בנות! רעיונות!

galavr

New member
היינו יחד בסך הכל חודשיים...

ההתחלה, שאמורה הייתה להיות הורודה, עם הפרפרים... הייתה רצופת קשיים. דברים לא הסתדרו שם.. היה מכלול של לא מעט דברים שהפריעו לה, ובצדק. אני באמת מאמין שאפשר לשפר, ואפשר להתייעל. אבל כדבריה, אין לה בשביל מה.. ממש ממש טוב לה עכשיו... היא עם מישהו שהיא מכירה כבר המון זמן, יודעת בדיוק מיהו וממש אוהבת להיות איתו. היא הבהירה לי כבר שאין מה לעשות יותר. הכרנו, ניסינו, היינו...ודי.. לכפות את עצמי אני בטח לא יכול...

לא אמרתי לכפות, אמרתי פשוט "לקחת" חחחח

היא איתו כי נחמד לה אחרי כל כך הרבה זמן. אז מה?! עוד פעם להזכיר לך על השכנה סבתא שלי שהתגרשה אחרי 20 שנה?!?!?!?! הפריעו לה?! - אחלה, תזכיר לה שהשתנית. אל תתן לדברים כאלה להרוס לך!!!!!!!!!

galavr

New member
אבל איך?!

היא לא רוצה!!!! היא לא רוצה להיפגש,לא רוצה לדבר בטלפון.. אומרת שכמו שהיא מצפה מהחבר שלה לא לנהל קשרים עם האקסיות שלו, כך היא מצפה מעצמה. היא כבר לא שם! פשוט ככה... כדבריה, היה מה שהיה והמשכנו הלאה... מה כבר אפשר לעשות מלבד להמשיך בעצמי................?

תשאיר את העבר- בעבר...

היא המשיכה הלאה ולמרות שזה קשה וכואב, אתה חייב לעזוב את זה ולא לנסות שנית.

Lost II

New member
אני נאלצת להסכים עם שלומית...

אתה מוותר בקלות מדיי..ועוד לאחר כל מה שרשמת בשרשור (קראתי הכל). אתה לא צריך לוותר בגלל שיש לה חבר ובגלל שטוב לה עכשיו [תהיה אגואיסט קצת מה יש? :) ] תחזר אחריה...בנות אוהבות את זה, אבל תעשה את זה בדרך נכונה, לאט ובטוח. הרי עד שלא ניסית מספיק חזק ובאמת- אתה לא יכול לדעת... ובינינו- לא ניסית מספיק חזק.

נ ט ע 9 1

New member
מסכימה עם שלומית ואיתך..

בד"כ שלומית כותבת מה שיש לי להגיד, אז יש כמה שירשורים שאני אפילו לא כותבת, כי היא דיי מסכמת אותי..(יש עוד כמה שממש מסכמים אותי) ודיי התפלאתי שהיא רשמה בהתחלה ש'ישחרר אותה' כדי לתת לה מרחב, אבל מהר מאוד היא הבינה שהבחור שלנו מעוניין לשחרר לגמרי, וסלחו לי, אני בעד להתעקש, לדעת שניסית..!! ובהחלט אפשר להתאהב בתוך חודשיים.. תיתפלאו..!!! יש לי חברה(ועוד כמה) שהיה לה חבר שנה וחצי, ואחריו הפסקה ואחריו חבר חודשיים, והיא בפירוש התאהבה ואהבה את ההוא של החודשיים יותר, זה קורה, זה אנושי, וזה לא פייר שאנשים שזה לא קרה להם יגידו משהו כמו 'איך אפשר להתאהב תוך 3 חודשים?'.. זה פשוט קורה, כמובן שאם הבנאדם מוותר מהר, זה מראה על החשיבות שלו לעניין, אבל זה פשוט קורה, וגם לי זה קרה.. לטעמי, אם אתה חושב שהיא האחת אל תוותר בקלות, ואני חושבת כמו עוד כמה פה, שיש בנות שאוהבים שרודפים אחריהם, שמתאמצים בשבילן, והן לא סתם עוד אחת שמנסים ומוותרים כשזה לא הולך, אלא ממש רוצים, אם אתה באמת רוצה, אל תוותר.. אבל כמובן בטאקט ובטעם.. עוד שבוע/שבועיים תנסה שוב

אני מסכימה עם נטע ו-LOST ו...

רוצה להגיד לך נטע- שכיף לבוא לפורום ולכתוב כשאני יודעת שאת פה ומשתפת יחד איתי את הדעות.. (וכמובן--- מסכימה איתי חחחח.. אבל זה לא האישיו) אני ממש מכבדת את הדעות גם שלך, זה חשוב לי שתדעי, כמו שאת תמיד מפגינה כלפיי כבוד והערכה לדעות שלי. ואגב.. נראה לי דווקא שמההתחלה אמרתי לו שיתעקש עליה.. לא?! (מקסימום, סנילית)
גם רציתי להסכים איתך ועם LOST על עצם העובדה שנשים אוהבות שמחזרות אחריהן, זה נכון, זה בטבע, זה קיים .. כשזה טבעי - אי אפשר להלחם בזה, זה מושרש בנו...ולדעתי הוא צריך להתעקש וחזק!!!!
לנטע.... שלומית

נ ט ע 9 1

New member
שלומית,איזה מותק.. ../images/Emo13.gif

לא יודעת.. אולי הסקתי את זה מדברייך למעלה שרשמת שיש מצב שהרצון לחזור אליה נובע מתוך רכושנות.. בכל אופן בקשר לבחורינו זה, מה שרציתי לומר הוא שאני אישית מאוד מאמינה ומאוד לא מאמינה בשינויים, אני אסביר את עצמי..מצד אחד תמיד אמא שלי אומרת שטבע של בנאדם לא משתנה..(ואני מאמינה שזה ככה, כי אני מכירה כמה שפשוט לא יעזור והם לא ישתנו..) ומצד אחר אני מרגישה בפנים בפנים, שאם מאוד מאוד רוצים להשתנות ניתן לעקור את התכונה השלילית מתוכנו.. אבל במקרה שלך, אני חושבת שפשוט מאוד חווית כמה קשרים עם בנות, ונכנסת לקשר הזה עם כזה הרגשה של 'וואלה.. עוד אחת.. אצבור עוד ניסיון עם מישהי..' והופס, גילית שזו לא מישהי של משחקים,ולא 'עוד מישהי' כמו הלא רציניות הקודמות, אלא זאת מישהי שאתה באמת רוצה.. כמובן שהסטירה הגיעה רק אחרי שהיא הלכה.. והבנת שהיא לא תישאר בכל מקרה, כי מסתבר שהיא באמת לא 'עוד אחת'.. ועזוב אותך 'יש לה מישהו, היא שכחה ממך..' אם יש לה מישהו מהעבר מי אמר שזה אמור להצליח?..!! אם זה ידיד בכלל אני לא יודעת מה ייצא מזה.. כי ידיד זה טוב בתור ידיד, וזה לא תמיד רעיון טוב למחוק את הקו שבין ידיד ולהפוך אותו לחבר, הרבה פעמים נאבד גם ת'ידיד וגם ת'חבר.. בקיצור אתה לא צריך לראות בעניים את אף אחד..(כמו שמישהי אמרה פה 'את עצמך' וכמובן את הבחורה ההיא..) לא יודעת מה איתך אצלי לא קורה הרבה להתאהב, ליתר דיוק זה קרה לי פעם 1..! (והיו לי 3 חברים..) קיצר, אל תוותר, אבל אל תוותר בטאקט, תמיד תהיה שם בצד, אין לך מושג מה זה עושה למישהי שיודעת שמישהו נלחם עליה..שהוא תמיד שם בשבילה, ואם עשית טעויות, אז עכשיו תשלם על זה במחיר של לחכות לרגע המתאים,המחיר שלא כל רגע אתה תוכל להסב את תשומת ליבה, אלא תחכה לו(מי כמוך יודע כמה זה סבל וייסורים לעמוד בצד ולחכות לרגע המתאים..) אם אתה באמת רוצה, אל תוותר, זו הסיסמא בעניי.. לא כל יום פוגשים את האהבה המיוחלת.. הרבה פעמים היא עוברת משברים, אבל לא כל יום מוצאים אותה..

galavr

New member
אני לא יכול להיות אגואיסט...

אני לא יכול לכפות את עצמי.. היא לא מעוניינת להיות בקשר. עוד כשהיינו יחד היא טענה שהיא לעולם לא חוזרת אחורה. ככה היא. ברגע שהיא עושה החלטה - היא איתה עד הסוף. זה קרה גם עם עוד כמה חברים שלה לשעבר. יש לה את היכולות לנטרל את עצמה לגמרי ממה שהיה, לבטל אותי ולדהור קדימה, דבר שאני נורא מקנא בו אגב... אין לי שום דבר לעשות. היא החליטה...גם בשבילי...

היא לא מנטרלת את עצמה, היא פשוט לא יודעת

איך להתנהל נכון רגשית. לכן, היא גם תחזיר לעצמה בקשרים הבאים את אותן פגיעות אם לא קשות יותר, עד שהלב שלה כבר לא יוכל לעמוד בעומס והיא תעבור התמוטטות עצבים, מרוב כל ההתעלמויות שלה מהתמודדות נכונה עם רגשות. היא חושבת שהיא עושה עסקים במקום לנהל מערכת רגשות, לא נראה לי שזה כל כך חכם, עם כל הכבוד לה, כי כשרוצים באמת להיות מאושרים, צריך לדעת איך נכון מתמודדים ומנהלים התמודדות רגשית מול מישהו, וזה לא להתחבא מאחורי שורות SMS ולהגיד "אני לא שם יותר" או להחליט עם עצמה ולעשות טובה שמשתפים בכלל את הצד השני. זה שהיא עם הבחור השני כל כך הרבה זמן, אז מה?! יש לאחד מהם בעלות אחד על השני? הם תאומים סיאמיים?קשורים פיזית אחד לשני באופן בלתי ניתן להפרדה?!_ לא נראה לי. אני שמחה שיש לה יכולת לנטרל את עצמה אבל הפעם לא נראה לי שהיא מנטרלת נכון ונראה לי שצריך פשוט לנער אותה מהתנהלות לא נכונה רגשית, כי כך לא מצליחים בפן הרגשי, כך מצליחים בעסקים. והלב שלך זה לא עסק, זה עולם. לכן, דע לקחת ולהתעקש עליה חזרה ואולי הפעם אתה זה שתוכל לשנות את ההתנהלות הלא נכונה שלך, גם מתוך השינוי שאתה עברת. שלומית

galavr

New member
אני לא מתכוון להטריד לה יותר...

היא לא שם. היא הבהירה לי את זה בשיחת טלפון, בשיא הבהירות, שהיא נתונה כולה לחבר החדש. שטוב לה ואני הסטוריה, אחרי ששלוש הודעות שלי לא זכו לתגובה כלל אחרי שהתקשרתי וסוננתי אחרי שהיא שלחה לי הודעה שהיא מצטערת, אבל יש לה חבר חדש והיא לא חוזרת אחורה ואיחלה לי הצלחה... אין לי יותר מה לעשות. פשוט אין לי.

תכבד את הבקשה שלה,

ניסית להלחם עליה, היא לא מעוניינת. זה נורא רומנטי להלחם, לא לוותר, אבל עזוב אותך, כאב לב וראש, היא אמרה שהיא לא רוצה- לא צריך! יש עוד מלא בחורות ואני מקווה שלא תעשה את אותן הטעויות, בהצלחה!

galavr

New member
עד כמה שלא קל לקבל את זה, זה נכון

היא לא בדילמה, לא מתחבטת, לא מהססת... היא פשוט לא רוצה. למדתי ממנה הרבה בתקופה כל כך קצרה. הרבה עליי ועל מה שאני רוצה.. מקווה שיתמזל מזלי ואקבל הזדמנות עם מישהי דומה... תודה לכולם על התשובות, הדיעות , הרעיונות... המון תודה. לצערי, זה מאוחר מדי. ממשיכים הלאה מנסים בכל אופן...

היי בחור...

אתה ממש נוגע לליבי אתה יודע? אני קוראת אותך ומרגישה כמו שהרגשתי אז בעבר...בסיטואציה דומה אך שונה. יהיה בסדר. ברור שיתמזל מזלך ועוד יפתחו בפנייך אלפי הזדמנויות. אין לי ספק בכלל. (ואם למישהו יש פה ספק שירים את ידו!
) תראה איזה בחור מקסים ונהדר אתה ! יהיה בסדר! תמשיך הלאה, קח את הזמן שלך ותראה - זה יעבור. בהצלחה עם חיבוק גדול
אני.

למעלה