתה קולט???שיער באישה ערווה וכאן רואים לה את השורש את השיער זה אסור נקודה. מסתבר שאתה גם דפוק ומדכא יופי.. ח ח ועוד מנהל פורום

שםאנילא

New member
אני לא מנהל פורום...אמרתי לך יש לך הזיות../images/Emo31.gif

תקליט שבור...זה מה שאת

דפוק!ברור שאתה לא מנהל גם בדפיקות

יש דרגות! התכוונתי לאולי עד מחר1 חח משחק אותה צדיק חתיכת קנאי בזכות זה אני יודעת שהוא ספרדי שזה דבר מצויין רק חבל על הפאקה של הקינאה

סליחה???אני ממש לא זורקת דברים

באויר "שיער באישה ערווה"מוכר לך? כשרואים שיער אמיתי מהשורש זה גרוע...כמו פאה ארוכה וכאן חתמתי את הנושא להיום הרעיון נאמר בצורה הכי טוב ומוסברת. אם אתה רוצה להמשיך להתנגח בכיף..

שםאנילא

New member
כדאי שתבקשי ותתחנני לרבי שיסלח לך על מה שאמרת

בשמו לשוא... לכתוב דבר בשמו לעיני פורום מלא כאן זו עזות מצח לשמה... זה ביזוי תלמיד חכם ברבים... כדאי שתלמדי הלכה זאת לפני הלכות צניעות...

הוא רק ישמח ממה שאמרתי פאה מכסה

טוב את כל השיער וצריך שתעמוד בגדרי הצניעות. זהו חתמתי את הנושא שלום אתה סתם מתנגח. כשאמצא את השיחה של הרבי אני אודיע על כך.

חבל לבזבז את הקילובייטים האחרונים

על מתנגחים קנאים שלא עונים מבחינה שכלתנית..שיש בעיה שמטפחת לא מכסה את כל השיער. ורוב הנשים עם מטפחת מגלות מהשיער האמיתי.

למעלה