בנות! רעיונות!

זמן..

אי אפשר להשיב לאחור.. תיישר ראש ותתקן למען עצמך ולא למענה.. שהיא תרצה ותיהיה מוכנה אולי זה יקרה ואם לא זה לא נועד להיות..

galavr

New member
אני מתקן למעני ורק למעני

אבל רוצה אותה... ממש רוצה אותה...

תתפלאי..

אנשים משתנים אהבה משנה אנשים וגם פרידה משנה אנשים תחשיבי מה היית לפני אותו חבר ומה את היום... אני יודעת שאני לא אותו בנאדם אנשים שמנים שנים משנות וגם משברים משנים ומחזקים ומסבירים מי אתה.. אבל מותק שינוי לא נראה לא ביום ולא ביומיים שינוי זה תהליך שרואים אותו עם הזמן רק סבלנות זה המפתח ולא לכולם יש..

shirlove

New member
נכון

השתניתי מאוד....אבל אני לא מאמינה בשינוי של תכונות בסיסיות.התגברתי התכשלתי....אז הייתי נערונת צעירונת היום אני ממש בשלה-פיזית ונפשית.למדתי איך להתנהג עם גברים והכל.אבל תכונות אישיות לא משתנות.בסיסיות לא משתנות.מתכשלים והכל,אבל לא יותר מזה....מנסיון. את יודעת מכה פעמים האקס שלי אמר לי שהוא השתנה.....שהוא אחר,שהוא ישתדל,שהוא ישקיע,שאני חשובה לו ויקרה לו והוא לא רואה את עצמו בלעדיי. אבל לא!הוא לא השתנה!כי בנאדם לא יכול להשתנות!ואני עכשיו כותבת עם דמעות בעיניים...כל הרגשות חוזרים לי,האכזבה,בעיקר האכזבה,שאוהבים מישהו אבל פשוט הוא לא מתאים,אין יותר עצוב מזה...ואני מאמינה שהוא אוהב אותי עד עכשיו-אם אני אגיד לו בוא נחזור הוא יחזור.....אבל בשביל מה זה עוזר?!הרי זה הוא!הרי עזבתי אותו כי לא ק'יבלתי אותו כמו שהוא!לך בחורצ'יק-אני לא מאמינה בשינוי -עם כל האהבה שיש-אבל אם אתה כ"כ בטוח בעצמך נסה-אולי זה היה שונה ממה שהיה אצלי.....וגם הוא השתמש בדיוק בואתם מילים שלך:השתניתי....ואני מאמינה שעמוק בלב שלו הוא חשב שזה יל(תצחקו אבל הוא אפילו חשב על העתיד איתי-ככה הוא אמר לי גם בקשר עצמו וגם אחרי שנפרדנו לחברה שלי-ראית?!עם כל האהבה -אי אפשר להשתנות)

מותק...

אהבהז ה לא לשנות.. אלא ללמוד להתמודד והלהסתדר עם האחר, אם הוא ירצה השנים ישנו אותו.. זה לא לעצב למה שנוח אלא ללמוד להסתדר גם עם מה שלא נוח!

shirlove

New member
תלוי

אבל יש דברים שאי אפשר לקבל וזה לא קשור לאהבה.פשוט יש דברים בסיסיים שאי אפשר להתפשר עליהם וזה לא סותר את האהבה.זה צרכים בסיסיים.

אני חושבת שצריך לכבד את בקשתה.

השאלה היא איך בעצם יודעים להפריד בין בקשה אמיתית לבין משחק של "אני רוצה שתרדוף אחרי". כיוון שאני לא בעד משחקים אני בעד לכבד את בקשתה. ואם היא רוצה לשחק-שתשחק עם עצמה

זה מיועד לכולם לא רק לך..

אתם יוצאים עם מישהו חודשיים ואחרי חודשיים כל הבעיות צצות ואז אתם עוד מנסים לחזר זה לא אולי ההסבר למה אתם לא יחד.. מילא תגידו שנים למדתם לאהוב ולהכיר אחד את השני, אבל אחרי חודשים עם האקס שלי כל בעיה שנראתה נפתרה, לומדים להכיר אחד את השני. זה רקצת קטנוני אחרי חודשיים וחודש שלא הייתם יחד להיזכר זו "אהבה של החיים" וכן יצאתי עם מישהו חודש וואלה זו לא אהבה ולא כלום.. סתם בנאדם מבולבל וכאב ראש אחרי חודשיים אם משהו כזה קורה זה כנראה אומר שזה מיטה חולה ולא שווה להתקרב, לא אומרת שכל דבר קל אבל אם אין רצון משני הצדדים לעבוד על הקשר זה פשוט אומר "זרום הלאה.." פאקינג חודשיים יצאתם זה כלום.......

galavr

New member
נכון...אבל אני מרגיש שלא מיציתי את הקשר

ורע לי עם זה מאוד... הייתי רע. מהסיבות שלי. ואני אחר עכשיו... ורוצה לתקן...

תתקן את עצמך..

ועם אחרת לא דווקא איתה.. יכולה לומר שאחרי חודשיים לא הייתי נותנת צ'אנס חוזר ודאז שהיה לי מה שהיה עם האקס אם באותו רגע לא היה יורד על הברכיים ולא הייתי המומה לא הייתי בולחת.. זה קטע כזה בהתחלה it's now or never

shirlove

New member
מבינה את ההרגשה של חוסר מיצוי

אבל אני לא מאמינה בשינוי!לא מאמינה חמוד!אולי זה מנסיון שלי לא יודעת....אם אתה מודע לסיבות זה כבר טוב,חזר אחריה ואל תבכה.

מצטרף למה ש- SHIRLOVE כתבה

עם כל הכאב והעצב שבדבר, אני חושב שעליך לכבד את הבחירה שלה, וללמוד מהמקרה הזה לקשר הבא.

galavr

New member
אני אלמד. למעשה כבר למדתי....

אבל אני לא רוצה להמשיך הלאה... אני רוצה את נטע שלי ....

nate2000

New member
עשית כמה טעויות בניסיון החזרה

1. שלחת SMS ארוך וקורע לב- אף אחד לא אוהב לקבל מכתבים בסגנון כזה כי זה מאוד מביך לקרוא כזה דבר וגם כי אז הצד השני מתחיל לראות בך רכיכה. 2. שלחת לה עוד אחד בסגנון אחרי שהיא לא ענתה לראשון. רק הגברת את הרושם הרע. 3. התקשרת אליה אחרי שהיא לא ענתה לך- עכשיו אתה כבר ממש נודניק בעיניה. הבחורה ענתה לך כדי שתרד לה מהגב (ואני מבינה אותה לחלוטין) עם משהו שברוב המקרים הוא תירוץ שעובד יופי- "יש לי חבר" וגם אם אין לה אף אחד את רוב הבנים המשפט הזה עוצר ומוציא את כל הרוח מהמפרשים. עכשיו לאחר שהכנסת כל כך הרבה מסמרים לארון הקבורה של מה שנשאר מהקשר שלכם הדבר החכם היחיד שאתה יכול לעשות זה לאחל לה את כל האושר עם החדש, להגיד כמה נפלא הוא בתור בן זוג (ובלי שום ציניות) ולהיעלם לתקופה מסויימת- עד אז אתה יושב בצד וממתין עד שהבחור החדש יעשה את הטעות איתה (ותהיה בטוח שהוא יעשה) ורק אז תוכל לפעול כדי להחזיר אותה אילך.

galavr

New member
אין לי דרך לדעת

מה קורה איתה או אם הוא עשה טעות אין סיכוי שאראה אותה, ואני מרגיש שהזמן כבר פעל לרעתי. אני לא יודע איך אני עושה את זה, אבל אני פשוט מוכרח לדבר איתה.. אני יודע שיהיה לנו טוב יותר, פשוט יודע...

nate2000

New member
סבלנות ידידי, סבלנות

גם ככה יצאת נודניק וקרציה מהסיפור. תן לאבק לשקוע קצת. אם היא לא שיקרה לך והיא באמת נכנסה למערכת יחסים והכל אחלה, אז תאחל לה את כל הטוב שבעולם ותמשיך הלאה. אבל אם היא לבד אז הגיע הזמן לפעול.

galavr

New member
אם היא לבד אני קופץ אליה היום...

בין אם היא רוצה ובין אם לא... אבל אין לי דרך לדעת את זה.. ואני נוטה להאמין ששהיא לא שיקרה...

nate2000

New member
תעשה מה שבראש שלך

אם החלטת סופית שאתה רוצה להפוך למטרד אז למה אתה בא לכאן ושואל? רוב העונים אמרו לך להניח למצב ולהמתין או לשחרר אותה. ואתה ממשיך ללכת עם הראש בקיר ומן הסתם תמשיך להציק לה. אני מבטיחה לך שאם היום אתה בא אליה אתה חוזר הביתה לבד עם זנב בין הרגליים. מה גם שלעשות כזה רעש מבחורה שרק היית איתה חודשיים זה קצת מוגזם. תאמין לי שהיא לא הבחורה היחידה בעולם אז ממש אין טעם להינעל עליה. רוצה אותה בכל זאת, תהיה סבלני ותשקול את כל צעדיך לפני שאתה עושה משהו, אחרת אתה רק מפסיד כאן.

למעלה