בנות, אתן חוגגות valentine day?

Agnetta

New member
בנות, אתן חוגגות valentine day?

קונות מתנות? משקיעות?

אם הייתה אהבה... אולי...

הספקנו לחתוך את הקשר לפני היום ה"מכובד" הזה, כלומר- לפני יומיים כבר... בכל אופן- שלא יהיה יום, אלא שנה מלאה באהבה לכולכן!!!

אגנס,

זוכרת שהיה לנו שרשור כזה בעבר? לפני שנתיים ואם אני לא טועה ואז את הצעת לעשות פיקניק בסלון וזה היה כזה מקסים! בזכותך היה לי יום אהבה שווה במיוחד -הולכת לחפשותו-

Agnetta

New member
אוי מרגריטה...אני כנראה רומנטית קצת

ולכן זה עוד פעם עלה לי בראש. אני זוכרת וזה מאוד מחמיא לי שהשתמשת ברעיונות שלי...-:))) עכשיו אני הולכת בתום העבודה לחשוב על משהו חמוד ליום האהבה לאישי...נראה איזה רעיון יעלה לי הפעם בראש...

אגנס בובה

ראית שכתב שם שזה יהיה יותר קל שהילדים יגיעו לגיל 3? ראית שכתוב שם שיש עוד דרך ארוכה? ראית שעברנו אותה? -עכשיו ספרי, הכצעקתה? האם יותר שווה כשהם בני שלוש?-
חוץ מזה אם עולה לך רעיון שווה, אז את יותר ממוזמנת לשתף

Agnetta

New member
טוב אז ככה, דו"ח מהשטח../images/Emo6.gif

הילדים יהיו מחרתיים בני 3 ו 5 חדשים. וזה ממש לא נהיה יותר קל, זה הרבה יותר קשה. כנראה שאמרו לי שכאשר הם יגיעו לגיל 3 זה יהיה יותר קל רצו לנחם אותי. יותר אני לא מאמינה לאף אחד. אתמול הלכתי לכיתן...קניתי סט מצעים בגוונים כחולים סגלגלים, עם נר בגוון תכלת עם ריח ארומטי יוצא דופן...עטפו לי את זה יפה מאוד- ממש חבל לפתוח. היום אני אגיע הביתה מוקדם לפני הילדים, אני אסדר את החדר שינה עם המצעים החדשים, אשים עליהם את הפוטפורי ששמו לי באריזה ב"כיתן" וגם אדליק את הנר שיתחיל להפיץ ריח. עכשיו תשאלו למה כחול? כי חדר השינה שלנו 2 קירותיו צבועים בגוונים תכולים, עם מנורות זכוכית שבורה כחלחלות. אח"כ סוגרת את הדלת, הולכת להביא את כולם מהגן, מהעבודה, נימשוך זמן על הילדים עד 8, אמבטיה ולישון...ואז ניפתח את הדלת של חדר השינה....ונראה את תגובות הבעל...מה דעתכן???

DREAM111

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאגנטה אגנטה אגנטה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הכי חשוב את הנר להדליק רק אחרי הגן. תהנו ונשמע אחלה כל הכבוד.

gallish

New member
שיחקת אותה ../images/Emo24.gif

אמנם השנה זה לא יהיה כזה רומנטי כי הבית נראה כמו אתר בניה, ואנחנו עמוק עמוק בתוך זה, אבל העיקר זה מה שבלב
, מודה לאלוהים כל יום על מי ששלח לי ועל מה שמתבשל לי בבטן
תודה יקירתי על התזכורת, זה רק נותן להעריך את זה יותר...

תודי שאפילו את לא האמנת לפני שנתיים

שהיום תהיי איפה שאת היום סיפור עם מוסר השכל לכל המיואשות

gallish

New member
מודה../images/Emo70.gif

ואכן... אסור להתייאש, כי בסוף זה מגיע ושווה כל רגע של המתנה
ולנטיין מקסים יקירתי וכולן

יאני1

New member
אעשה וולנטיין עם החבר הדימיוני שלי

לי יש אהוב מדהים בשם ג'יימס. הוא רופא ועורך דין וגנן בגן ילדים, וגי'נג'י עם שיער שחור ובלונדיני. מנגן במפוחית... הכרנו בלימודים- לימודי תראפיית המסאג' (זה דווקא לא דימיוני בשבילי..) ואנחנו מחליפים טיפולים בקליניקה שלנו כל הזמן. הוא עושה לי הפתעה לוולנטיין...שמעתי אותו מדבר עם סוכן נסיעות לגבי טיול לאיטליה, אבל אני מעמידה פנים שאני לא יודעת. בקיצור, אהבה גדולה ונורא טוב לנו יחד. ...im going slightly mad שמישהו ישדך לי מישהו!!! נשיקות, מעיין

קלריסה

New member
מוצא חן בעיניי החבר שלך ../images/Emo8.gif

על מגוון עיסוקיו האול-טי-מ-טי-בים ונגיד ששידכנו לך מישו, בערך בן כמה הוא צריך להיות? איזה גובה? אמא שלו חייבת לדעת לפרוט על פסנתר?

יאני1

New member
הגבר שלי:

פיסית- רצוי מעל 1.75 (אחרת הוא יהיה נמוך ממני) שיער גוף- רצוי בהחלט. הוא לא יכול להיות שמן כי אז נראה כמו זוג היפופוטמים...אבל גם לא רזה מידי כי אז הוא ידקור. אופי- שיצחיק אותי, וזה ממש לא מסובך. שיהיה בחור פיזי שנוגע הרבה, כי כזו אני. ו..זהו בערך. *עדיפות לאדם שמתרגל מדיטציה/מטפל כשלהו/עוסק בפיתוח אישי ומודעות. גיל- 25-30. אני בת 20, אגב. קדימה בנות, לעבודה!
מעיין

למעלה