נכון
השתניתי מאוד....אבל אני לא מאמינה בשינוי של תכונות בסיסיות.התגברתי התכשלתי....אז הייתי נערונת צעירונת היום אני ממש בשלה-פיזית ונפשית.למדתי איך להתנהג עם גברים והכל.אבל תכונות אישיות לא משתנות.בסיסיות לא משתנות.מתכשלים והכל,אבל לא יותר מזה....מנסיון. את יודעת מכה פעמים האקס שלי אמר לי שהוא השתנה.....שהוא אחר,שהוא ישתדל,שהוא ישקיע,שאני חשובה לו ויקרה לו והוא לא רואה את עצמו בלעדיי. אבל לא!הוא לא השתנה!כי בנאדם לא יכול להשתנות!ואני עכשיו כותבת עם דמעות בעיניים...כל הרגשות חוזרים לי,האכזבה,בעיקר האכזבה,שאוהבים מישהו אבל פשוט הוא לא מתאים,אין יותר עצוב מזה...ואני מאמינה שהוא אוהב אותי עד עכשיו-אם אני אגיד לו בוא נחזור הוא יחזור.....אבל בשביל מה זה עוזר?!הרי זה הוא!הרי עזבתי אותו כי לא ק'יבלתי אותו כמו שהוא!לך בחורצ'יק-אני לא מאמינה בשינוי -עם כל האהבה שיש-אבל אם אתה כ"כ בטוח בעצמך נסה-אולי זה היה שונה ממה שהיה אצלי.....וגם הוא השתמש בדיוק בואתם מילים שלך:השתניתי....ואני מאמינה שעמוק בלב שלו הוא חשב שזה יל(תצחקו אבל הוא אפילו חשב על העתיד איתי-ככה הוא אמר לי גם בקשר עצמו וגם אחרי שנפרדנו לחברה שלי-ראית?!עם כל האהבה -אי אפשר להשתנות)