בנות! רעיונות!

galavr

New member
בנות! רעיונות!

נפרדתי מהחברה שלי לפני כחודש. מודה, עשיתי טעויות. לצערי, נפל לי האסימון רק עכשיו. יש לי מודעות עצמית גבוהה. יודע בדיוק איפה טעיתי ואיפה אפשר לשפר. כתבתי לה SMS ראשונה, מגילה, על כך שאני בעיצומו של שינוי, ושאני רואה דברים בצורה שונה עכשיו. אני באמת מרגיש טוב יותר. התייעלתי. השתפרתי. הרבה בזכותה. (לא בשבילה - בזכותה). היא לא ענתה לי לSMS יום אחר כך שלחתי אחת באותו סגנון, מעט מקוצרת, כשבסופהביקשתי שגם אם התשובה שלילית, אני מבקש שתחזור אליי. היא לא חזרה. התקשרתי - היא לא ענתה, ו3 דקות מאוחר יותר קיבלתי הודעה על כך שהיא מצטערת, יש לה חבר חדש ולא מתאים לה לדבר על נושאים שקשורים אלינו. שהיא לא חוזרת אחורה... ואיחלה לי הצלחה.. קשה לי. קשה לי מאוד. אני סוחב איתי מועקה רצינית... לא היינו הרבה זמן יחד, אבל אני יודע שהיו לה רגשות אליי... אני מרגיש תחושת החמצה שלא עוזבת אותי... השאלה היא האם יש איזשהו סיכוי להחזיר אותה אליי? איך ללכוד את תשומת ליבה? איך אני עושה את זה אם בכלל?!

shirlove

New member
שמע...

אני יכולה להבין אותה. בטח פגעת בה מאוד-אם עדכדי כך אתה מדבר על שינוי וטעויות ושיפור....בטח זו לא הייתה רק הפרידה. השאלה אם באמת השנית ולא תפגע בה שוב...אני בכל אופן לא מאמינה בשינוי. אני לא בטוחה שיש לה חבר -אולי זה סתם תירוץ-או כדי לגרום לך לחרטה יותר עמוקה-אבל זו רק אופציה ורעיון. לא חושבת על רעיונות....לא יודעת מה להגיד לך,נסה לברר אם באמת יש לה חבר.נסה עוד קצת לחזר אחריה...אם אתה רואה שאין תגובה,תפסיק. ותלמד לקחים להבא.......

galavr

New member
את הלקח למדתי. אין ספק.

באמת שהשתניתי... לא היה לנו כזה רע בסך הכל... והמעט שגרע - בטיפול. באמת. לחזר? היא לא עונה לי לSMS ואני לא רוצה להפוך לכפייתי.... שלחתי לה כבר 3-4 הודעות שלא זכו לתגובה... אני יודע שהיא מרגישה אליי...אני יודע את זה... השאלה אם מאוחר מדי לעשות משהו בנידון...

shirlove

New member
כמו שמישהי כתבה פה

מעריכים מישהו ברגע שמאבדים אותו. או שתחזר אחריה ותלחם בשבילה עד הסוף...עד שתקבל לא חד וחלק!ממש אחרי הרבה חיזורים. או שתניח לה....

יכולה לומר...

שאם הייתי אותה בחורה ובאמת אוהבת אותך. כי להתאהב אחרי חודש אני לא מאמינה ושובתלוי כמה זמן הייתם יחד.. הייתי רוצה שהגבר שלי ילחם עלי.. שיראה לי כמה אוהב שיהיה יצירתי שישקיע ויחזר.. אבל זו דעתי.. ובינתיים הגבר שהיה שלי נשאר ללא כוחות וללא מלחמות

היי בחור..

הייתי בסיטואציה שלך בדיוק לפני...3 וחצי שנים. ממש..אחד לאחד. רק שאני הייתי בתפקיד הבחורה. החבר שלי (היינו אז שנתיים וקצת יחד) החליט בוקר אחד שלא מתאים לו יותר. כולם אמרו לי.."תני לו חודש..והוא יחזור". לאחר 30 יום ב-ד-י-ו-ק הבחור שלח הודעות, התקשר, התנצל, בכה, רדף אחריי. לא הסכמתי לקבל אותו בחזרה. ולא בגלל שהיה לי אחר...לא היה לי אף אחד אחר. להפך, עברתי מסכת יסורים בגללו, וחשבתי לעצמי..."מי הוא שישחק בי כך? מי הוא שאחרי מה שעברתי החודש הזה בלעדייו יחזיר אותי בחזרה אחורה?" ולא, לא הסכמתי לחזור למרות כל השכנועים ולמרות כל האהבה העצומה שהיתה לי אליו. (האהבה הראשונה שלי) וותרתי. ואתה יודע מה? הבחור עד היום בקשר איתי (טלפוני) ומנסה בכל פעם אחרת את מזלו ועדיין מתחרט על שעזב אותי אבל זה כבר עניין אחר. לסיכום - עם כל הכאב שבדבר, תניח לה. באמת. לפי דעתי אין לה כרגע אף אחד והיא פשוט רוצה להתגבר עליך בשקט. אני מניחה שמאוד קשה לה והיא לא רוצה לחזור אחורה. אז עם כל הרצון והדחף והכאב...תניח לה. תוותר. לפעמים...לומדים להעריך אנשים לאחר שמאבדים אותם...וזה מה שקרה לך פה. תניח לה.

galavr

New member
אני לא מאמין שהיא תשקר בקשר לחבר

היא יכולה הייתה להסתפק ב"אני לא רוצה לחזור אחורה"... אני ממש רוצה אותה..................... אני יודע שהייתי לא בסדר ואין לי ספק שדברים יראו אחרת

אתה בטוח מכיר אותה יותר טוב

מאיתנו, ואם אתה מאמין שהיא לא תשקר בקשר לחבר - אז כנראה שהיא לא משקרת. אולי באמת יש לה מישהו אחר, ואולי זה רק ריבאונד, סתם מישהו שתוכל איתו להמשיך הלאה ולנקות מעט הראש. אני בטוחה שהיא לא מאושרת כרגע וגם לה עצוב. תן לזה צ'אנס אחרון. שלח לה זר פרחים, תחזר אחריה, אבל צ'אנס אחרון בהחלט. וחכה לתגובה כלשהי.

galavr

New member
לא היינו יותר מדי זמן יחד...

סך הכל חודשיים אז אני די בספק לגבי העצבות שאת מציינת... כבר למחרת הפרידה ניסיתי לגשש והיא טענה שדברים שמפריעים לה בלתי ניתנים לשינוי. לדעתי הם כן.... ואין לי איך להוכיח לה את זה...

שוב כמו שאמרתי..

אתה מכיר אותה יותר טוב מאיתנו ורק אתה באמת יודע (גם אם לא לגמרי) איך היא מרגישה. רוצה להוכיח לה? מצויין. שב, כתוב לה מכתב מהלב(ללא התפלספויות, אלא ממש מהלב) צרף את זה לזר פרחים ולא משנה אם הוא יעלה לך 40 ש"ח או 100 ש"ח - ושלח לה.

galavr

New member
אני חושש שאחרי 3-4 הודעות ששלחתי

ואחרי שכביכול הבהירה את עמדתה בנושא, אני אגרום למיאוס... אני לא רוצה...

shirlove

New member
וגם אנחנו לקחנו את הפסק זמן אחרי חודשיים

ותדע לך שאפילו שאלו היו חודשיים כאב לי מאוד ולא הפסקתי לחשוב עליו-זה לא משנה כמה זמן החיבור הוא מה שמשנה,ולקח לו עוד חודשיים כדי להחזיר אותי אליו. אחרי שבועיםם שלח לי הודעה בהתחלה עניתי ואחרי כן הפסקתי אז הוא התקשר פעמיים והתעלמתי מהטלפון שלו. ואחרי חודש בערך שוב שלח לי הודעה וביקש להפגש ולמחרת התקשר.......הקיצר סרט ארוך אבל הסיפור שלך וואו ממש מזכיר לי נשכחות בעעע

shirlove

New member
אתה מזכיר את האקס שלי

שהוא ביקש לחזור הוא אמר:לא יודע מה קרה לי,השתניתי באמת,אני כל הזמן חושב עלייך ,בואי ניפגש....נתתי לו צ'אנס אחרי פעמיים שביקש,הודעות טלפונים,לא הגבתי לו בהתחלה אחרי כן הייתי חייבת את זה לעצמי כדי להרגיש שלא החמצתי משהו. והוא לא השתנה ולא נעליים-כן הוא אוהב אותי-וטוב שהסכמתי לחזור ככה ההרגשה של הפספוס עברה לי-אבל בסוף החלטתי לעזוב אותו והנה אנחנו כבר לא ביחד 5 חודשים. כמו שאמרתי לא מאמינה בשינוי של אנשים,ואם תחזור אליה בטח תנהג אותו דבר..... תחשוב על זה(מצטערת אם אני מוציאה עצבים,זה פשוט מזכיר לי את מה שהיה עם האקס-רק שהוא לא נפרד אלא ביקש פסק זמן...וזה מעורר בי כעס. שונאת כאלה שאומרים שהם השתנו-זה בולשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנשים לא משתנים-זה שגלית שאתה אוהב אותה יותר לא אומר שתשתנה,למרות שאין לי מושג מה היו הבעיות שלכם)

galavr

New member
הבעיות שלנו פתירות.

עם קצת רצון וסבלנות אני באמת מאמין שאפשר לעשות דברים יפים עם הקשר הזה...... אני לא רוצה להטריד.. אני לא רוצה.. לא רוצה שתחשוב עליי כזה דבר.. אבל אני גם לא רוצה לוותר.. אם רק הייתי יודע שיש איזשהו סיכוי...

galavr

New member
נכנסתי לא טוב לקשר

מאוד ביקורתי, מאוד לא מתחשב, מאוד לא רגיש כשצריך... אני יודע את זה. אני יודע גם למה זה קרה. אני עם היד על הדופק. תמיד. ובתהליך שיפור קבוע.. ואני יודע שאגרום לה להרגיש מלכה... רק שתיתן לי צ'אנס...

למעלה