בנות, אתן חוגגות valentine day?

fire witch

New member
מנסה... אולי באמת למישהי יהיה רעיון

אני מאד מאד מנסה השנה לחגוג עם הבחור שלי אבל אני לא יודעת מה לעשות איתו - אנחנו לא בקטע של פאבים , ממילא יוצאים כל שבוע למסעדה , ממילא בכל פעם שאני איתו אני מתארגנת יפה יפה ומפתיעה אותו באיזו כותונת סקסית, הוא לא כל כך אוהב מתנות ( וגם אם אהב לא הייתי יודעת מה לקנות לו חוץ מדיסקים לאוסף שלו שכבר קניתי לו ביום הולדת ובערך בכל אירוע מכונן ביחסינו). אנחנו גם משתדלים לעשות פעם בשבוע משהו כיף כמו ספארי , פיקניק , טיול בים וכדומה. אולי למישהי יש כאן רעיון מדליק ?

קלריסה

New member
נראה לי ששגרה יכולה להפתיע

אתם כל כך מבלים ונהנים שמה כבר אפשר להגיד? כל יום ולנטיין. אתמול סיפרתי לחתיך שלי על ההצעות שעלו כאן, ובן העוולה אומר בחיוך של מרוצה מעצמו: את יודעת למה אני לא חושב בכלל על הפתעות לוולנטיין? כי אני אוהב אותך כל השנה איך מגיבים - בחיוך והתרפקות או ב: כן, כן, שמענו עליך ועל התירוצים שלך.. ?

fire witch

New member
../images/Emo13.gifדווקא יצא חלק התירוץ שלו

האמת שאני רואה אותו רק בסופי שבוע (גרים רחוק אשדוד- קרית גת ולומדים רחוק בר אילן - בן גוריון)אז בסופי שבוע האלה אנחנו באמת משתדלים לעשות דברים כיפיים (וזה מעולה כי אנחנו לא רבים אף פעם טפו טפו טפו
). אבל בכל זאת בא לי להפתיע אותו . בסוף מצאתי דווקא מתנה חמודה - פסלון קטן מעץ של גבר ואישה שמתחבקים ונוצר בינהם לב , אני מקווה שהוא יאהב ...

שאלה קשה שאלת...

חיוך והתרפקות יביאו לך דיווידנד של רוגע באותו רגע, אבל אופציית ה"שמענו עליך" עשוייה להניב מתנה בכל זאת. קשה, קשה.

talinitaly

New member
דווקא השנה יש מישהו

כבר חודש ומשהו (טפו טפו...) אבל לטענתו זה חג מסחרי וריק מתוכן וככל הנראה הוא מתכוון לאהוב אותי כל השנה ולא רק ביום הזה אז הוא מעדיף להתרגש מט"ו בשבט במקום... מתנות? מקסימום מישמיש מיובש הוא יקבל ממני
קניתי במשביר בייבידול אדום משיפון של GO UNDER אבל הרגשתי שהוא קצת מגוחך מדי והחלפתי אותו בפיג'מת פליז מחממת של אותה חברה:) (דרך אגב זו עוד המלצה- כל הפיג'מות ב-50 אחוז...חולצה ומכנס מחממים ברמות מטורפות יצא לי 65 ש"ח...שווה) ועוד משהו על פיג'מות, קיבלתי במתנה פיג'מת פליז אדומה חמודה עם דובי של ONE BY ONE...כן, כן...החברה מהסופר. עולה 40 ש"ח ושווה לחלוטין. תמיד נעים להתכרבל בפליז בחורף. חג אהבה שמח

DREAM111

New member
וואלה מתי זה יוצא../images/Emo35.gif

מאז שאין לי ולמה אז לא חוגגת. אצלי כל יום זה יום של אהבה למשפחה המדהימה שלי, לחברים היקרים ולחיים עצמם. בשביל זה לא צריכה ימים מיוחדים כדי לקנות מתנות ולפנק את הסובבים אותי.

משהו שקיבלתי במייל

במקום לתהות על קנקנו של הוולנטיינז דיי ולהיכנס לדיונים בצרכנות כוזבת שימו לב לדברים הבאים, בתקווה שגם אתם תסכימו איתנו שהקשר בין אהבה לסבון ריחני בצורת לב, יכול להיות קלוש מאד עבורכם: "...שנה שעברה עשיתי לה סדר במגירה של התחתונים והשנה אני מכין לה פיקניק על המרפסת. קודם כל אני אקנה לחם שחור פשוט כי כבר קצת נמאס מכל הלחמים המתוחכמים עם הזיתים והעגבניות, אחר כך אני אקנה גבינת פטה וזיתים ירוקים דפוקים. אני אחתוך סלט ירקות דק וגם סלט שומר עם איזה עשרים לימונים, שזה הסלט האהוב עליה. קוטג' - זה ברור, ולקינוח, אני מביא מאיזו מעדנייה, מרציפן עבודת יד. הכי טעים בעולם. נכין קפה, נשב ביחד על המרפסת ונערוך תצפית על הדירות ממול, כמו שאנחנו אוהבים...ננסה להבין מה רואה הדייר מקומה ראשונה בטלוויזיה ומה מכינה השכנה מהפנטהאוז לארוחת ערב... נצחק על ההתנהלות המוזרה של השכנה שלנו שכל היום רודפת אחרי חתולים וצועקת מילים בהודית...ונהיה ביחד. זהו, ככה הכי כיף לנו ... לא צריך יותר מזה כלום..." אז אם זו בונבוניירה מקושקשת או אם זו הפקת קוטג' רומנטית, זה באמת לא משנה. משנה המומנטום. משנה האהבה.

lee_1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif יש עם מי... יש סיבות

טובות... אבל אני חולה מתה, והוא עובד כל היום... בקיצור נחגוג את יום האהבה שלנו ביום אחר

אילאיל3

New member
בוודאי

הבוקר קבלתי לעבודה זר פרחים מבעלי, שיחייה. אני עובדת בביה"ס והזר חיכה לי במזכירות. כשלקחתי אותו מורות ותלמידים שאלו אותי אם יש לי יום הולדת, כשאמרתי שזה מבעלי לחג האהבה הם חייכו. תלמיד אחד רצה הוכחה שזה מבעלי ולא מאיזה מעריץ אלמוני, אז הראתי לו את כרטיס הברכה. היות ובעלי לא מהמשתפכים וברכתו מאוד סולידית וצחת לשון לא היתה בעיה. לא קניתי לו כלום, מה כבר אפשר? עיסויים אנחנו מקבלים כל שבוע, שוקולדים, אנחנו בדיאטה. אז כדי לשמח אותו עשיתי במקומו את חלקו במטלות הבית ומאוחר יותר נצא לסרט ולגלידה פרוזן-יוגורט. נישוקים וחיבוקים ואנחנו מסודרים עד טו' באב.

זכוכיות

New member
לא חגגנו.

אנחנו אוהבים בלי קשר. סתם נראה לי מיותר כל ההמולה שמסביב ליום הלחוטין מסחרי הזה. מיותר.

למעלה